![]() |
Neka je sa srecom i da dugo sluzi :)
Cestitke Dell-u i Millanu i da bude jos takvih svirki :D |
Idem sutra malo na grilanje,a sad pipi pa na spavanje:confused::lol:Valja ispec tolike kotlete i pilece batciceB-)pozdrav i laku noc
|
zenim se zenim se i nije mi zao....
narode uskoro stajem na ludi kamen.. >:D< |
Nek je sretno kolega :D, sad ce biti u kući sam šef dok mi žena ne dođe :P :D
|
Evo da se pohvalim da sam danas stigao iz srbije, bilo je kratko ali ludo, hehe.... Bilo je naravno i dobrog provoda uz svirku mojih dragih kolega Ivice i malog Mileta, sve u svemu provod za pamcenje (samo da je moglo 2-3 dana duze).
|
Stigao mi je pa2x sa popravke, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kako cu ga sad silovat, hihihhiih 10 dana nisam svirao, poludiiioo bez dirki, poceo sam jos malo pa sanjat dirke :D hehehehe
|
Uzeo sam danas usb to midi kabal i prikacio ovaj moj mali laptop sa Vsamplerom da vidim moze li se sta uraditi.... joooj ljudi, leti, nema latencije ni milisekundu, kao da u yamahi imam sempler od tritona, jos sam sve spojio na onaj aux izlaz kako se vec zove, tako da zvuk semplera i yamahe ide sve na zvucnike na yamahi, samo palim i gasim kanale kako mi odgovara. sada imam volju da se ozbiljno pozabavim ovim stvarima i da napravim neki malo ozbiljniji setup naravno uz kontakt (vsampler je bio samo test). Evo kacim sada u moj demo prvi test "saradnje" laptopa i klavijature :)
|
uspio sam da napravim preko style worksa namjenski ritam (polunamjenski :D)... cak mi je fill dobar ispao, ali intro mi steka non stop, na tome jos radim :D varijacije super ispale! Ali nije mi trebalo pola sata da napravim ritam, samo ima posla na sintu! hjuh jos moram da se uvjezbam, ali "veliki" korak za mene :) :P
|
Svaka cast kolega, samo uci, vjezbaj, radi, sve se isplati :D
|
uspeo sam konacnoooooooo da ritam (koji vec postoji) sredim i uredim kako meni treba i da snimim!!!!!! pokusavao i pokusavao ko blesav i konacno uspeo. za nekog je ovo smesno ali je za mene bas uspeh jer do skoro nisam imao nikakvog kontakta sa pa50, pa evo sad znam po "nesto" :lol::lol:
|
hvala kolega :D evo jos nesto da se pohvalim, sutra sviramo (prateci band), melodije mostara 2011 :D mislim da ce uzivo prenos biti na bht ili na ftv. :D
|
si mi zavrsio karte? Moram cut Micka i saraf obavezno :)
|
Nisam se jos niskim cuo od njih, sutra bi trebali dobit.... :D obavijestit cu te don't worry ;) hahahahahahahhahha ŠARAF XD
|
I ja imam veceras aBd svirku sa svojim novim bendom u kaficu, a u nedjelju smo aBd prateci bend u kuci sevdaha u Sarajevu. :D
|
Nasao sam jos jednom (m)ucenika,za privatne casove!:D
|
Imam najboljeg prof. muzickog na podrucju Hadzica :D
|
Uzeo sam VW Sharana, 2003 god. TDI(sve crveno), 130KS, 96KW, plava metalik boja, dosta dodatne opreme, 6 sjedišta.
Vikendom imam po 2-3 svirke, i na kladionici me solidno ide, samo da se ovako nastavi...;) |
Fino burli,evo da se pohvalim stigla mi pa2xpro.:)
|
jedno vreme sam mogao da popijem u kafani 7 velikih piva....a sada popijem 1l vinjaka i jedno malo pivo...pozdrav
|
Burli i aleksandre, neka je sa srecom, dugo da vas sluze ako Bog da :)
|
hvala hare,dace bog :)
|
Cestitam momci, da se i ja pohvalim da sam napravio pitch bend, vala sam se i namucio dok sam rastavio klavijaturu, ali vrijedilo je! Spala opruga bila, namjestio vratio i sad radi sve super hvala Bogu :)
|
Burli i Aleksandar,čestitke na prinovama,da vas dobro služe!
Danas mi je stigla flash card za Alesis QS 6.2,a nabavio sam dosta materijala sa Alesisovog sajta,pa ćemo sad malo da eksperimentišemo...Pozdrav svima! |
Zavrsio sam gimnaziju! Jako vrlo dobar! :) Sad idemo dalje! ;)
|
Svaka čast Emire,želim ti puno uspjeha u daljem školovanju i uopšte,u životu.Pozdrav!
|
Citat:
|
Hvala puno. :) Nemam pojma, prvo idem da proslavim sa drugarima po jednu pa cemo videti posle... ;)
|
Cestitam Emire brate! :)
|
Nakon godinu dana ponovo na Pa800, sitgla jucer :D ...
btw. Da se pohvalim i da mi je prvi post na stranici 200 :)) |
....
i da se pohvalis da je tvoj post pod brojem 1991...:lol::lol:=))
Salim se. Da te dobro sluzi masina.;) |
Sretno s masinom, da ne bude nikakvih problema :D
|
Sretno i da dugo sluzi ako Bog da :)
|
Polumatura !!!
Veceras mi polumatura :D. Jedva cekam da odem i da kazem sviracima '' dajte da odsviram nesto '':D . Ima da se napijem do mile voljee..=))
|
Da ti vec nisi poceo da cirkas to sto ti je u nicku? :)
|
I drugi razred je završen sa prosjekom 5,0 , našla se nova djevojka, sutra karaoke party u školi, ludnica, prekosutra izlet, subota raspust oficijelno :D Ima li šta ljepše? :D Hvala Bogu na svemu :)
|
Eh, konacno sam uzeo automobil... Nema vise busom na svirku da se ide! :)
|
cestitam ti Emire.nego aj ti i nekako da ides busom na svirku ali kako si nosio opremu,to mi bas nije jasno?
|
E to je showprogram verujte mi Neso... :)) Retko sam nosio nesto od opreme, al je veliko cimanje i samo klavijaturu terati. Zna Mare Gredic sve moje dozivljaje sa autobusima, kad zakasnim na bus i sl. Stvarno komedija!!! :))
|
@Emir Vjeruj mi prijatelju bolje autobus nego pjeske ici, ja sam isao na probe po 3-4 km pjeske sa svojom kljavom, vjeruj mi, kakva teretana i bencevi :D btw. cestitam na 2000 postu ;)
Ah, da se i ja pohvalim, konacno sam uzeo sate klavijature/klavira, malo da trilere radim :D vrijeme je i bilo! :D |
Pozdravi mi majstora ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org