YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   ***NOVOGODISNJI REPERTOAR***(komplet sredjen) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16598)

sladjans 30.12.2011 01:29

Meni se Simketov repertoar bas svidja, mnogi vrhunski bendovi sviraju na ovu foru,ali zato su oni i vrhunski!:">

gogi22 30.12.2011 01:32

Sto uvijek mrzim na live muzici je blok dvojke. Moze jedna dvojka al posle nje, treba da slijedi rumba, nesto zivlje. Na zalost, mnogi nasi sviraci se ufuraju u takav blok i ne primjecuju koliko s tim kvare raspolozenje...ma...mogu ja romane o tome pisati. Postoje, da, nadje se dva, tri pijani osobica koje se totalno u to ufuraju i s tim se jos vise oslobadjaju...jer mozda neznaju igrati uz ritam, neznaju da se ponasaju kao ostala civilizacija? Ali, ali...to nije to...Izbrisi takav blok...a ostalo sve je super. A meni kao Bosanca, fali u tvom repetvaru jos pjesma "Kad me pitas koji sam znanac, ponosno kazem da sam Bosanac...putujem svijetom, al Bosne nema, ni boljih ljudi, ni ljepsih zena." :) Pozdrav i sretna blagoslovljena nova godina zelim ti.

Burli 30.12.2011 11:10

U par rečenica si se "nalupao" za medalju!!!

Možda da u taj svoj blok probaš ubaciti Ivanova Korita, Pozdravi je pozdravi ili recimo Bekriju od Bekute, pa možda Zvjezda tjera mjeseca i sl. pa ćeš da vidiš kako se i mimo tih "dva, tri pijanih osobica" i ostala raja "ufura" i veseli...

albin korg 30.12.2011 13:11

Burli potpuno se slazem sa tvojom tvrdnjom,ako su na svirci i ljudi srednjih godina onda tu prevladava dvojka,mora se svirati za svakoga po nešto.Ti ljudi sigurno ne vade pare iz novcanika za pjesme npr.u house ritmu .Toliko od mene .Lijep pozdrav i dobru svirku za doček. ;)

momo 30.12.2011 13:44

Džaba ja vas oživljavam....

Kebapce 21.01.2012 10:46

bravo

imas interesanten reportoar,
ja uvek gledam sto narod igra ili peva, pa gledam u "lice" i to je sve osecaj sve jako flexiblost, ali uvek se diga publika.
nije potrebno da si perfekt musicar ili tehniker u trilerima, kad pokodis pesmu u dusu je sve ok ! hehehehehe
pozdrav aleks

MarkoJ19 18.02.2012 02:25

Da se malko umesam. :)
Ja uglavnom radim na sledeci nacin:
ako se sa svirkom pocinje u 22h znaci,
-od 22-23h idu baladice tipa Pogledi u tami i slicno jer uglavno nema ljudi na pocetku;
-od 23-00h nesto brze tipa Marina, Hajde nocas mi dodji itd...;
-od 00-1h ide malo rock-a tipa Neko te ima nocas, Digni ruku i bla,bla...;
-od 1-2h malo mesano tipa A u medjuvremenu, Kremen, Hajde da se volimo, Kafanska pevacica...;
-od 2-3h samo narodno od rumbi preko dvojki i malo dance ritma. Uglvanom opet mesano;
-od 3-4h sve laganije i fajront.

E sad, ja sam imao priliku da radim sa Dj-om pa smo se menjali na svaki sat vremena. Uglavnom masa je na nogama. :)

mladenkom 18.02.2012 02:35

da se i ja umesam,da cestitam kolegama predstojece Bozicne i novogodisnje praznike :)

Vaxter 18.02.2012 12:12

Hahaha, Mlađo care! :))
Vreme je za ovu temu da ide pod katanac.
Ako bude nekome potrebna neka javi da razmotrimo otključvanje.

Trenutno vrijeme na Forumu 05:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org