![]() |
Bravo super pjesma i dobro pjeva pjevacica svidja mi se...Poooz
|
hvala Zeljko,dodjoh sa godisnjeg pa sam malo zardjao i nisam u toku sto se tice foruma...evo jedan snimak od juce sa jedne serbian-germany svadbe,malo strane i domace rock stvari! Jbg ponestalo memorije na mob,ali svakako ipak je dovoljno :)
|
Ocemo pevacicu!!!!!=))
dobar ti je ovo snimak.Jel ti ovo isti bubnjar vidim da nije vise akusticni bubanj? pozdrav |
pozz Neso! nije isti ni bubnjar ni bubanj...ali svakako su obojica dobri! :)
|
a jel pevacica ista?daj malo nju da gledamo.Pozdrav
|
ma bice i pevacica,samo da spremim video...evo jedna masna svirka,onako...tezgaroska!!
Dodato: Evo ti Neso pevacica....vodi je ako ti se toliko svidja kuci:P!!! |
dobra svirka sa drajfom,bas kako ja volim,cvrsta svirka,dobar ton,malo mi na snimku bubanj losije zvuci mada verujem da uzivo bolje zvuci.
Sto se tice koleginice vodio bi je ja ali ne kuci:lol: mislim,sta bi mi rekla zena kad bi je doveo kuci?Radila bi oklagija[-X[-X[-X Pozdrav za tebe,Djoleta i naravno nasu koleginicu,tvoju pevacicu!!! |
Svirku necu da komentarisem, jos imam leba da pojedem da steknem iskustva kao ti :)
Reci mi samo koji bass/eve koristis ako nije tajna ? |
e mile kad bi samo znao koliko svadbarskog kupusa treba da se pojede i koliko prasine da se naguta pa da se stekne ovakvo iskustvo i ovakva svirka.
ali samo napred. |
@nesaband
hvala brate na pozdravima,a pevacicu mozes slobodno da vodis,nije skupa za odrzavanje u proseku oko 1000e mesecno+pdv :D,a sto se tice oklagije....zene su hrabre samo na recima...Cool @milepsr Mile sinko samo polako ,bez zurbe,skidaj pesme,prosiruj repertoar jer to se stice celog zivota,a nikad nije dosta,i uvek moze bolje i jos vise da se dopuni znanje...samo laganica i bez brige!:) ovaj bass je "marko bass"skinuo sam ga ovde na DL sekciji,ali nema ga pod tim imenom,sad cu da ga uploadujem pa kad se pojavi ti ga skini. Inace je super bass,onako...masan,konkretan,za svirku je do j..ja!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org