![]() |
Citat:
Veliki pozdrav! |
Citat:
imao sam brigu za tebe :lol: |
Citat:
|
Neko reche, na pochetku teme da je ovo sajt koji brine o svojim chlanovima.
Mislim da je pogreshio... Mi smo svi ovde, ipak, samo prijatelji, a naormalno je da prijatelji jedni drugima pomognu... :) Nemoj se Miodraze brinuti... Ziv sam, zdrav i mlad, pa zato nema vremena... ;) :lol: |
@ yu-midi & vaxter
RESPECT !!! |
Upravo danas sam se cuo sa Enverom tako da sam mu porucio vashe pozdrave i rekao sam mu da smo odlucili da mu damo podrsku koliko je u nashoj moci.
Zahvaljuje se mnogo i pozdravlja sve redom ! |
Miki, de javi mi se na MSN kad sam tu kad imas imao vremena.
|
@ Nedim
Prijatelju izvinjavam se trenutno nemam prikljucen komp. kuci,javicu ti se chim prije budem mogao! U velikom sam haosu tako da neznam gdje prije da pocnem,a u firmi sam uzeo odmor par dana tako da sam doshao veceras da odradim samo sto moram. Zelio sam da shto opshrnije objasnim o ovoj temi ali nikako da stigem da se cujem sa Vaxterom ili Adrijanom kako bi shto bolje organizovali ovo. Neshto od novaca je pristiglo od pojedinih chlanova i to cu da objavim ko je sve poslao. Za sada mogu samo da am ponudim pomoc ako vas shta interesuje putem Tel. gdje mozeda da me kontaktirate: Slobono zovite u pola dana i pola noci,i odlucio sam kada se sve ovo sto prije obavi,oticicu licno kod Evera i predati mu nashe pozdrave i sve sto smo prikupili. Imam oko 650 km ali to cu drage volje da uradim ! josh jednom izvinjavam poshto nemam vremana da stalno pregledam stranicu i Email! |
Pozdrav svima. Molio bih Miodraga da pogleda u svoj komp-poslao sam mu PM, pa ga molim da mi sto hitnije odgovori, kako bih se i ja prikljucio ovoj akciji!
|
zdravo kolege!Evo citam ovo i zelim da se prikljucim akciji,od sveg srca.Budite humani,jer to se moglo desiti svakom od nas.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org