![]() |
http://img.tapatalk.com/d/13/02/11/emygyva4.jpgEvo jedna fotka i od meni. Pozdrav
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
Tale lijepo ti ovo izgleda ovako poslagano ;)
|
Hvala puno. Evo kako izgleda kad radim u diskotecihttp://img.tapatalk.com/d/13/02/11/ezudu4y7.jpg
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
Iduća investicija neka ti bude bežična slova i miško. :)
|
1 Privitaka
Ode bubnjar da vecera i piski pa kad se vrati moraju "hiruskim putem" da me odvoje od bubnja... mnogo volem da lupam...
|
1 Privitaka
Evo i mene malo najnovije..Bio jucer 70 km od Minhena u jednom starom gradu Landshutu u setnji:)
Evo me pijem kapucino i razgledam zenski svijet oko sebe;) |
2 Privitaka
Jos jedna:)
|
1 Privitaka
A ovdje se vidi onaj zub sto mi fali:lol::D
|
....
Zeljko gde fali zub?[-X:-/:rotflol::rotflol:
Nista se ne vidi...:lol: |
Točno,ništa se ne vidi tamo gdje je nekad bio zub. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
@smuchac Vrištim :D :D :D :D :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
:d:d:d
|
Pa ja zezajte sad starijeg covjeka na jednoj pogresno formulisanoj recenici,bas lijepo svaka cast :lol:
|
2 Privitaka
Aktivnosti u zadnje vrijeme ...
|
2 Privitaka
Još nešto ,početak sezone :)
|
Auuuu druze prave Pizze..Da je meni takva pec da imam ovdje u stanu hehe,kako bi pekao sve unutra i prasice,janjce itd.Nema ukusa pravog bez pravew peci na drva..Super lijepo ti stoji da peces pizze..Pozz
|
To je druze odmor od svega ...
Samo da je više takvih dana,vremena ... |
Jasta uzivancija je to malo nesto drugo uraditi..Evo ja jedva cekam proljece odmah se bacam na grilanja hehe..Znam takodje dobre pizze da napravim,samo mi jos fali takva pec i mogao bi svaki Italijan da se postidi kad proba moju pizzu:)Pa onda bureke bi ja tu isto pekao itd
Da mi je dobiti na lottu odmah bi otvorio kafanu tj restoran i sve to sredio a Sviraci bi mi bili Neso i Nele,a ti bi dolazio ponekad u goste da sviras hehe i pjevas..Mala turneja oko svijeta :lol:Tranzita bi zaduzili oko zvucnika i mikseta da miksa i ispija kafice dok radi hehe a ja bi pekao Pizze gostima to bi bilo kaos dobro :lol: |
Pa sta cekas,ajde dobij vec na tom nemackom lotou.I nama da grane sunce malo.:lol:
|
Neso druze nemoj mislit da ne bi bilo tako,pa taman kad bi zaradio samo za hljeba i pivu,dosta sta ce mi vise:)Svima pomalo i svi sretni.
|
Zeljko,nadam se da uplacujes loto...za pocetak:)
Pekao sam pitu,maslanica je zovemo,ali ispod peke.posebno nesto dobro... Imas li peku,ona ne zauzima puno prostora a super je... Postovano sa mobilnog uređaja |
Igram druze lotto ali nista za sada..Bice jednom samo polako.Nemam peku:DKako to da napravim daj postavi neko upustvo ako ima..Samo da znas nesmijem ja da palim otvorenu vatru u stanu ako na to mislis hehe...Nema odzaka ovdje tj.ima ali su zatvoreni,neda svabo to..Sad samo ide sve na gas ili struju.
|
Peka,ili,sac...
Pogledaj na youtube,recimo teletina,ispod peke. Imas jako,puno linkova. Postoje i elektricne peke,mada nije bas to to. Postovano sa mobilnog uređaja |
Neobična svirka˝Ko to tamo peva?˝
1 Privitaka
Evo slika sa jedne neobične svirke:;)
|
Plavi voz?:D
|
Bravo makso to je pravo..Harmonika,gitara i kontra bas i netreba nista vise..Pozz
|
Nije baš Plavi voz,ali dobar je i ovaj..To je bio svečani voz za proslavu 140 Željeznice Republike Srpske..
željko druže,valjalo bi da ima još violina,klarinet,bas prim,....,ali ovako je praktičnije kad se dijeli bakšiš.. :)) |
Ah normalno da je jos bolje ali i to je dovoljno opet bolje nego klavijatura..Pozz
|
1 Privitaka
evo moje prinove nakon 4 godine Audija 80 B4 karavana...;)
|
2.0 DTI :)
Neka te dobro sluzi. ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Sve znaš:-) Hvala!!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
5 Privitaka
Sa zadnje gaže ,
|
2 Privitaka
|
6 Privitaka
Da dodam i ja koju svoju sličicu, te jedna kolega freelance muzičar.
A usput i BMW na kojeg sam naletio, prodaje se :D |
Jel zna neko zasto ne mogu da ubacim slike? :( https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
|
Ako je s fejsa slika onda moras desni klik na sliku pa copy image location, pa onda paste ovdje.
|
Laser,
.ebačka ti je ona druga slika, sa velegradom u pozadini! I ja bi jednu takvu, ali svoju :) |
Za nju sam ustao u 04:00 i otišao na to mjesto, pošto tad još nije svanulo, mogao sam povećati vrijeme okidanja, tako da nastane taj efekat kretanja.
|
Skola za aranzer
3 Privitaka
Ovako izgledaju moje polaznice tecaja za aranzer i pevanje.
jako su talentovane:) |
Ajde ne zebavaj,kakve polaznice?:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org