![]() |
Jedino da se preko YASE sacuva svaki multisempl na hardu,pa onda polako da se napakuje novi set!
|
E to mi je palo na pamet ali što je sa kombinacijama tj LIVE setom?
brrr ne znam jel izvedivo. Možda je , al... Brišem samplova nakupio hrpu bzvz; skužim da imam 2 bouzukija ista, samo je na jednom semplovano npr cis, dis, e, a na drugom c, d,f... I sad ih poslagao jedan do drugog i skužim bla... Sad, ako po-obrišem nekih glupih multisemplova, kako najjednostavnije da pronađem koji je LIVE koristio tu boju da ju zamjenim tamo? |
Gde moze da se nabavi taj YASE program?
|
Imate na zvanicnom sajtu!
|
Kad instaliram usb driver za x6 zablokira mi Windows,ne znam sta da radim...
a kakve to veze ima sa ovom temom?! |
Pozdrav kolege....
Da li je neko provalo zasto Fantom G u live modu ima problem sa upisivanjem? Npr. odabeem vec postojecu live kombinaciju obradim efekat po svom ukusu i krenem to sacuvati kad on vrati na postavku pre editovanja efekta. Mislim da je ovo malo ozbiljniji bag ili vec sta... |
Mislim da je mana kod svih Fantoma što orginalne kombinacije i boje kad ih editiraš da ih nemožeš usnimit ponovo u orginal,nego mora u USER.
|
Nije to bag nego jednostavno njihov "routing"...tako su postavili da efekat funkcionise,jeste malo nezgodno dok se ne ukapira ali nema nam druge
|
Novi FantomG update OS 1.31 ??!
ftp://ftp.roland.co.uk/ProductSuppor...tom_g_v131.zip Dodato: ...Potvrđeno. Zvanično još nema objava, popravljeni neki određeni bugovi, ništa woow, al, opet kažem, još nisam pronašao što.. |
Koliko vidim,samo su neke bagove sredili.
Bilo kakve vece promene se mogu ocekivati samo sa 1.4 OS-om!Ako ga uopste bude bilo! |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org