![]() |
Kako rade kod vas ritmovi 7/8? Mene zezaju prelazi.
|
vecina ne radi kako treba,nadje se poneki da je ok
|
Meni ni jedan ne radi kako treba. U cemu je caka?
|
izvinjavam se ako vec postoji odgovor...ali zasto kada sviram u omb preko vsampler-a sve izlazi pogresno, npr F4 Am a uklapa se u Cm (C Es G)?
|
Fingering tip ?
Za ostale sa problemima u vezi sa 7/8, 9/8 itd ritmovima, OMB verzija 11 i sve je OK, mada i u verziji 10 to radi kako treba s tim da se markeri za style partove provjere kao i time signature za svaki part. |
Znam da povezem Vsampler i one man band. Kako mogu da povezem Kontakt 5 sa one man band?
|
Reci nam koji virtuelni midi kabl koristis, i jel imas 64-bitni Kontakt? Ukoliko imas 64-bitni , moraces da skines LoopBe vmidi kabl, posto ga Kontakt (x64) vidi, odes u midi podesavanja i postavis LoopBE na Port A. Mada kod mene taj loopbe zajebava kad koristim PitchBand.
|
ja imam instaliran neki speedsoft virtualni midi kabl koji je dosao uz Vsampler. Imam kontakt 5, ne znam da li je 64 (ne znam kako se gleda). :rolleyes:
Dodato: zaboravih da napomenem, nemam midi klavijaturu, vec sviram preko tastature :D |
Kolega, skiniti loopbe1 koji je free, u postavkama u kontaktu 5 idete na midi pa input, tamo odaberete pod npr a loopbe1, i npr u omb-u namjestite u postavkama (ovisno sto vucete iz kontakta) na koji kanal zelite loopbe i to je to... ako nema zvuka, pokusajte otvoriti loopbe u programima i vidite dali je mute oznaceno...
|
povezao sam, i radi mi. :D
ipak malo se cuje krckanje. Zbog cega je to? |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org