![]() |
Dogovoreno.
|
....
1 Privitaka
evo malo da se pohvalim.
Ovo sam ja u malom izdanju--Bokiveliki yunior...:lol: Juce je napunio jednu godinicu.:D |
Cestitamo tatku, hoce li bude neko zalijevanje? :)
|
Citat:
|
evo malo SHOW!!
1 Privitaka
evo prilažem i video dokaz:lol::lol:, da vidite kako mi radimo atmosferu u svatovima... |
Iskustvo, nema sta :) Svaka cast ;) Meni zapela za oko ova na 2:03 u crvenome :D
|
hahaha, pa nisam ni mislio da ćeš ti primjetit možda sound ili što je bilo od pića po stolovima i tako...:lol::lol::lol:
|
1 Privitaka
SA nekog nastupa .
Mikser je bio presonus ... Odličan zvuk ... |
Moje aparature
1 Privitaka
|
**
Malo je mutna slika ali se vidi da je tyros na gornjem stalku :)
Nego.....gde se moze pogledati snimak sa svadbe...???;) |
Mario super slika i prava bina jbt.Da mi se jednom bar u zivotu popet i kao ono ja pravi pjevac ili muzicar:lol:i mene slusaju djevojke i masu mojim natpisom auuuuuu,pa neka poslije bidne sta bidne heheh...Pozz i samo tako nastavi te
|
Gega pozdrav , mutna je zato sto me sliko jedan sto se trese kad malo popije , hahaha .Ta gornja kljava nije tyros , uh kamoli srece vec psr1500 a dole tr .Kod mene kontra gore aranzer a dole solo klavijatura zasto ? Posto ja sviram i srpsku i rumunsku muziku u bendu , rumuni iskljucivo sviraju bas kontru , pa kad sa srpske pesme predjem na neku rumunsku , samo druga banka i eto boje za bas kontru a i polozaj mi odgovara .Inace mogu da kazem da kad radim sa aranzerom , vucem bas i kontru iz TR sa midi kablom , zvuci ekstra . hvala
|
**
Nisam znao da i ta klavijatura ima zelena svetla :(
Gagane....pa nismo svi bili u mogucnosti da vidimo snimak sa svadbe....jel moze to naknadno da se zvirne?? Da...i skoro zaboravih.....cestitam i sve najbolje:) |
Pozdavljam te druze , hvala na cestitanju , a sto se tice snimka cim mi stigne cd postavicu ga na you tube .
|
1 Privitaka
Evo jedna slika od sinoc :)
|
Ljep ki upisan (upisan sa s) :D
Btw mnogo kao ogreban deluje ovaj Tyros sa strane ? :confused: Il da nije mozda neka zastitna folija ? |
sprava <3
|
Citat:
|
Lep, k'o na slici! :D
@Ace Najlon druze, pa je odsjaj od blica :) @Dell I ti ces uskoro da se slikas sa trojkom ;) |
A je l' si to i ti jedan od onih sto oblace klavijaturu u kondom, hahahahaha...
|
Nisam je ja obukao, takvu sam je kupio, a ne da mi se nesto da skinem :D
|
Mozda je i bolje da ne skidas, sto je sigurno, sigurno je. Ko bi poslije placao alimentaciju.
|
:lol: :lol: :lol:
|
Lijepo.Je l` ovo iznad vocalist ili neki rack modul?
|
Ma to je Shabanajzer,to kad ukljucis kad pevas izlazi Semplovan Shabanov glas hehehe.
|
male to shaban, Digitech rulez :D
|
Shabanajzer je to :)
Salim se, to je Digitech Vocalist II, kolegin, a moj je sa desne strane, Performer. |
1 Privitaka
Da se i ja upisem, Stolac, restoran Sampjero, danas, krstenje drugog mi necaka
|
1 Privitaka
Evo jedna iz decembra prošle godine... :)
|
Ljubi ga majka :D :D :D
|
Aaaaa, vidi se zenska publika na levu stranu ... svaka cast maestro :D
|
Hvala prijatelji moji :D
|
3 Privitaka
pauza u mom "home studio";)
|
4 Privitaka
jedan vrhunsi razglas ... i ton majtor...
|
@romario
Je li ovo RCF tt, ako ne griješim? Razglas kida, ja sam ga slušao, ali je toliko jak da krv iz ušiju izlazi. :D Baš je namijenjen za velike otvorene prostore, stadione itd. A i A&H ilive je tu ;) |
U pravu si Hare ...
|
....
3 Privitaka
evo da ja prvi krenem u ovoj godini sa izbacivanjem slika sa svirki jel vazi?:D;)
|
Vazi. :)
Javi se da te naucim da vezes kravatu, ovako se zaglavi pa nemoz da prodje. :) :) :) |
Mislim da nije to problem, nego da je Boki opet malo porastao...
|
....
Ma nije moja kravata to mi vezali ljudi iz mase...:lol:=))
Salim se stvarno smo zezali dosla kravata i sesir od negde a ja stavio kako treba... Vaxter nisam ja mali to je od zime.... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org