![]() |
@zsimonovic
Saban Saulic jeste Rom,iako ja nigdje nisam procitao niti cuo u nekoj izjavi da je on to potvrdio.Zasto-ne znam,ili nisam dovoljno informisan.... A da pjeva vrhunski-pjeva.Samo mi puno nesto te dvije stepenice,pa tek onda sljedeci....;) @Svirko I u praznom novcaniku nosis njenu sliku....:) @matejas87 Ne otvaraj molim te vise nikakvu temu sa onom pricom i sadrzajem. Bilo je sta je bilo....Neki su vidim i nadrljali....A uostalom,uz duzno postovanje, onakvim temama,mislim da nije mjesto na ovom forumu. Moje licno misljenje,naravno. @gega Nisi ti bas nesto pogrijesio druze,pa da moras puno da se pravdas vezano za onaj kontekst "zavrzlama". I medju zenama ima onih koje to ne znaju da naprave.;) I da ne bude totalni oftopic: Ovaj pjevac je sasvim prosjecan i samo ga neka dobra hit-pjesma moze izvuci na povrsinu. Inace uklapa se u prosjek nekih vokala,kojih ima mnogo na trzistu. Pozdrav, |
fino vam sejo sve rece :) a i ova bi tema mogla skoro pod lock ;)
|
Svako ima svoj sti pjevanja i ja mislim da to terba postovati...
A od dobrog uvijek ima bolji osim kad nema....=)):D |
Znaci fakt je da svaki muzicar ko se rodio u Leskovac postao dobar i kvalitetan.... pr da pocemo sa jedna od najvecih legenda ovim nasim prostorima Toma Zdravkovic pa posle njega, Amadeus Band, Stevan Angjelkovic, Dinca, Darko Filipovic, i ostali..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org