![]() |
=)),cestitam ti na 1000-tom postu.:lol:
|
Hvala! trudilo se ove mnoge godine..Da nisam pravio onomad onaj veliki godisnji,imao bih sada mozda toliko postova kao ti sto imas:lol:
Dodato: Mogao bih lako dobiti od Vaxtera novu titulu."Skupljac postova"Ako ovako nastavim:lol: |
1 Privitaka
Kratka proba odsvirano direktno na klavijaturi i novi ritam koji sam skninuo sto je kolega Kabi postavio..Mozda fali koji akord ali jbg.ne znam jos da vatam najbolje akorde kad sviram na klavijaturi:DVise sam odsvirao onako iz glave kako se sjecam forspila,valjda je bar malo slican hhehe..Samo da cujete kako sam podesio klavijaturu.Mozda je malo preostro ali otom potom.Pozz
|
sve je ok osim te cinele mnogo sljasti legendo.
|
Cinela sljasti:lol:Ovo je druze cinela od najmanje 5 mgb.:DZnaci da je malo smanjim ili?Ma ovo je ubaceno tako i nisam nista dirao sto se ritma tice a moram bas pogledati gdje se nalazi na ovoj klavijaturi gdje mogu smanjivati sve posebno..Hvala na komentaru druze tj.brate Nele:)
Jbt napunio sam klavijaturu sa ritmovima i sada nemam vise mjesta u ramu za sample hahaha.sve puno |
Samo malo te jacine cinela smanji i bice pravo Zeka;)
|
1 Privitaka
Evo i ovdje nek se nadje..Hvala Nesi na super svirci..Pusti Bobana:lol:
|
Ma Boban se (SALEO) hahahaha,napisao sam ti kon Nese sta treba dase odradi i bice do jajaca.
|
1 Privitaka
Ponovo jedena proba direktno odsvirano na klavijaturi a ovaj put sa tercom koju sam ubacio od Ace druga..Ne obracajte greske ako ima hehe jer sam sve odsvirao na klavijaturi a nisam neki jos sa vatanjem akorda lijevom rukom.Intereujeme da kazete kako vam zvuci snimak i Harmonika a i ritam takodje..Pozz
|
Pa zvuči dosta uvjerljivo druže.
I snimak ,i ritam, i harmonike . |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org