YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

mimiki 13.04.2009 14:54

zato ce svadbe uskoru da budu 2 aranzera 2 coveka i to je to,manje para se deli;)

Vule 13.04.2009 15:08

@ Medino

To "kako je nekad bilo" nemoj da pricas bar nama koji radimo ovaj posao po 20 i vise godina...sad je situacija takva i to da je malo da vas troje uzmete po 250 eura za svadbu,to mi je malo,onako,lici mi na foliranje...uzimali smo mi po par hiljada "maraka" ili kojekakvih novcanica ali sve u svoje vreme,sad je kriza velika...

..i jos nesto...u tom dole kraju,veruj mi ,gde ima para i gde je gazda "pun" nece da pozove aranzer i pevace nego ce prvo da trazi dve harmonike pa na dalje,i naravno pevaca sa "ozbilnjim plakatom",tako da ti je moj savet,"sve se sutiraj u guzicu sa tih 250 eura",neko ceo mesec ustaje u 5 i ide u fabriku za te pare...

...nadam se da me neces pogresno shvatiti,sve sto sam ti napisao je krajnje dobronamerno...na mladjima svet ostaje tako da treba nesto da cujete i od nas starijih vukova...;)

Millan 13.04.2009 15:18

Ja kad uzmem danas 250e, turim prst u uVo i samo cukorim...;) A, toga danas sve redje, a i juce je bilo retko, a o sutra da ne pricam...:(

svrakan 13.04.2009 15:42

E ovako,ja o svirkama necu,generalno je katastrofa ali mrdamo,ja cu da se pohvalim da sam na ovom sajtu nasao par iskrenih prijatelja sa kojima se nikad u zivotu nisam video,ali bice prilika,necu da ih imenujem znaju oni sami koji su,e to su vrednosti koje su vece od svega.POzz svima,a ponajvise njima.

medino 13.04.2009 15:44

pa o tome pricam,nekad je bilo bolje...nisam znao da si stariji,jer ja ovaj posao radim mozda 7-8 god pa primecujem razliku a da ne govorim onda tebi koji tamburas 20 god...a za moj prihod tog dana,ne foliram se uopste,mozda smo mi ocekivali malo vise pa smo se smorili kad smo razdelili ali ajd nema veze....uglavnom i dalje ostajem pri svom stavu da je za svadbu i to malo,jer sam dva vikenda pre te svadbe u jednom restoranu na banovom brdu ( da ga ne imenujem),na privatnoj zurci od 60-70 gosta uzeo skoro 600e ja a isto toliko i pevac...i to svirka od 22 do pola 3...

aleksandar031 13.04.2009 17:00

Da se vratimo temi....
smrsao sam 1kg:D,ali ima jos puno do zeljenog rezultata:mad:

Vule 13.04.2009 17:06

@ Medino

Ne verujem da nekoga ovde zanima koliko je ko i kada uzeo para...sto kazu ljudi "cuti,kenjaj i brzine menjaj"...hvala Bogu da posla ima,nekad manje nekad vise...samo neka ga ima...:D

Evo ja da se pohvalim da nisam radio nista prosli vikend,a ne znam ni da li cu sledeci,tako da UZIVAM...:lol:=))

gagy 13.04.2009 17:08

I ja sam smrsao 7 kg!A sad da se pohvalim:vratio sam 10 kg!!!:)

aleksandar031 13.04.2009 17:15

Pa sto to povrati covece?=))

makso68 13.04.2009 17:20

Čestitam kolegama na honorarima,a specijalne čestitke poguzijama na skinutoj kilaži.Evo,da se pohvalim,ja,u svojoj 41.godini imam 85kg,a visok sam 183 cm,što će reći,idealno,ali za to imam visok pritisak150/100mm/hg.Jebi ga,niko nije savršen!Pozdravljam vas i želim svako dobro!

Trenutno vrijeme na Forumu 12:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org