![]() |
E, jesu dobri,bash... :)
Pozz |
dosao mujo iz inostranstva, i pozelio on fatu, a i ona njega.. i doslo njima hoce malo "tande-mande", al imaju djeca... Pa se dogovore: "Fato ovako cemo, kad budemo rucali ti prospi supu sebi po nogama i bjezi u kupatilo a ja cu za tobom...I tako doslo vrijeme da se jede, prospe Fata supu i bjezi u kupatilo a Mujo za njom.. Ostala djeca i cekaju sad, ne znaju sta je, kad najmladji sin ustade i ode da vidi sta rade.. Vraca se mali preblijedio, i govori: "OOOJ DJECO KO PROSPE SUPU J*BAT CE GA BABO" =))=))=))=))
|
Piči Ero u bemburi 180 km/h kroz Split kad ga zaustavi pandur.
Pandur : Alo kume ! Kud se tako žuriš ? Jel ti znaš da je po ovom putu dozvoljeno 60 km/h ? Ajd, utrni malo taj đuboks u autu, remetiš javni mir i red... i još k tome, zašto nisi vezan ? E, to će te kume moj ispast sve zajedno 4.500 Kn, vozačka dozvola na 3 mjeseca i 3 kaznena boda ! Ero izlazi iz kola i onako za sebe : "Ih, jebo te kazna ... to je malo više od soma maraka (daje mu pare). Evo t' na, nek te đavo nosi ! Evo ti i vozačka, imam drugu, bosansku ! Ajd bok, idem ja sad !!! Pandur : Ček, ček malo bolan, a što čemo s 3 boda ?!?!?!? Ero : Ma boli me qrac za njih ! Daj ih Hajduku ! :lol: |
....
@Rolandinjos
Eh ti Pirocanci. Da nismo mi za koga bi pricali viceve?;) =)):lol: Ali dobri su daj jos? |
ccc, sta kazu Kreso, da smo mi krijesnice, Zagreb bi bio Las Vegas :lol: :lol: :lol:
|
Krenuo Lala u Novi Sad, ali greškom sedne u autobus za Beograd. Kad mu kondukter na pola puta kaže kuda ide autobus, Lala će očajno:
• Pa je l' taj vaš vozač normalan? *-:) Mlada penzionerka sva uzbuđena i doterana čeka poštara i svoju prvu penziju. Čuje se zvono, mlada penzionerka otvara, ugleda poštara, zgrabi ga i odvuče u spavaću sobu... Posle nekog vremena poštar ode u kupatilo a žena u kuhinju. Dolazi i poštar u kuhinju i ugleda na stolu pravu ikebanu od doručka: šunka, kulen, kajmak zlatiborski... pa viski, šampanjac... Doručkuju oni, poštar polazi a mlada penzionerka mu pruža 200 dinara. Poštar iznenađeno upita: Pa draga gospođo, čemu još i ovo? E pa - počne mlada penzionerka objašnjenje - ja sam danas veoma uzbuđena... Znate, doneli ste mi prvu penziju u životu. Juče baš to pričam mužu i kažem mu da je to veoma važan dan u mom životu i pitam ga kakav je red i šta da dam poštaru u toj prilici. A moj muž reče: Jebi ga, daj mu 200 dinara i to je to... - a doručak je bio moja ideja... |
Kako ide najkraći vic o Piroćancima???
-Komšija? -Nemam!!! :D Ili recimo kako se Taliban udvara djevojci??? -Draga hoćeš li da ti skinem avion s' neba... =)) |
Dvajce se tuku na ulicu i dodje policajac, razdvoi gi i pocne da im uzima licne podatoce. Prvi kaze da se zove Goran Petrovic a drugi Goran Stanojevski. I policajac im kaze:
Kako bre vas nija sramota. Dva brata da se tuku! --------------------------------------------------------------- Sretnu se Mujo i Tarzan u dzunglu i Tarzan kaze: Ja Tarzan! A Mujo kaze: Ja Mujo! Tarzan: Moja Dzejn! Mujo: Moja Fata! Tarzan: Moja Cita! Mujo: Moja necita, nepismena je! --------------------------------------------------------------- Hahahahahahahaha |
Taman sam seo na wc solju kad sam zacuo glas iz druge kabine:
- "Hej, kako si?" Nisam bas tip koji zapocinje konverzaciju u muskom WC-u ali ne znam sto me snaslo, pa sam odgovorio, pomalo sramezljivo, -"Ide, dobro!" , kad opet pitanje: - "I, cime se bavis?" Kakvo je to pitanje? U tom sam trenutku pomislio da je vrlo bizarno, pa sam odgovorio: -"Uhhh, putujem, bas kao i ti!" Tada sam pokusao izaci sto je moguce pre, ali sam zacuo sledece pitanje: -"Mogu li doci kod tebe?" OK, ovo je pitanje ipak previse nastrano za mene, ali sam skontao da mogu samo biti pristojan i zavrsiti razgovor. Rekao sam mu: "Ne........trenutno sam zauzet necim!!!" Tada zacuh tipa, nervoznog... -"Cuj, Nazvat cu te kasnije. U susednoj kabini je neki idiot koji ogovara na sva moja pitanja!!!" Dodato: Ide mali mujica ulicom i sretne jednu gospodju, pa je upita: -oprostite gospodjo, gdje je ovdje javna kuca? gospodja mu sveza samar i ode ide tako on dalje i sretne policajca i pita ga isto i on mu opali samarcinu i ode ode mujica kuci i s vrata govori: -stari , jebo te tvoj kisobran, idi sam po njega |
hahahah Damire jel ovaj prvi stvarni dogadjaj :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org