![]() |
Ork.Bolero Band iz Strumice,strasna ekipa!
Clanovi orkestra: Hristijan Bozinov,pevac.....pavaroti :) Serafim(Fimcho) Klavijature Aleksandar(Ace)Harmonikas Nikola(Koki)Bubnjar Demo(Klar/Sax).....jedan od najboljih na balkanu! |
Gledao sam Moliku i Anetu i SVAKA CAST !
|
Jano mori...Aneta
Orginal peva legendarni,nazalost sad pokojni Kiril Mancevski.
Posle Tosheta,najbolje odpevana verzija ove legendarne pesme: Aneta Micevska P.S.cesto kolege/koleginice odabere ovu numeru ili "Zajdi zajdi" kako bi pokazali svoju "visoku" tehniku pevanja a pri tom zaborave na emocije i feeling,koje ove dve numere prave legendarnim. |
ovaj fazon sojke ptice me podsjeca na moje legendarne sugradjanine uz mostar sevdah reuniona ;)
|
Puno njih furaju taj neki etno folk fazon,ja sam hteo skrenuti paznju na 1:36-1:37...to je to
A ovako svira orkestar koji je prati,gitarista joj muz. Cista perverzija: |
Evo cijeli snimak pa tko želi nek si skine. Pozdrav
************************* Bez rapida i ostalih linkova na Forumu!!! Za razmenu i upload materijala postoji download sekcija |
Definitivno sam Anetin fan,oborila me s nogu.Dosta podsjeća na Vasilisu(mislim na način interpretacije).Savršeno....
A,ovo drugo je neki Amza fazon,super je,ali već viđeno. |
WOW ovo je stvarno extra (Aneta), evo jos jedan interesantan clip
Ova bi trebalo da nije nesto posebno poznata tj. afirmisana Pozdrav iz Nisa |
....
@Dacky1984
Ma i ti brate znas sta da slusas extra ti je ova pevacica.;) Neznam dali lepse izgleda ili lepse peva.:confused: Ufff....B-) |
I stas i glas.Ostao sam bez teksta.Viva Macedonia i Bulgaria!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org