YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko bi od nasih mladih kolega mogao biti dostojan klavijaturista gosp. Sabanu Saulicu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13495)

grandia 27.03.2010 12:27

ma ne kritiziram ja to zeljko sto oni samo skidaju, nego to sto su celo vreme u taj podrum a nikako da se pojave ovde na pridzemlje ... da popricamo malo, da se upoznamo itd (i tako to ...)

zeljko 27.03.2010 12:28

Pa jest upravu si ia ja sam tako mislio.Pooooz

yamahapassion 27.03.2010 13:10

Kolega Grandia nisi dobro pazio postove, spomenuo sam i malog/velikog muzicara Aladina, naravno. On ide takodje rame uz rame sa nasim mladim nadama ovde, ali opet kazem, njega bih izuzeo iz ove price jer je vec na neki nacin stekao popularnost preko Mileta Kitica. A kolega Grandia, ti bi mogao da budes obezbedjenje na gazama, posto ti je to ionako beruf, hehe, pa ako klavijaturista zakaze, ili ga uhvati trema, mozes priskociti u pomoc i odsvirati koju hehehe.
@Emir Totic: Raduje me mladi kolega to sto kazes da si se ozbiljnije uhvatio narodne muzike, jel ko god sta rekao, ipak narodnjaci u Srbiji imaju najvecu prodju i to ce ti itekako trebati ako se nastavis profesionalno baviti muzikom. Samo tako nastavi, i imas sanse da daleko doguras.

Dare 82 27.03.2010 13:24

Zaboravili ste i Siemensserbia87 da pomenete od mladjih!

zeljko 27.03.2010 13:24

U ja stvarno i ja sam ga zaboravio a moj dobri drug je.poooz

yamahapassion 27.03.2010 13:47

Tacno tako!!! Ni sam ne znam kako mi je to promaklo... Kolega Siemenssrbija se pokazao vise puta kao veliki postovalac lika i dela gosp. Sabana Saulica i mnoge svoje demoe je odsvirao njemu u cast.

Vule 27.03.2010 13:54

Citat:

Originalno postovano od armin (Post 128050)
Dajte mi jedan razlog da vjerujem da je saban saban....

pa jel znas nekog boljeg od Shabana? :confused:

Ace 27.03.2010 14:10

@grandia
Nadminuli smo broj od 10 000 clanova, a te 8000 koje si spomenuo su u podrumu =))
Zamisli koliki je to podrum =))

@zeljko
Hvala drug sto si me spomenuo. Inace daleko sam ja od 27 godina. Imam 19 godina. :D

@yamahapassion
Meni se dopada tvoj stil sviranja kako zvuci. Koliko imas godina? Ako ispunjavas kriteriume ja predlazem tebi!

Pozdrav drugovi

skoricnik 27.03.2010 14:20

Tek sam ustao, i vidim kakva se "larva" pokrenula oko nas, mladih klavijaturista na ovom forumu...:D
Prvo, zelim da se zahvalim svima koji su predlozili mene, i onima koji cene i postuju moj rad, i nacin na koji ja to radim. :)

A sve, i da me gosn. Saban izabere, ne znam da li bi mogao da ispunim njegove zahteve, jer mi je ipak skola na prvom mestu, kao i Deliji. Mozda u neke suplje termine, tipa, letnji raspust, itd...B-) :D

Pozdrav za sve!

yamahapassion 27.03.2010 14:40

Ne vredi Ace, evo meni 29-ta godina, a i nisam ja profi muzicar, ja sam vise onako, divljak-amater :lol: Ako ces mi verovati ja sve pesme sviram iz Amola ili Gdura, pa transponujem tako da ne verujem da bi se to dopalo Sabanu.

Trenutno vrijeme na Forumu 23:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org