![]() |
Auuuuuuuuuuu hvala Bobane sto me uporedjujes sa legendom Tomom.Velika mi je cast biti bar mrvica od onoga sto je Toma bio..Naravno ako si mislio na Tomu Zdravkovica heheh
|
Citat:
|
@Mladenkom
Trenutno imam Roland Prelude i Roland GW8 a kratko vreme sam imao prvo PA600 pa posle BK5 pa sam se ipak vratio na staro i provereno.Hvala druze na komentaru! @Nesaband Necu se druze nikada vratiti na BK5,to je za mene zavrsena pricha,sad cekam novu klavijaturu koju ce da da' Roland,pa da opet,procenjujemo i merimo i nadam se napokon dobijemo sta zelimo po povoljnoj ceni!:lol: Pozdrav druze! @Zeljko Naravno da sam mislio na Tomu Zdravkovica,nema greske!Pozdrav bata Zeljko! @Tranzit Mnogo me ishvaliste,nije to dobro,ima brzo da se iskvarim.:lol: Pozdrav druze! |
Pozdrav bata bobance:)
|
Dobro je da nije mislio na Nikolica :)
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Odlican demo sa BK5, bravo!
|
Citat:
|
@Boki .....nisam ja ni rekao da ces se vracati na BK5 ,znam ja sta tebi neodgovara na BK-5 ali to nije ni bitno.
E pravi si diler......:lol:,video sam tog Prelude u oglasima i bas je bio jeftin.=)) Nek te lepo sluzi kao sto te sluzi i GW-8. Pozdrav |
@Morison
Hvala,hvala!Pozz.... @Tranzit Ma zezam se druze,znam ja da sam opasan!:-" =)) =)) @Nesaband Prelude je za mog sina kao sto sam i govorio da moze da vezba a da ne skljoca ozvucenje svaki cas.Bolje to nego da skita i banchi sa drugarima.... Hvala druze,pozz... |
Bobane druze pazi samo da i ti ne prevezbas hahahahahahaha.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org