![]() |
ko zna zna......lepo sredjeno
|
|
Lepo sredjeno.
Roland E-80 ili G-70 po meni najbolji bubanj svih vremena... Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
Hvala.. :D
Bubanj na proslom snimku je fabricki ,a na ovom poslednjem sa Srx prosirenja. |
Lepo zvuci,odlicno odradjeno!Jel to namenski ritam sa forspilima na introu?
|
To je taj prepoznatljivi pun mekan rolandov zvuk u ritmu.
Koliko cujem bas gitara je lijevo pomaknuta na panorami .. trebala bi biti u sredini -provjeri si to :) |
Muckajuci danas po klaviaturi i pokusavajuci da dobijem zvuk "slican" Dynamix setu dobio sam ovo.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=BdaYTz0kJk8 |
Meni lično,apslolutno korektno,čisto,jednom rečju lepo!!!!!Lepše od DNMX,jer bubanj ne "klpara" kao kod njih!
Oooodliiično!!! |
@sinisa
Dobro je,ali siguran sam da moze jos bolje...Ako se dobro secam udaraljke sa SRX prosirenja mozes da stavis u posebnu traku,mislim da je to kolega Milancheshow radio..Samim tim ih,verujem mozes drugacije obojiti.Imas li EQ za svaku udaraljku posebno ili samo za celu traku? |
Dobos je sa srx i u posebnoj je traci,a udaraljke,cinele i bas (noga) je iz fabrickog seta V-pop. Sad ima tu kombinacija moze svasta da se iskombinuje,svaka udaraljka odnosno svaki element bubnja ima zaseban EQ,pitch velocity itd.. Mada udaraljke izbegavam vise volim bez njih cist set bubnja ali opet zavisi od ritma do ritma i naravno uvek moze bolje.. :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org