![]() |
Kolega je pitao za aranžer do 900 eura,ako imate da mu ponudite pa800 za te pare izvolite a ako ne nemojte o tome da pišete jer skrećete sa teme!!!
|
A i tema je,inace vrlo jasna,kao sto se i vidi.
Savjet za kupovinu se trazi za 5 modela klavijatura. Imate cak i anketu na vrhu o kojim se modelima radi,pa pisite o njima. |
Posto vidim da imas i TR-a, mozes komotno da kupis nov pa 50 (neko je napisao nikako pa 50) neznam zbog cega je to napisao, ja je vec imam 5 godina i nezna da stane.Onda povezes preko midija te dve klavijature, podesis, sredis dirke na pa 50 i eto ti posao.Brate vrlo tesko ces naci dobro ocuvan pa 80, znaci novo je novo, u tr-a ima 64-mb sto ti je dovoljno da zadovoljis svoje potrebe.Drugar radi u kombinaciji tr-pa 60 ali ja sam pristalica za novo.
Rolandinjos je covek u pravu posto ovde pise do 900 eura pa da ne zameri sto cu ovo napisati, a brate mozes da prodas tr i dodas ove 900 i kupis polovan pa 800, ali....... Pozdrav i sve najbolje! |
ok i postavio sam temu da bih cuo razlicita misljenja,necu da prodajem i TR-a jer uvek gubis mnogo kad prodajes ,tako da prodajem samo E50,a i prezadovoljan sam sa TR-om
pazi sad koliko gubis: platio sam Rolanda 1050 e + torba 60e + pedala 80e + coveka za ritmove 150e =1340e i sad je prodajem za 650e ,tako isto i sa TR-om platio sam je pre par meseci 700e bez torbe,nju sam naknadno kupio,i sad bih taj isti TR mogao da prodam s torbom za 600e .u opremu samo ulazi ulazi pare nikako da se smirim.tako da hocu samo dobar aranzer i hocu da sagledam sve i probacu i VA7 necu da bezim od njega.i mene najvise vuce PA80 |
@Rolandinjos
Rekao sam da je meni komplikovana. Nisam rekao za ostale. To je verovatno posledica toga sto sam stalno na Korg-u. Kolega @Davidovic sa foruma je imao VA7, i menjao ga je za PA80. Covek se preporodio kad je presao na 80-ku. Pozdrav |
Rekao si da je VA7 jako komplikovana klavijatura i savetovao Kolegi da je zaboravi,mene samo zanimaju argumenti da ih čujem,razlozi za tu tvrdnju?
Ako si probao spravu i preporučuješ je kao lošu daj da čujemo zašto,možda je i ja zaboravim ako mi ti objasniš zašto? Hvala |
a moze li da se uzme pa50 pa da se vuku semplovi sa tritona u ritam?
ako moze to onda je to jeftinija varijanta |
i ako moze koliko je to praktcino da se u svaki ritam ubacuje sempl s TR-a?
|
Mislim da je to malo bezveze da vuces semplice sa tr-a u aranzer, ako malo rasmislis shvatas da postoji mnogo razloga da to ne radis, kao npr ides na svirku sa samo jednom klavijaturom, pokvari ti se tr nedaj boze ne mozes da radis u opste jer aranzer nema odakle da vuce farbe, ima tu jos mnogo razloga al me mrzi da razmisljam. Ipak bih se odlucio na spravu koja moze samostalno da radi, ne bitno da li je to Korg, Yamaha, Roland ili neka peta klavijatura...
|
slazem se
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org