![]() |
Pa bolje je malo sto se snimka tice..Probaj na izlazni kanal u programu koji koristis tamo na mikseru gdje pise out koji je za kompletan miks i trake da pojacas na normalu kako treba ali ne da ide u peak i ubaci na taj kanal neki maximizer plugin i polako jos dodajes s njime i gledas da ne ide u ceveno...To podize jos snimak i kvalitet i ja tako radim e sad da li je ispravno ne znam tacno heheh...Sto se tice svirke i pjevanja lafcina si nema dalje svaka cast..svidja mi se nacin na koji radis i kako pjevas i imas svoj stil to je najbitnije..Pozdrav druze moj i sve najbolje:)
|
Super kolega zvuci mocno.
|
Evo da se i ovako zahvalim kolegi Vaxteru na pomoci i razumevanju,i sto je uspeo da ponovo postavi plejere na mojim stranicama.Moram naglasiti da je samo u jednoj pesmi zamenjen opis,znaci opis je od pesme u "bit"ritmu a pesma je u stvari begin od milanceta.
Veliki pozdrav svim forumasima,bioskop ponovo radi;) |
:)
|
Evo drugari da se i ja javim sa par snimaka u mojoj slobodnoj izvedbi,nisam odavno.
Ritmovi su sa naseg foruma plus TR i direktno u lap top. <embed src="http://www.*******.com/embed/3013752760/d3344da5" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Dodato: Evo jeos jedne pesme,ritam sam dobio od naseg kolege Gagana. <embed src="http://www.*******.com/embed/3014027539/8947f73e" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Svirka je ekstra , i aranzer i tr rade super , pevanje super , al imam zamerku na velicinu ulaznog signala za snimanje , prevelik ti je signal , pa ulazi u paak-u tj dolazi do distorzije. Samo podesi signal da ne ulazi u peak-u i to je to . svaka ti dala kolega
|
Eh,uradio bih to,da znam:(
|
Ne znam u kom programu snimas, ali neko osnovno seljacko pravilo. Gledaj potenciometar dokle ide, dobro je da ide iz zelenog u zuto, cim predje u crveno, to je peak, mada ako samo nekad dirne crveno to isto ok.
|
Zadnja dva snimka su snimljena u MP3DirectCut i na razglasu mi sasvim cisto radi a isto tako na kompu,nije mi "pikovalo" dok je snimalo!?Prethodni su bili u SF.:(
|
Cim ode u crveno nevalja:)A ja druze predji na neki drugi Player kad ubacujes snimke da i mi ostali kojima je mrsko svaki put da se logujemo cujemo tvoj demo:DJa cim vidim taj player odma bjezim ko djavo od krsta
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org