![]() |
3 Privitaka
Evo par sličica sa Sportskih igara moje firme...u kojoj je moja ekipa obranila naslov prvaka u malom nogometu.....
|
Najbolji golman,baca se i po betonu....
|
Pa naravno....gdje si ti vidio "normalnog" golmana?=))=))
Ako su svi opićeni ko ja.....poslije svake utakmice čekaju cestari da pokrpaju rupe.....dok 90 kila tresne o asvalt....:D |
Pa ima dupla trenerka fora :D
|
3 Privitaka
Evo i još par sličica sa dočeka Nova Godine......
Poslije ponoći nema slika....kamerman je bio u delirijumu...... |
Cika Svirko, da nam sad iskreno kazes. Koliko ih se znojilo radi tvoga glasa tu noc? :)
|
@Dell, :">:">
da ti pravo kažem.....svi....al ne znam zašto....a bogami i ja ...al od Radlera...i Amara..:D A bogami su se znojili i zidovi od kondenzacije....pa sam imao sreću da je vrisnuo samo jedan kanal na mikseru.....kapnulo malo vode....a inače...kad sam malo bolje pogledao....mikser je bio maltene pod vodom.....:mad: |
1 Privitaka
|
1 Privitaka
Jedna prigodna, slikano u cetvrtak, kad je visina snijega u Mostaru umjesto aktualnih 80 cm iznosila nesto oko 10-15 :)
|
Dell bas lipa slicica:)sto potvrdjuje da nisi samo umjetnik u glazbi,vec i u slikarstvu i to tehnika u snijegu:D
|
1 Privitaka
Sad ćete reći-Makso izdajnik,ali nije tako,ja i dalje mislim da Tyros 3 bolje zvuči od ovoga :
|
Ali,samo zvuči.PA 2 X je dosta kvalitetnije napravljena i ima puno puno bolji vokalist od Tyrosa.Pozdrav svima!
|
Ama mani i PA2X i Tyros... to je samo gvozdjurija i plastika... nego gledam tebe... "lep ki slika rodila ga majka".
|
Hvala,hvala,vrlo ste ljubazni... :))
|
Makso maneken sa korg pax2:)
|
Pozdrav svim forumasima sa severnog mora u Nemackoj.
|
Znaci stigao Nesa na daleki Sylt. Dugacko putesestvije. Dobrodosao i baci sad neku sliku sa hladnog Sjevernog mora i k'o tepsija ravnog ali vrlo prominentnog Sylta.
|
dosao sam avionom iz Beograda preko Minhena na Syilt,Westerland.I avionom pa daleko.bice slika uskoro.
|
4 Privitaka
evo malo slika sa plaze,danas sam okvasio kupace gace u severnom moru posle 6 godina ponovo;)
|
A doco,doco najgori si od sve dece!!!Svi na jug a ti na sever!!A, jel' to malo manje posecen dan bio?;))
Hoce li biti sta posla,nesto si spomionjao. Veliki pozdrav i uzivaj!!!! |
Auuuu boli Nesu briga uziva dok mi radnici drndamo na poslu:lol:Inace fine slike a najbolja je ova predzadnja gdje ima iza tebe ona sisulja budi bog snama:DPozdrav za mog druga Nesu
|
@vunimrav
ima dosta ljudi mada je ova plaza malo dalje od glavnog stranda,sto se tice posla bice samo jedno rodjenje deteta ovde i mislim da ce to biti dovoljno.nisam mogao klavijaturu da ponesem i ovako su me jedva pustili da udjem u njihovu EU ko da sam gubav eto tako na nas gledaju obicne smrtnike. @zeljko uh nisam ni video da mi je u pozadini toples:"> izvinjavam se mljadjim clanovima foruma :lol: Dodato: hvala na lepim zeljama. |
Hahaha, Zeljko oko sokolovo. :lol:
Pa i ovaj doktor se dobro namestio da se slika pored doticnu gospodjicu, a mislis ga naivan =)) Postovano sa mobilnog uređaja |
bice jos slika uskoro ali me toples ;)
@Ace te sike sto ova teta pokazuje se kod nas zovu "postarske",znas ono,stavis pismo ispod sike a ono stoji ne pada.=)) |
Ja ih zovem balkoncici ili balkoni sve u zavisnosti od velicine=))=))
|
7 Privitaka
Evo i od mene nesto zanimljivo...
Nasa podzemna crkva u Coober Pedy, Juzna Australija... Vozio sam 10 sati do tamo... Svi zidovi i plafoni su u stvari zemlja, ikone su takodje uklesane u zemlji... Inace je rudarski gradic, kopa se opal... Ima i mene u nekom od rudnika :) Jedinstveno Fajl 5566 Fajl 5564Fajl 5565 Fajl 5567Fajl 5568Fajl 5569 Pustinja... Fajl 5570 |
1 Privitaka
Neki D mol i moja iskrivljena faca... :D
|
1 Privitaka
Evo,ovako sad izgleda moja svirka,malo sam se zasitio sounda aranžera.Pozz...
|
Svaka cast makso to i jest bolje u svakom slucaju da se tako svira..Mogu zamislit kako je zapjevat uz takvu pratnju uzivo..netreba mikrofon i efekti a super.Svako radi svoj posao milina za slusat..Pozz
|
Čini mi se da imaju mikrofone ,da je sve ozvučeno ...
Super izgleda makso ,super ideja . |
Pa imaju mikrofone vidio sam i ja,ali sam ja mislio da kazem da i bez mikrofona tako kad se sviraju akusticni instrumenti je lijepo zapjevat onako meraklijski za svoju dusu negdje u lijepom drustvu...Pozz
|
Jest, ali bogami kad vuces harmoniku na +45 stupnjeva i to bez mikrofona uh...
|
Hvala ljudi.Jeste,sve je ozvučeno,pa izginuli bi da nije.Jedino restoransku svirku sviramo bez daljinaca,a sva veselja obavezno radimo ozvučeni.Dobro je ovo,uzme se prilično novaca kad se opkoli publika:) Pozdrav!
|
3 Privitaka
Evo i od mene koja....:)
|
Lijepa Dallapa kao i ona stotkica na celenki:DSvaka cast
|
1 Privitaka
|
1 Privitaka
Sta se radi kada je dosadno pre svirke :D
|
haha,super fora
|
hahahahaha dobra, dobra
|
nova fotka i bend
1 Privitaka
nova fotka i bend
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org