YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

zeljko 07.02.2012 00:10

Ova se vuce u sebe tj.u pluca kao i prava,samo sto ne ujeda kao prava,ali ima ukusa duvana...pa skoro kao i one ligt cigarete ,a dimil dimi heheh..

A Dell hvala ti na prepravci posta druze...ti ces dobiti dvije pivkare ako se prodjem pusenja:)

hahah cuj to?Znaci sto je na njemackom otrov na engleskom je poklon :lol:Koji lud narod hehehe

Vaxter 07.02.2012 15:02

Željko, kupi samo veću cigaru i u nju sipaj ulje sa nikotinom, pa polako smanjuj količinu nikotina.
Neće ti nedostajati prava cigara.
Drugar koji puši preko 25 godina po paklu-dve Winston-a 100s je već više od godine na električnoj.
Ako njemu ne fali pljuga neće nikome. :))

zeljko 07.02.2012 15:58

Kakvu vecu cigaru i koje ulje?Ne poznajem to heheh...Druze ja pusim 4 kutije dnevno i isto sad ce oko 20 godina:(Ako me zaobidje rak pluca onda ce biti cudo nevidjeno i uci cu u knjigu ginesovih rekorda=))

Dell 07.02.2012 16:03

Dobro je, sad znamo da Vax nije zatrpan na Kopu :D Inace Zeljko, imas jos istih rijeci sto razlicito znaci, tipa art, ti znas da je to nacin na Njemacki, ali na Engleski je umjetnost :) Hvala na pivi, prihvatam ;)

zeljko 07.02.2012 16:09

Dell kuzim heheh...Ma druze bice i gajba pive samo kad bih se nekad sreli negdje nije problem...Ja volim da popijem dobro i hladno pivce za zivinice tj zivce;)

mirandess 07.02.2012 16:32

zeljko, ja imam isto e-cigaretu, ali brate isto kao da ima na njoj 0,000007 nikotin 00000001 katran, nema nikako onog "smeka" i jacine.... uspio sam sa njom izgurati 10-ak dana, i zapalio pravu cigarararu, nesto se bio nasekiro.... :D U svakom slucaju dobra stvar!!! Nakapas na onu spuzvicu i samo duvaj :) Niz moravu vetar duva zelja E-cigaru duva :) ;) ahahahaha :) sretno ti

zeljko 07.02.2012 17:07

Heheeh Mirandese Eto hita,samo da Dell jos doda koju recenicu i bacamo se na snimanje:lol:Ova moja elektronaska cigareta ide na patrone koje se mijenjauju i ne sipam sam ulje...Bas sam jucer narucio jos dvije da imam da mijenjam dok se jedna puni na usb ovu cadim heheh....Stvarno slaba skroz i fali mi ono kad me lupi po plucima,ali jbg kad bih lupala kao prava ne bih se nikad ni odvikao pusac koji pusi 5 cigareta dnevno,a kamoli ja koji pusim jednu za drugom tako reci i cim otvorim oci grabim cigare i kafu...cudo da sam jos ziv:)

Da se usput i pozalim mad anije ovdje mjesto....Otac mi je umro u 48.godini zivota od raka,a sad od ne davno majka isto tako bolesna i ima na plucima tu opasnu bolest,a i vidjam se cesto sa nasim drugom Zdravkom kojeg sam upoznao ovdje na yu-midi koji zivi ne daleko od mene u minhenu...Bas je bio proslu subotu kod mene i malo sviruckali tj vise on na harmonici a ja pjevao...Steta da nismo imali neku kameru pa da snimio koju sevdalinkicu sto smo pjevali pa da postavim..nadam se da ce mo i to uspjet jednom da odradimo za uspomenu,jer i on je tesko bolestan,i bori se ko vuk da prezivi...kaze mi da mu najvise pomaze dok svira i da nije bilo te ljubavi prema harmonikama ne bih toliko izdrzao....Legenda je covjek i ja mu se divim kako jos ima snage da dodje kod mene i da mu jos nije bilo mrsko da ponese novu guerinku koju je kupio da mi pokaze,a uz to putuje cesto i vozi sam auto...Saznao sam od njega da je skoro bio i kod Krese u zagrebu i ispricao mi je da je Kreso ljudina kakvog na daleko nema i da ga je super docekao....Kad sve to vidim i kako se ljudi pate sa tom bolescu doslo mi je da bacam ta govna tj.cigarete da bar pokusam sada ako nije kasno da izbjegnem tako nesto..pozz

milepsr 07.02.2012 18:30

Baci i tu elektricnu. Samo je do tebe, da ti resis da kazes ne cigaretama a ne da se prenemazes tu. Isto kao kad raskidas sa devojkom koju volis, tesko je u pocetku ali sve prodje ako rascistis neke stvari u svojoj glavi.

