![]() |
naravno prijatelju, pa cemo bacit koji snimak za vamo :) zovi i mirana naravno :)
|
Citat:
|
jesi primjetio razluku covjece... onaj transpose hold zakon haha... i HDD napokon :) da imam para uzeo bi nesto bolje, al staces... polako :)
|
Iste dirke, isti zvuk, ali nisam mogao vise da se bakcem sa onih 8 ritmova, ziveo HDD! :)
|
cestitam momci.G serija je jedna od naj jacih kod Rolandovih aranzera,jedina mana je tezina.
|
ma hajde, necemo sada svaku mrvu gledat... sta ima veze sto je malo teza... ta necemo je na ledjima nosit :D
|
Želja brate nek ti je sa srecom :) imao sam priliku raditi na g1000 ali nisam znao ritmove palit sa zipa, non stop neki error izbacivalo(do mene je nisam ga znao upalit).... ali nisu ni tvornicki losi, a o bojicama da ne pricam, pozitivno iznenadjen! Sto se tice tezine, uvijek ima ona da kupis kaiš za stomak da ne "propuknes" :D hahahahahha bar ja tako radim :P ;)
|
Imam 3 kuce 1 klavijaturu, 1 spyder ,1 miksetu , 2 kutije , 1 mikrofon , 5-6 njive , vodu , struju .....Ma najbitnije je da smo mi zivi i zdravi i da sviramo i pevamo jos 10000 godina !!! Pozdrav sivma na forumu
|
@salenightband
Nema mi logike da imas 3 kuce,5-6 njiva kako kazes a samo jednu klavijaturu??!! Ja imam 1 kucu i 3 klavijature... |
Hvala Neso. Ma neka samo on radi, a za tezinu cemo lako :)
|
Citat:
|
@ mirandess
mirane brate... sa zipom ti je najlakse... brzo ucitaje za razliku od floppy-a.. :) pokazat cu ti kad se vidimo ;) hvala ti |
evo posto mene dugo nije bilo konacno sam resio da se prenovim, dugo sam trazio da kupim jedan TR nisam imao neki izbor, kad ono naidje mi jedan fantom g6, lik ga kupio pre par meseci novog ima cak i garanciju jos godinu dana i kaze prodaje ga jer mu je mnogo komplikovan stariji lik, nista ja probao sve ok, kupim ga i sto je najbolje po meni izneo me je 1400.evra, i eto od pre par dana sam ponosan vlasnik g6 a bice i uskoro neki demo snimak, pozdrav
|
Covjece dobro si proso s cijenom skroz
|
Prodao sam Zastavu!!!!!!!!!!!!
|
:D...kolko para otisla kolega caka?:">..ja treba moju uskoro na tender,a slicnog godista i stanja ko tvoja:">
|
Moja je 2007. godiste i otisla za 1800 evra. Nije moglo vise. A sad da se hvalim:
Kupio ja Xsaru Picasso 2.0 HDI. |
....
Caka sto prodade onakav auto....?=)) Jos si kupio stariji auto sigurno nego sto si imao?:lol: Grdno si pogresio u vezi zastave.....:confused:
|
Upasirao danas nedavno kupljene OZ F1 felge na Megančeta. Još da prodam originalne i ja sretan. :D
|
Kupio dva EV SB122 bass bina! :)
|
Jesi iskombinirao bez skretnica?
|
Danas nakon duzeg vremena ocistio auto :lol:=))
|
Citat:
|
Opet ja :D Danasnji dan je bio jako dobar za trgovinu!
Pored toga sto sam kupio bas binove, prodao sam gitaru i harmoniku! Sad sledi potraga za dobrom Superior 2 :) |
Evo i ja, posle sto godina razvlačenja, završio matematički fakultet.
Ostalo mi još godinu dana magistarskih, ili kako sada moderno zovu mastera, ali to je manje-više laganica... Bitno je da ću konačno imati osnovnu diplomu! :)) |
Cestitam od sveg srca i odmah upisuj taj Master i... nemoj da se zavaravas... nije to bas toliko laganica mada uopste ne sumnjam da cemo slijedece godine imati magistra matematike ili ti Master of Arts (a moze biti i Master of Science) ovdje medju nama.
|
svaka cast druze!i ja bih ti preporucio da odmah krenes,da napadas sledecu titulu:-)jbg,bar ti upisi da budes u toku,lako ces da zavrsis,hehe.i ja sledece nedelje branim diplomski na visoj elektrotehnickoj,pa cu i ja budem neki inzenjer ili sta vec,heheh.jos jednom sve cestitke!!!!!
|
|
Sto bi Shojke rekao Sretjno :) :) Vadi dunju iz steka i casti raju :D
|
Hvala drugari. :)
Tatatatira za Vuleta i izbor muzike! :D @tranzit Već sam položio najteže ispite sa mastera. Odobrili su mi da ih polažem, iako mi je ostalo 2 ispita sa redovnih studija. Jbg, valjda im žao da me akaju sa svom onom dečurlijom koja su tek upisla. :)) Produžio sam ja studije i previše, pa tek sada u skoro trideset završavam redovne, a tome je kriva kafana i tezgarenje. Počeo sam da polažem ispite tek kada sam kafanu batalio, realno. U svakom slučaju, možda će mi trebati i manje od godinu dana, ali znajući koliko sam lenj moram sebi da dam bar godinu. :)) |
Prodajem povoljno diplome!!!!hehehe
Ajd nek je sa srecom!!!!Konacno!!! |
@Vaxter
Sve cestitike od mene!! Nego reci mi ako moze jedan mali matematicki zadatak da mi resis? Do sada sam popio cisternu piwa,5 bureta rakije,gajbu soka.Ako nastavim ovako jos 20,god,Koliko sam mogao kuca i auta da kupim da to nisam radio!??=)) Naravno mala sala,i sve ovo nije tacno,ali se pitam dal je zadatak resiv...;) |
Au pa sad Vlajko moras neku zurku da organizujes,da se malo opet okupimo.
|
U tom slucaju cu i ja da se pojavim :lol: Cestitam!
|
@Vaxter
Cestitam brate, nek je sa srecom :) p.s. Da se vrati i na mojih ledja :lol: Postovano sa mobilnog uređaja |
Cestitam matori,svaka ti cast!!!! Jesmo svi odavde pozvani na zurku?!!??! hahaahahahaahaa
|
Da se pohvalim...od juce sam vlasnik Tyros 3.Hvala meni sto sam si ti kupio...i mojoj zeni sto me trpi...:lol:
|
**
Cestitam :)
Tvoja zena nije jedina koja trpi:lol: |
Čestitke i Vaxteru i brezini.Pozdrav!
|
Cestitke za Vaxtera!!! Drago mi je kad neko napreduje u zivotu, a pogotovo kad je covjek pozitivac. Brezini zelim mnogo posla sa novim sintim !!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org