![]() |
Neću mnogo da skrećem temu, ali da li to mene moje oči varaju?
|
Pozdrav ljudino !
Ma ne varaju te oči, nego načuo sam da bi najbolji site na svijetu mogu otić u 3 lijepe materine jer nema više poštene debate. =)) reko, moraš se uključiti ponovo u rasprave jer dobar brand mora uvjek imati kvalitet, a YU-MIDI ga je uvijek imao. Šalu na stranu, navrnem povremeno i pročitam što se dešava na forumu, al ne mogu više izdržati da ne prekomentiram kako se stari znalci i učeni ljudi daju isprovocirati i navući u besmislene debate. To si prosto ne smiju dopustiti. Hebi ga, ja ko stari šerif uvjek kudim i kritikujem kad nešto ne valja :lol: Di si legendo ? P.S. ovo nek moderatori izbrišu jer je off topic, no ipak susret sa starim jaranima uvjek ne bira mjesto za konverziju i komunikaciju :lol: |
Evo me, ljudino!
Ruku na srce, zabrinuo sam se malo za tebe, pošto te baš dugo nije bilo. Pobrisaću ja, da ne remetimo mnogo temu. :) Inače, sve u redu? Ti, familija? |
Ma sve 5.
Radim, sviram (tolko još posla ima). Od novosti imam sina starog 10 mjeseci (imenjak ti je). Eto, klinci rastu, ja starim, zdravlje kako je i bilo (malo se pogorša, pa spizdiš nešto eur-a, pa je opet sve super). Ti ? |
Ja radim punom parom i ne žalim se puno.
Ne smem... Sviranje batalio davno. Sada sviram retko i kod kuće. Da nema ovog YU-MIDI ne bih skoro nikakve veze sa muzikom imao, sem da je slušam. :)) Nego moram da sedim ovde i držim stvari pod kontrolom. Malo je falilo da izmaknu, ali duga priča... Znam da si čekao još jedno, kada smo se poslednji put čuli. Drago mi je, baš! :) Ajd, dobro se ti nama vratio! Da ne dužimo ovde, biće prilike, nadam se. Da ne skrećemo temu puno, pa da brišem ovo. Šta ću, nisam mogao da odolim! |
bices banovan vaxter!!!!<:-P
|
Ako, ne žalim! :))
|
to bi onda bio autoban? :)
|
I to je moguće.
Ima ih koji su uspeli. Nekoliko njih... :D |
To je vec bilo zlobno... hahahaha. Ti si bolji od svih balkanskih gradjevinskih koncerna a Boga mi i od stranih investitora, za cas posla napravi autobanove unakrs po cijelom Balkanu. Fenomenalna infrastruktura, uci ces u istoriju na velika vrata.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org