![]() |
Tu je on... tu je... samo je postao "nevidljiv" i nedodirljiv.:D:D:D:D
|
ima dve vrste tih ljigavaca, i jedni i drugi su dosadni ko proliv i kijavica u isto vreme.
Prvi te namame da odeš na prezentaciju proizvoda pa kad dođeš kući shvatiš da i one aparate koje si imao, više nemaš.... :D Drugi su dosadniji i hvataju ljude na foru besplatnog pića, i "uvale" vam kineski jastuk od 2 evra za 20, ili energetsku narukvicu koja radi tako što vam smanji broj novčanica iz džepa da vam ne spadaju pantalone od težine :D Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Oni su toliko drski i bezobrazni da covek treba da se rodi za to.Pre dve tri godine zove me komsija i kaze idem na neku prezentaciju veceras ne bi bilo lose da dodjes i ti,i ja odem da ga ispostujem kad tamo oni nude neku cebad,prekrivace a najjeftiniji proizvod sa popustom oko 150 EUR-a pa navise.Posle prezentacije nakaci se neka zena za nas sto da nas ubedjuje da kupimo nesto i nece da ode,jos komsija kaze kako ja radim na carini kao imam para,i ja onako razmisljam kako da je otkacim i kazem ne da mi zena da kupujem takve proizvode bez nje,ona kaze pa zasto je ne pozovete,pa onda ja kazem ona kupuje samo kad vidi sta kupuje i tako se nekako otkacih,i jos mi na kraju kaze imate srecu sto sutra odlazimo inace bi morali nesto da kupite i ja joj tu rekoh da necu da kupim a vi mozete da ostanete i dve godine i tako se to nekako zavrsi.Vrlo neprijatno iskustvo.Posle sam nekim prijateljima (a i neprijateljima) savetovao da ne idu na takve seanse.
|
Baš bih volio da mi takav jedan na vrata zakuca, pa da mu jednu letvu polomim o leđa :))
|
takvih je sve vise,i na vrata,i telefonom,samo motka pa po grbinu.
|
e a ja prodadoh danas moj pa80,bas mi ga je zao.
|
A mozete zamislit.Meni dosao neki dan E-Mail i kao moja zena narucila neki namjestaj na jednoj stranici i da nije platila i sad ako ne plati do 17.ovog mjeseca bice kao gonjena sudski hahahaha.A nije nista narucila i jos ne znaju ni kako se zove vec napisali samo "Maja"najvjerovatnije posto moj E-Mail ima unutra ovo ime,jer je ja tako zovem.A u zadnje vrijeme dobijam skoro svaki dan od nepoznatih neke emailove ali ja samo brisem i ne otvaram..Poz
|
Samo označi sa Junk ili Spam i ne beri brigu.
|
Jbt.i Kaspersky Antivirus je ga odmah neutralisao.Poslao mi covjek Zip i boga pitaj sta unutra.Kao da sam lud da ne znam da ozbiljna Firma ne salje tako obavjestenja itd.
|
Ma Kaspersky radi ko amerikanci,neutralise sve za svaki slucaj.:D
|
hehehehe,gori nego NATO!
|
Kradja!!1
Pre neki dan, na tezgi su mi ukrali adapter od korg tr, jedva sam ga nasao na trzistu, kosta 50e i narucio sam jer mi hitno treba, sta raditi osobi koja ga je ukrala?
|
Kastrirati ako je musko,ako je zensko zna se!
|
Kolege moram vam se pozaliti da bi mi bilo lakse. Verovatno ste imali takve situacije kao moja. Evo čemu se radi.
Pre mesec, dva me zvao rođak (blizi) da mu sviram rodjendan. Kao oni odusevljeni samnom bla, bla. I ja da izadjem u susret kazem docicu gratis, bez pogodbe. Zamolim kolegu pevaca da mi ucini i ja sam njemu cinio. Kontam bice nesto baksisa a i bas smo bliski rod. I to tako ostalo ja imao neke ponude, za taj datum, al odbijao. Pre neki dan zove me kolega, kaze svira rodjendan kod mene u mestu i cik pogadjajte kod koga. Ja odmah okrenem rodjaka da vidim sta se desava, kaze meni on: "Pa nismo hteli tebe da cimamo, bolje ti je kao gost." :-D E sta sad covek da pomisli i da radi. Dal da idem na rodjendan ili ne. Meni se sad uopste ne ide. |
Ko ce koga vec svoj svoga....
|
Kupis rodjaku poklon odes na rodjendan. Sjednes slusaj muziku i uzivaj:lol:
|
Ne,ima nesto sto nije lepo da on kao rodjak...ali zato mi,drugari sa foruma mozemo,eto to brate!!!
|
covek prosto da se odrekne svih takvih rodjaka preko najtrazenijih novina.
|
Ja bih svoga rođaka oterao u mp3 istog trena i naravski mu ne bi došao na rođendan.
Tako su mene neki dan zvali da s kolegom dođem svirati neku svadbu kod mladoženje kod kuće sat-dva ništa specijalno i ja sam odbio jer sam operirao oči pa nisam najbolje ovih dana a i harmoniku sviram loše što je opet za te telce više nego dobro al ajde.... Obavjestio sam svejedno kolegu i našao mu harmonikaša i dogovorio finu paru i dao broj da se čuju. Obojica promijenili smjene na poslu,naštelovali si obaveze,našli se da malo probaju jer nikad nisu skupa svirali (harmonika i gitara) i tako redom... Zvao kolega u petak i magare se ne javlja ni ujutro ni u podne ni navecer već zove ujutro da ne treba ništa da su našli neka druga dva muzičara. Inače, osobno se poznajemo i ja i kolega i taj harmoničar i taj majmun koji je ugovarao kao kum svirku. Samo mu je kolega poklopio slušalicu da mu ne kaže šta ga ide. Ja ne bi, ja bi mu dao inventuru odmah. |
E i to sto mrzim kad zoves ono se niko ne javlja. Obavezno bude otkazivanje.
