YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

bokivelik 29.12.2009 00:57

....

Pobegli ste od teme!
Nemoj da lete banane!:lol:

milanceshow 29.12.2009 01:17

Mudro zboris!!! :D

jeftabgd 29.12.2009 19:05

E,sto mrzim ovu novogodisnju euforiju.Ne moze covek da kupi ni kilo hleba da ga ne pregazi hiljadu ljudi.Uopste mi nije jasno.......prave zalihe hrane kao da ce:mad: nuklearni rat.

grandia 29.12.2009 22:11

momci, moram malko da se zalim ...:(

bio sam kuci (kucevo, okolina pozarevca) pre 4-5 dana - baka je veoma bolesna ...

i tamo me potrefio moj pritisak ... 241-142-119 ... ujka me doveo odmah u bolnicu a tamo mi dali 2 inekcije ... jednu u kuk a drugu u venu. jos mi dali neke tablete da pijem, svaki drugi dan po jednu ...

ovde sad u becu, kaze mi internista, da idem za afghanistan, jel tamo nemaju sta da jedu pa cu tako brzo skinuti 15 do 20 kile ... :mad:

i da prestanem sa nikotinom ... evo danas sam kupio zadnju paklu marlboro gold i kleo sam se: "nek me gazi tramvaj ako pusim vise od ove pakle :D "

momentalno imam jos 2 cigarete :-"

jeftabgd 30.12.2009 01:41

Pa ti i ja smo kolege i po zdravlju(bolje zvuci nego,po bolesti).Ja to slusam vec 15 godina,a ne pijem,ne pusim,kafu nikad,sex umereno.Ali jedem kao celo crnacko pleme i sad sam dosao do zakljucka da sam bio zdraviji dok sam sljemao i pusio nego sad.;)

Dejan 30.12.2009 02:42

Zdrav covjek mora da jede!! ;)

mimiki 01.01.2010 13:15

muka mi je i boli me grlo a veceras radim

Dell 01.01.2010 16:30

vidis grandia, ja nekad zapalim kad sam u gradu ili nekad s ekipom i uvijek mi se smuci od cigara, jucer sam rekao prijatelju ako zapalim vise ikako dacu mu 20 maraka - 10 € :) ipak sam ja jos sportas :D :D

mimiki 01.01.2010 17:14

a cigare me ubise skroz,jutros kad sam ustao kao da sam hladna govna jeo a glas kao da sam progutao kantu

Vule 02.01.2010 14:01

Dakle da rezimiram poslednjih nekoliko dana : :lol:

Prvo dva dana pred novu godinu seleći se sa svirke na svirku (pošto su se par dana radile po dve i tri proslave) izgubim USB stick sa kompletnim setom za fantoma,a kako sam na putu nemam backup kod sebe....zatim za novogodišnju noć,tačno pola sata u novoj godini mi rikne bass na zvučniku,i to tačno onaj do mene,na levom uvetu :lol: srećom ostalo je još 5 komada,a u levom uvetu sam imao samo visoke,zvučao sam ko spiker na železničkoj stanici :lol: sinoć nešto čačkam po klavijaturi i zeznem preset na vokalistu,kad sam u nekom momentu upalio vokalist (a inače ga retko koristim) gosti su pomislili da je došao smak sveta :lol: šta se tu desilo ni meni nije jasno,ali je grunulo ko cunami :lol:
...i tako...ja se i dalje smejem,srećan i zadovoljan što je sve ipak proteklo u najboljem redu,posla je bilo,parica je "kanula" i idemo dalje...

...možda sam ovo sve trebao da napišem u "ajde da se hvalimo"

Trenutno vrijeme na Forumu 17:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org