caka012 15.02.2012 19:32

Posle 18 godina pusenja (poslednjih par godina 2 - 2,5 pakle LuckyStrike dnevno), resio sam i batalio. Vec 7 godina ne pusim. Od trenutka kad sam batalio do sada nisam ni jednu jedinu cigaru zapalio. Mislim da je to jedini nacin, nikakve usb cigare, nikakvo postepeno prestajanje i smanjivanje... samo resis, stisnes reproduktivne organe, pomiris se sa cinjenicom da ces da se ugojis 14kg i izbacis iz kuce sve cigare, upaljace i ostale stvari koje te podsecaju na cigare i kazes "prestao sam da pusim". Jos ako imas podrsku ljudi oko tebe i porodice, uspeh je garantovan.

Posle toga sledi odvikavanje od hrane, ali to je vec druga prica koju mora neko drugi da isprica, ja se nisam odvikao.

Dell 15.02.2012 19:49

Ma ne treba se ni odviknut od hrane, bolje umrijet od srcke, to te zvizne, ne mucis se, nego ne daj boze od raka pluca, gdje polako umires.

danijel011 15.02.2012 21:32

@caka
Svaka cast! Meni ce uskoro prva "godisnjica", isto sam batalio posle 13 godina :-)
Postovano sa mobilnog uređaja

zeljko 15.02.2012 22:23

Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(

zeljko 23.02.2012 19:21

1 Privitaka
Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 206683)
Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(

probam da napravim smailic

zeljko 23.02.2012 19:22

Looool =))

romario 29.02.2012 21:52

nakon skoro godinu dana na rekreaciji :)

Zglob izdržao ,kao novi .
jedino sam ga iskrenuo kad sam isao kući iz birca ,ali malo ;)

ako bude sve ok ,u subotu opet ...

kzupan97 02.03.2012 06:57

OO ma ne...ja samo imam najljepšu curu, traktor i kuću...šta će mi drugo... :D

roki 03.03.2012 00:29

Evo da se i ja pohvalim da sam postao vlasnik PA2X Pro :)

Milan$ 03.03.2012 01:34

evo i ja da se pohvalam i ja sam danas uzo pa2x:D

ado_rado 03.03.2012 01:44

Sve je to lijepo ali ja sam prodao 3 klavijature i Auto neki dan da bih skupio i kupo napokon taj takozvani Svemirski Brod Pax3 vaoooooooooooo kakav aranzer ima vse na sebi netreba nista samo malo malo malo znanja!!!
;):D=))

tranzit 03.03.2012 20:41

Ti kako si krenuo, mogla je da strada i punica i punac i svastika i komsijska krava... ama dobro je da si ti ipak na kraju dobio taj svemirski brod.

DinO74 04.03.2012 02:22

Stigao mi je u ruke Presonus 16.0.2! Mnogo lijepa mixeta,mala i kompaktna, jako lijepo upakovana sa dva firewire kabla,strujnim kablom, odvojenom kutijom sa software...jako lijepo djeluje na prvi pogled. Potenciometri cvrsti pod rukom, prekidaci obecavaju dug i pouzdan rad kao i kruzni potenciometri ...mala i mocna na prvi pogled. Eh, sada ide ono za*ebano...valja nastimati ovo cudo :) Jedina zamjerka ovako hardverski gledano... ne svidjaju mi se one samoljepljive trakice koje se moraju zalijepiti na donji dio mixete. Nista im nije falilo da fabricki postave nogice na sva cetiri coska :(

harepa50 04.03.2012 02:30

Dino čestitam! Nek je sretno i da te dugo služi! :) A te trakice...ma to nije ni bitno pored takvog miksera :)

DinO74 04.03.2012 02:39

Hvala ! Hehhe...znam Hare al jbg pada u oci :) Da je Behringer nebi me cudilo ali ipak za Presonus...hmm malo mi zapara oci :D

tranzit 04.03.2012 03:00

Sto si sitnicar ?

harepa50 04.03.2012 03:38

Kako ti para oči kad je s donjeg dijela miksete :lol:

mirandess 04.03.2012 11:19

Cestitam Dino :) nek te sluzi i sa srecom :)
Sljedeca investicija je i meni taj presonus, naravno kad me ova yamaha "odsluzi".
Sta ces, sjedi i cackaj :D

sale_band 04.03.2012 12:50

Narucio sam EXB M256 RAM za M3... Moram se pohvaliti da su mi rekli u korgusa da ce ga poslati za 5-8 nedelja :(

tyros-trinity 07.03.2012 00:35

Eto i ja se podnovio,posle 5 god. sviranja Tyrosa 2,odsluzila je svoje i postao sam vlasnik Tyros 4 ;)

tranzit 07.03.2012 05:46

Auuuuh... to je bio skok s motkom. Bice neprospavanih noci.

