![]() |
Do sada je bilo na svakom korg aranzeru koji ima mp3 board bila opcija da snimas to sto sviras u mp3 kombinacijom da drzis shift i dok drzis shift pritisnes record i izadje ti meni za mp3 snimanje... Nisam trenutno za kompom da pogledam pa600 manual, na svirci sam... Mozda su izbacili tu mogucnost iz pa600...
Sent from S3 |
nista od toga vex na pa600... evo pokusao sam ali nista... sad cu ja da pogledam u manualu kako su to resili iako me mrzi da citam nemacki hehe
|
Pa600 nema mp3 snimac naalost :(
Postovano sa mobilnog uređaja |
E pa bas sad mnogo ocekujete za 1000e,u bre uvek nam nesto hvali hehehehe,klavijatura je izvaredna za tu kintu i uzivajte u istrumentu koj svirate.
|
U pravu si Nele, male su to pare da bi nabudzili bas toliko klavijaturu, i ja se nesto posebno nisam ni skenjao s obzirom da mi zoom h1 savrseno odradi posao... ali nije mi jasno da bas nikakav recorder nisu stavili u pa600, pa bar onaj sto snima pesmu u midi formatu... ili ce pre biti da ja nisam uspeo da ga nadjem =)) moram dobro da pregledam manual hehe
|
To ti je u sequencer modu da snimas midi kao i do sada na pa.
|
U midi formata mozes da snimas kao i do sada a za mp3 format breko izlaza na eksterni snimac :)
Koliko bi mi trebalo gigabajta da na svirci prikljucim laptop u mixer i snimam 6,7 sati? Koliko zauzme gb?
|
Zavisi od kvalitet sa koji snimas. Najbolje da presmetas sam, evo ti kalkulator, odaberi kvalitet. Ovo ti izracunava u nekompresovani format zapisa (Wave)
http://www.sounddevices.com/calculator/ Postovano sa mobilnog uređaja |
Za neki ok kvalitet snimka koliko minuta toliko mb :)
Trenutno vrijeme na Forumu 17:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org