![]() |
Pocasti druga kojeg si zajebo :)
|
od danas ponosni vlasnik Shure WH-30 ... izletilo jeftino, nisam mogo odbit... valjda cu se naviknut da mi se nesto oko usiju kači %-( :D
|
Jel nam ovo jos jedan mostarac na forumu??? :D ahahhahahaha MALO NAS JE AL NAS IMA :D hahahahahahahah aj kent biliv majself :)
@avangard Ja sam ti rekao neces se pokajat za te pare sto si ga uzeo!!!!!! Cestitam :) |
I prije tebe je on tu, mislim da samo studira u Mostaru, a da je negdje iz Bihaca cini mi se. Zelja, naviknuces se na to da se ne moras fiksirat glavom i vratom za mikrofon na pecaljki, nego da mozes recimo pevaljki nosom medju grudi, a da se sve cuje fino (msm pjevanje) :D
|
hahaha, znaci glavu medju sise i pjevam... bit ce onda svasta sljedeci tjedan (ponovo Goranci xD ) ... :D
|
Evo i ja da se pohvalim.... Kupio sam ovu lepoticu, i napravio na brzinu jedan video da vidite kako izgleda...
|
auuuuu stvarno je lepotica, nek je sa srecom da se izvozis ko covek u njoj i da te sluzi 100 god :">
|
Jesam te sto puta ucio :D I jos jednom sve pohvale na izboru ;)
|
boki kakva je ova kia(ovaj jeep)? Vozio sam se prije 2-3 godine u Ceedu onaj mali kupe, samo sto je 2.0 turbak bio, ajme meni brate, leti auto, magistralom Makarska-Tucepi za nekih 5-6 minuta smo dosli(ako ne i prije)(ja i ovaj drug jedan tj. susjed u Makarskoj) brate sta je ono kako auto leti, ali sve tvornicko.... Btw cestitam i da te sluzi :)
|
Sportage je jako fin auto,samo je težak pa je možda bolje jači motor da je unutra. Kad je kod nas bio Kia road show vozio sam ovakav Sportage i pro C'eed. Pro C'eed je isto fin auto,ali za mene je nekako jeftino složen i neuvjerljiv na cesti. Tamo gdje sa svojim Meganeom s osrednjim gumama idem brzo s novim gumama na pro Cee'du ne idem ni blizu i tu mi je pao taj auto u očima. Sportage je strašan auto i ovaj je imao brdo opreme i nekih sto i kusur konja s nekim slabijim turbo diesel motorom. Dovoljno,ali još mu fali malo. :">
Sretno s vozilicom boki! :) |
Ne znam meni je kia ceed bila pravo dobra(tad) bio sam nekako pun adrenalina :D hahahaha sad nisam vise, sad da je samo dizel da sto manje trosi i da moze STAT I krenuti, ja prezadovoljan!!! :)
Btw kupio sam danas yamahu novu Emx 512SC u druga Alena, i mogu reci da sam stvarno zadovoljan, mala, lagana, ne zauzima puno prostora, to nije kocka, to je "klupica" koja (meni daje snage dovoljno za sto i kusur ljudi-mozda malo vise) :) |
@mirandess u zdravlje da te sluzi! :)
|
Hvala prijatelju puno :) valjda hoce, mislim nema valjda, sto posto hoce, ako sluzi Dell-a, sluzit ce i mene :D :D :)
|
Zato se sad bojis i trzas cim ga u trecu brzinu prebacim :) Zezam se, cestitam na mixeti, ja sam svoju slucajno malo veceras na svirci krstio pivom, ali nista joj, radi ko grom :D Cucemo sutra kako tvoja izlazi, naleticemo ja i Cavar ;)
|
Ahahahahahah, ne bojim se bolan :D nego onaj udes od prije 2 godine mi je oduzeo 10 godina zivota :D ahhahahahaha. Cuvaj stari vjeruj mi da vrijedi te pare. Oh oh naletite na fajrunt.... Svakako nemas sta slusat na pocetku :) EEEEEEEEE, Sad cu ti namjerno pustat intro i transpose XD :D :P :P ;) hahahahah :) Ima da popijemo koju.