nesaband 07.03.2012 09:28

cestitam ti,nek te sluzi dobro i sam sebe otplati.

zeljko 08.03.2012 03:13

Cuj ovo?To je bio skok s motkom:lol:Jesam se sad nasmijao ko nikad...Svaka cast druze tranzit hehhee..pozz

srx97 24.03.2012 22:36

9. na republickom takmicenju iz informatike ;)

RIDICK_XxX 28.03.2012 09:04

Roland EM-2000 & Korg Triton Le :D B-) B-)

caka012 03.04.2012 23:52

Hvalim se...
Cerka mi je osvojila 1. nagradu na takmicenju u Arandjelovcu u predkategoriji - klavir. Inace ide u muzicko zabaviste, tek ce u septembru ove godine da se upise u muzicku skolu, a takmicila se sa kategorijom 1. razreda, posto je ona jedina prijavljena bila u predkategoriji.

zeljko 12.05.2012 12:02

Pocinjem mozda i ja napokon da radim:lol:Nasla mi zena tj.sredila valjda kako kaze da me ubaci u bolnicu u operacijsku salu da radim kao pomocnik:Da meni se ljudi nikako ne radi a pogotovu tu hehe....U srijedu idem na razgovor ne znam sta da radim,samo znam da nema posla momentalno u njemackoj da se bira pa najvjerovatnije cu morati i to da prihvatim:rolleyes:Kaze da trebam samo biti tu i kad mi doktor kaze tog i tog pacijenta zovi na stacion da ga salju da ga dovezu dole u salu i da ga spremim za operaciju...Znaci nisam ja taj koji ce da operira da se unaprijed zna,da neko ne pomisli Zeljko doktor itd...Ja ga samo prebacujem s kreveta na krevet i vadim mozda protezu ako ima itd. Eventualno ako umre vozim u mrtvacnicu=))Pozz

smuchac 12.05.2012 12:25

Nakon skoro i dvije godine otkad sam kupio PSR 3000,ogromnu sam hrpu ritmova sveo na minimum. Skidao sam ih odasvud pa i odavde. Ima većinom tvorničkih,ima homemade,namjenskih,ima svašta nešto. Po svome "uhu" sam ih prebirao i sa svoje potrebe prilagodio 30-40 njih za svirke i njih toliko je editirano koliko toliko,neki manje,neki više (smanjeni kanali,zamijenjeni instrumenti,drum kitovi i sl...) po mome guštu i nahođenju... Ostatak (nekih 120-130) koji su ostali u originalu kako sam ih skidao su na hrpi,na brzaka raspoređeni u foldere. Hvalim se jer sam konačno miran i izašao sam van iz hrpe od preko 12000 ritmova koliko sam ih imao u kompu nakon što sam ih skinuo. Valjalo ih je sviju preslušat i u glavi smislit služe li za neku pjesmu ili pak mix a to je bilo da ti oči ispanu iz glave.
Neke temelje editiranja istih sam savladao zahvaljujući i Vama s foruma koje sam gnjavio u temama i privatnim porukama a nešto sam sam odradio mada sam još daaaaaleko da to bude za neku pohvalu kako su ispali al eto,i to je neki početak. Sve ovo pišem da se pohvalim,da se svima Vama zahvalim i da ovo bude opis za moja prva dva uploada na ovaj forum,jer sada kad sam ovo sve priveo kraju želim da ima tu na forumu sve to za skinut za svih kojima bi moglo posluziti,jer na kraju krajeva,dosta materijala sam i ja odavde skinuo i za taj se je materijal također netko morao potruditi.
Danas ili sutra (kad završim sve) očekujte,iako ništa spektakularno,u download sekciji najmanje dva uploada od mene s ritmovima za PSR a možda i neku drugu Yamahu koja bi rado prožvakala te ritmove. Hvala i pozdrav!!! ;)

ЂолеПФК 12.05.2012 13:44

Svaka cast kolega!Ja sam juce poceo istu stvar na Korgicu. :-D

zeljko 17.05.2012 06:03

Gotovo!Od 01.06.pocinjem raditi..Dobar posao,na suvom i ne pada kisa za vrat:D a ni plata nije za pozalit,jedino sto je problem za mene poceti raditi nakon toliko vremena nerada:rolleyes:

VUNIMRAV 17.05.2012 06:40

Ej,Druze,a,ti to velis pocinjes raditi kod "Topalovica":-j,a firma ce se zvati "Zeljkotours"-Prevoz u buducnost!=))

zeljko 17.05.2012 12:57

;))

Trenutno vrijeme na Forumu 04:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org