![]() |
Kod mene ga ni nema vise.Tek na nekim mestima po 2-3 cm.Zao mi samo zbog dece...
|
....
@jeftabgd
Uzmi krtalicu da ocisti to belo **vno.:lol:=))=)) |
Bemti sneg :(
Otkazana svirka, zbog ovih bjelih govana vani što padaju :( |
nema snijega
|
Glumio sam danas grtal"cu pola dana a sad sam pakovao instrumente i mnogo sam "uzivao"u tome.:mad:
|
1 Privitaka
u petak na svirci sam bio greskom za malo udavljen,ja bio u prolazu i neki dvoje se pokacili i drug od jednog sto se pokacio mislio da se taj njegov drug sa mnom zakacio jer sam u tom trenutku bio pored njega i covek skoci na mene i uhvati me za grkljan i pocne da me davi a covek nikad veca sirovina i nece da me pusti nikako ja rekoh gotov sam:),i u sinoc nisam mogao da pevam grlo mi je otislo u pm ne mogu ni da gutam hranu
|
Smrzla mi ručna kočnica na VW Sharan...popravak oko 150-200eur...NIKAD u životu mi se nije desilo da mi smrzne sajla u ručnoj kočnici a imo sam raznih krševa,ovo nikad nebi očekivo od VW-a...Sreća da nisam vozio daleko a kamšija opazio da mi se puši iz zadnjeg desnog točka...Mogo mi puknuti komplet disk...Eto šta je zima,slično ko kod onog iz Kanade...haha
|
A akvarijum je uredu ili?heheh.Pozzz
|
Ma akvarij je u redu...Redovno mu budžam CO2 preko difuzora i nema algi ni ništa šta ne treba...Ma daj kakav akvarij drug...Meni je muka z aauto više neg išta...15 dana bio na servisu i sad mi ovaj belaj...Zima je najveći neprijatelja automobila...Još ovaj J$%& snjeg pao non stop grtalice vozaju pa moram lopatati oko auta a još komšija mi zauzo mjesto za parkiranje koje sam čistio 2h...I sad da se idem s njim svađati oko park placa-ne isplati se...Pa parkiram na rubniku,pa kad dobijem kaznu-on ima da je plati...
|
Hehehehh komsija uzeo parkplac koji si ti ocistio,koji pametnjakovic.Ovdje u minhenu do sada nije bilo veceg snijega ali je hladno i kad tek upalim auto mijenjac nece da ubacuje u brzinu,jedini problem sto se tice mog auta.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org