Evo da vam kazem da sam ipak bio na rodjendanu i odmah sa vrata rodja oko mene. Kao on je zbog mene to, da se ja provedem, da mi bude opusteno. U pocetku mi bilo krivo al posle kad sam dovatio sljivu, staru 20 godina, stvari se promenile. Lepo sam se proveo, a da ja nisam dao neki evric na muziku mislim da bi morali iz pogodbe da izdvajaju za troskove. Jos me malo rakija drzi pa ako ima nekih gramatickih gresaka, ne zamerite. |
:lol:Eto vidis opet se isplatilo.Ih da je meni sad sljiva stara 20 godina,cuvao bih je samo za ispiranje glasa i za dezinfekciju unutrice i ostalih organa kao sto su jetra i sl.njoj kad ustanem ujutru hehe
|
Hahaha, e da znas da si u pravu, to je pice kakav viski. Evo sad sam ustao a glava me uopste ne boli. Al mislim da te rakije nije ostalo skoro nista. Morao sam da se osvetim rodji sto me je ispalio.:-D.
E a ovo sad polako prelazi u temu "hajde da se hvalimo" |
Svaka cast nek si mu popio svu rakiju.Znaci i ti si dobar covjek, cim volis rakiju mora da je tako:)Puno lijepih pozdrava druze
|
Smuchac, za takve stvari nerviranje je zadnje na dnevnom redu, a kao prvo toplo predlazem kaparisanje :)
|
Sve 5. Ja uzimam kaparu kad je neki mutni tip al ovog znam cijeli život i sve pomenute u priči i kontam neću s njima tako pa ti ga zabije do balčaka...
|
Upravo sam poslušao uživu izvedbu neke Tošetove pesme od strane Jelene Karleuše. Pokajao sam se vrlo brzo i nije mi dobro...
|
A i ti si nasao sta ces da slusas u ove sitne sate :-O:-O:-O:-O Tebi se bas ne spava, inace ti ne bi palo na pamet da slusas Karleusu kao uspavanku. :lol::lol::lol::lol:
|
Ne spavam ja, u ovo vreme lomim prste sa Fis i Cis durom :D
Sme li neko? Koji je ovo mikrofon, Tranzit? :D Edit: Imam još jedno pitanje za Tranzita. Kako uspevate da spavate toliko malo (ako spavate :D)? Vidim da ste tu i uveče i posle ponoći i ujutru i popodne :D |
Nesto sa ovom zenom nije u redu,kao da ima psihickih problema:lol:Dao bi ja njoj mikrofon bas tu gdje sjedi=))=))=))
|
Potpuno nepotrebno si stavio reč kao, ona zaista ima psihičkih problema.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Jos joj samo ja falim pored nje u krevetu pa da me malo protrese:lol:Lijepo joj stoje gacice ako mogu da ich tako nazovem:D
|
Zeljkooo,a ja,a meni,koliki je moj deo,ocu da znam koliki je moj deo!:mad:
A sto se tice Tranzita an je najbolji od sve dece i on vrlo brzo spava,tako da mu ne treba puno vremena:lol:. |
'Oces da vidis koliki je tvoj deo? Evo ovoliki... :lol: :lol: :lol:
|
E pa jbg Satriani,ja sam mislio na deo kod JK a taj tvoj,to imam i ja,hvala[-X
Mozda ih ima na forumu, ali to bi trebali otvoriti temu,novu,ajde ti posto si vec dao neku natuknicu=)) |
:confused:O cemu vi djeco:lol:
|
Ne znam ni ja Zeljko, samo sam shvatio da su me ogovarali. :mad::mad::mad::mad:
|
Hiljadu mu tvorica(prof Okultis),zar je vec na nogama!!Tranzit,samo sam te spomenuo ali u lepom kontekstu!!
Dodato: P.S. Ja samo pitao(Mirko iz Maratonaca) koliki je moj deo,a on mi ga(Dell)onako administrativno po hercegovacku!! Pa morao sam mu malo vratiti a da bude u granicama,valjda! =)) Salim se naravno!!!! :) |
Neka, neka, samo pamtim pa vratim, u dobrom ili losem kontekstu, ogovaranje je ogovaranje =))=))=))=))
Sto se tice onih nogu, nisam ni spavao jer se snimanje oduzilo pa se ne isplati spavati par sati. Navikao... i po tri dana al da ima sta da me zabavi, moze i kakva dobra hercegovka iz Duvna, ne mora to da bude bas uvijek snimanje i miksanje... 'ebes posao. |
Ma ajde moj tranzit,jedna zestoka Hercegovka,bi i tebe i mene zajedno satrala ko' krmaca kukuruz zelenjak!=)) ne bi nam pomogao ni Trans Audio ni svi YU-Midi moderatori!!!
|
Nemas dovoljno "inputa", odnosno podataka za tu analizu koju si postavio... i ja sam Hercegovac... :D:D:D:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org