YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

zeljko 08.01.2010 09:06

Jasta treba ponekad i popit,ja nisam vec 3 sedmice nista od proslog puta gdje sam mislio sledeci dan da cu podlec:lol:ali se spremam uskoro opet da se malo odkacim od alkohola,nemoze se ovako dalje:(

grandia 08.01.2010 09:56

opet ja (kad me hoce onda me hoce i to posteno ...)

kao prvo hvala momci za savete zbog visokog pritiska :)

u ponedeljak oko 22:00 su me s hitnu-pomoc doveli u bolnicu, pritisak opet 240-150-121 ... evo sad redovno pijem lekove, smanjio sam nikotin i apetit, legnem u 21:00 da spavam i bolje mi je ...

ali danas sam i ja slupao auto - tj. ja sam kocio i klizao se a iza mene jedan nas zemljak (nisam ga pitao odakle je) meni u gepek ...

moram da priznam da sam ja kriv jel sam glup ko magarac i vozio sa letnjim gumama :mad:

ja reko, nekako cu da odguram do posla (30 min voznja) al na pola puta mi se desila ta katastrofa ...

nije meni zbog auta - da ga hebem - nego sto ce mene sad svi redom da ka*aju - i policija, i osiguranje i shlepsluzba ...

manji problem - jos mi to nije bilo dovoljno - zaboravio sam i mobilni u taksi s kojem sam dosao do radnog mesta ... zbunio sam se ko curka

nadam se da ce vama bolje poceti/trajati ova nova - a ne kao sto je meni

pozdrav

zeljko 08.01.2010 10:56

Auuuu i ti ga buraz nadrlja.Gdje ces u Austriji ili njemackoj vozit ljetnjim gumama i jos sada udes:rolleyes:Trebao si tog naseg zemljaka da pitas da mu platis iz dzepa i koliko,ako se isplati bolje bih proslo nego sa policijom i osiguranjem jer mislim da ti osiguranje nece nista platiti za stetu radi ljetnjih guma a i sa policijom neznam kako ce proci,mogu te jos i kazniti:(

Dell 08.01.2010 16:21

a u 3 lijepe materine grandia bas te poslo, samo je bitno da se ne utripujes da te prati losa sreca, jer ako se uvjeris u to i pratice te, think positive, sve ce biti uredu ;)

erno11 08.01.2010 16:51

@grandia

Ako hoces da smanjis kilazu.
Kako sam cito po internetu sljedi. 7000 kcal = 1 kilogram.
Znaci mores samo do 1000 kcal jesti svaki dan, mislim na hranu i sve ostalo. Znaci sedmicno ces smrsaviti 1 KG

milanceshow 08.01.2010 17:15

Danas mi rodjendan i stariji sam za godinu dana!

Vule 08.01.2010 17:40

PA što se žališ...to znači da si zreliji i pametniji nego juče :D

milanceshow 08.01.2010 17:42

Da,ali i stariji i ruzniji!!!!:D
A i kosa me izdaje!!!
Tako da.........:(

Dell 08.01.2010 17:58

Milanche brate kupi sebi porschea :)

Sejox 08.01.2010 18:44

@Milance

Bolje da te izdaje kosa,nego snaga....;)
A ne broji godine,jer: "Ko godine broji,starosti se boji...."
Eto sad si pravi domacin,zreo i iskusan u komsiluku....:)

Trenutno vrijeme na Forumu 18:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org