|
Citat:
|
Pa znam ja da bi ti vrlo rado :)
I sta sad, evo javno priznajem da koristim transpoze i intro i to obadvoje za 3-4 pjesme! A i te sto pustam na intro znam ih svirat, sve si vidio sinoc, necu nista da komentiram dalje :) tako da.... A to sto mi je korg napravio da imam transpoze i intro, valjda je napravio sa razlogom da mi olaksa posao, a i olaksao je :) :D |
ovi iz korg kompanije su mislili na tebe :p :D =))
|
Nista ja rekao nisam, sam si rekao sve :D
|
Kupio sam fc7 novu u jednoj prodavnici za 40e, i to zadnji komad =))
|
Danas je 25. sutra stize plata...naravno ne moja vec zenina:D
|
Kad ja zasviram i Chuk Norris place...
|
:lol:
To si trebao u temu s vicevima :D |
@zeljko: druze jesi poceo da radis? jesi nasao neki poslic? ja vec evo 6ti mesec u jednoj textil firmi i ako Bog da i ostane ovako, necu je menjati ;)
|
Sta nije valjda da razvlacis vunu:lol:ili krojis pantalonice heheh.....Salim se druze ma samo radi dok ima nesto..ja ti zelim da uspijes i da ostane tako ako si zadovoljan,a ja cu sada odlucio sam da se izborim za vozacku pa nesto cu da kao vozac radim tj.da vozam stare babe i djedove iz bolnice i u bolnicu hehehe..zena mi kaze da je pitala tamo nekoga ko ima firmu sto dolazi gdje ona radi,i rekao je da bih me odmah primio kad je cuo da sam njezin muz..puz:)
|
od danas ponosni vlasnik Kurzweila PC3K7:p
nek mi je Bog na pomoći, trebat će mi dosta vremena i živaca da je spremim za live svirku, al i ovako na prvo sviranje zvuči odlično!!!! |
ukrali mi cetvrti mob.na svirci...bataljujem telefone,ne kupujem vise i mnogo mi je lakse.jel ima ovde mozda i veceg rekordera?
|
to se brate drzi u dzepu,ne na klajvi,mixeti ili stolu pored:D...pozdrav
|
dzep ili torbica oko vrata i nema brige :)
|
Danas sam pazario Korga Pa800 :)
|
nek je sa srecom kolega, da te dugo sluzi :)
|
Ja kupio Samsung Galaxy S za 1000kn ilitiga 250 maraka što je pola realne cijene. Moj prvi android i touch. Sad se privikavam... :D
|
Sad ces tek da se razocaras u Androide, robote i ostale vanzemaljce :lol::lol::lol:
|
Skok s cigle na Symbian mi je bio malen kao i skok s Symbiana na Android. Pustio sam tehniku da me sustigne još davno i sad kad ja sustižem nju,mogu reći da je ovo teška papilova i s*anje. Nema veze,sad je ionako kasno... :D
|
Dobro ti je rekao Tranzit. Trebao si citati sta je Vaxteru uradio android. Bacio ga u dugove. Sto se mene tice iOs je "babo".
|
Prilagodiš sebi i 3310 pa si zadovoljan,tako da se ne sekiram... ;)
|
To su bili mobiteli imao 3310 godinama,a sad ova nova tehnologija nemože ni garanciju da izdrži.
|
Zašto je Nokia 3310 bolja od iPhone:
iPhone - padne na pod - razbije se ekran Nokia 3310 - padne na pod - probije pod :D |
1 Privitaka
Nabavio sam elektricnu cigaretu na usb:)Hocu da probam da bacim prave cigarete...Nije losa ideja elektricna cigareta dimi kao i prava,jedini problem je sto ne ujeda za pluca kao prava cigareta:(Pa se bojim da nece od toga biti nista i jos jedan problem sad pa sad potrosim bateriju i moram da ponovo punim na usb,ali u svakom slucaju mislim ko je rijesio i cvrsto stoji do toga da se prodje cigareta je prava stvar ovo...Jedino cega se jos bojim da se sad ne naviknem na elektricnu cigaretu i opet placaj hehehe....Vrijedi pokusat u svakom slucaju i ako se prodjem cigareta castim drugove sa yu-midi po pojednu pivkaru:)
Ovako izgleda.... Da dodam jos jedmu manu cigareti malo je poteska pa kad drzim ustima kao da drzim neku cijev od zeljeza a ne cigaretu hahahaha |
Sjecam se da je kod nas bilo u onim gift shopovima (ne kao otrov na njemacki, nego poklon na engleski :D ) bilo kupit trik cigarete, kao fora puhnes u njih, a one dime. Pa ono stariji kad te vide slagiraju se, a ti dijete od 9-10 godina, mada to sad i nije nista cudno. Samo sto se te nisu morale punit :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org