![]() |
Hvala svima...dobro kaze Gega nije jedina...zato Hvala i Svaka Cast svim Zenama koje su se udale za muzicare...i kako ide ona strofa...Blago onoj koja svirca ima ,ta se Dama naspavala sama.:lol::lol::lol:
|
Hvala drugari. :)
Sad mi samo peostaje da napravim milione. Ništa više... :)) |
Napravi dva komada odma...taman lapo-lapo da delimo :lol:
|
Ja bi se zadovoljio jednim coskom od tih miliona.....nekih 50X50cm!!=))
|
Cestitke na tyrosu, i ja mu se nadam sljedece godine, ako zarada bude kao i ove :) Danas sam se ponovio s Proel Die Hardom :)
|
Uspio prodat felge,popravit brisače sam na autu i uštedit nekih 200€ jer toliko novi koštaju,upao kao zamjena na dvije svirke i polako se dokopao nule na računu. :D
|
Cestitke Vaxteru i brezini i od mene! :)
|
Da kucnem u drvo posao ide kao u prici, Verse opravdava svaki dinar, zbavio sam HD kameru i 10" tablet sa Win7 OS, povadio krompir i mrkvu, ugradio parking senzore, nabavio celicne felge jos da sledece sedmice nabacim gume i zima moze da pocne... :)
|
Evo da se i ja pohvalim :) Prije neki dan stigao Behringer pmp5000(polovan) i jucer 2x Ev Zx4(nove), za moje potrebe ekstra :) PRE PRE PREZADOVOLJAN :)
P.s cestitam Vax-u i brezini :) nek vam je sa srecom decki :) |
Evo da se pohvalim I Ja upravo sam postao vlasnik Roland V Stand-a,I to najverovatnije poslednjeg novog u Srbiji!:)veceras mu je vatreno krstenje a utiske cu da izlozim u sekciji za stalke!;)
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Citat:
|
@zoricd druže možeš li mi na pp. napisati gdje si uzeo stalak i za koliko?
@tranzit jutros se na Romaniji zabijelio snijeg ali ljetne gume izdržaše... Što se tiče kupusa još je rano, ali je zato ajvar u teglama, a jabukovača rakija je ispečena a šljive još dok malo nadođu... Da ovo ne bi bila "šuplja" svrati da probaš ovo nabrojano...;) |
Ne voli ovu temu bas,al cisto da se zna od malopre sam Tyros man.
|
Opa....pa cestitam.....otkud takva promena?
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
Cestitam Neso! :) Dao Bog da se on na par svirki otplatio :)
|
Svaka ti cast, jedva cekam da cujem kako ces je sredit ;)
|
Prvo bila je dobra prilika,drugo oduvek mi se svidjao sound fabricki od Tyrosa,trece dobio sam ga za vise nego korektnu cenu u extra stanju,a trece niko u okolini ga ne svira pa cu biti jedinstven,a poslednje da napravicu set drugaciji nego sto sve postoji od Tyrosa za sada.
|
i da, koji tyros?
|
ÚÚ
Pa tyros 3 ;)
|
Sad je svrakan Numero Uno u Subotici i blizoj okolini, sa svojim Tyrosom 3. Alal vjera.
|
Oooo,svaka čast...Čestitam Svrakane!!!Ne sumnjam ni najmanje da ćeš napraviti to što si obećao...Pratimo te!Sretno druže!!!
|
Potrudicu se imam vec sliku u glavi sta i kako,fabricke distorzije su opasne,i dsp efekti,trebace mi malo vremena da udjem u stos,ali vec na prvu mi je leglo.
|
Cestitam svrakane, neka je sa srecom!! :D
|
Welcome
Citat:
|
Napokon poso naso, pa cu valjda sad moci da registrujem auto, i plin mu ubacim, i kazne platim.. i.... :lol:
|
A dje si to poceo radit??? :D nek ti je sa srecom :D
|
Svaka cast Zelja, nek je sa srecom ;) Evo iako se mogu pozalit na bolove u latovima (ledjima) od 3 dana guljenja harmonikom, sa totalno posranim grlom od deranja, ipak cu se pohvalit da sam u 3 dana imao 4 svirke (cetvrtak momacka, petak svatovi po danu, subota svatovi po danu sa harmonikom i evo taman dosao s djevojacke veceri gdje smo svirali na razglas, ja klavijatura) i u njima zaradio oko 780 maraka, sto dodje oko 390 eura, sto je za vas iskusne sica, ali za mene studenta i momka koji zivi sa roditeljima ihihi para. U ponedjeljak uvecer palim s rodjakom za Zagreb, da bi u utorak gledali Dinamo - Ajax, upisao sam drugu godinu faksa, sve super, samo da nastavi ;)
|
poceo u ZK Officeu u novom trznom... :) ono... kompjuterska oprema, kamere, aparati, prineteri i to... nije lose, osigurali me jos... :p a marnele pamet u glavu... polako s tim... auu , ja taman sa svirke jedne (u kleme dole u jasenici, srbin svira, razvaljuje, znaci klavijatura samo pa60, pjevac i pjevacica) moram tebe i mirana odvest jednom vamo... :D
|
Od sutra bi trebalo da postanem Yamaha-man (ugledao sam se na svrakana :lol:) Stize Tyros2 :)
|
Sta vam je bre ljudi....sta ste odlepili za yamahom???
Jel ce smak sveta!! =)) |
I ti se dozvao pameti. :))Neka je sa srećom,da se što prije otplati i preplati.Ne sumnjam da ćeš ga srediti kako Bog zapovjeda.Pozdrav i Sretno!
|
Nemoj tako Maxo, ipak je Korg jako dobra sprava samo kad se dobro sredi :)
Iskreno, volim izazove u svemu pa tako i u muzici. Posto znam PA seriju i uzduz i popreko i sa strane, i kako hoces, odlucio sam malo da promenim pa da vidim sta ce ispasti iz toga :) |
Ua izdajnici ... presli ste na neprijateljsku stranu :lol: :p
|
Ja sam trenutno neutralan posto imam kuci i PA800 =))
|
Ma šalim se ja.Imao sam i ja i PA 500 i PA 2 X pro..Nisam ja rob ni jednog brenda.U svakom slučaju-Sretno!!!
|
Hvala druze, bice mi potrebna u prvih par dana! :)
|
Cestitam i da je sto pre skuzis,neces sigurno zazaliti .A sto se smaka sveta tice....ako se nije desio nakon toliko serijskih gresaka u nekim modelima .... Sa ty dvojkom nece sigurno :-)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Mozete odmah skovat zavjeru i protiv mene, posto iduce ljeto najvjerojatnije i ja prelazim u yamahin tabor :D
|
Pohvalno je to, sve vise ljudi pocinje da gotivi Yamahu. Nije sto je ja volim, nego mi se svidja to sto ljudi nisu poklonici brenda, vec traze sebe. Pa kad probas i jedno i drugo, onda pricaj sta ti se svidja a sta ne. Respect.
|
Evo i ja konacno da se pohvalim... Jest' da je proslo vec skoro mesec dana al nikako da stignem da kazem! Ja ponosan vlasnik na Korg Pa1x pro! Masina ko nova!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org