![]() |
a vidis i sam : jedno i drugo :D hahahahahahahahahah :p
|
Citat:
Ali kako ćemose razumit kad nematočnemiti zareza razmaknice niti velikog slova ponekad je to teško za pročitati a kamoli za razumjet i kad se napiše tekst na voaj način kao što ja sada dradim onda tu moiže bit samo lijenost i nepoštivanje ostalih članova foruma. B-) Pravilo za točku na kraju rečenice, zarez i veliko slovo je univerzano za sve pravopise i ono nije postavljeno bez razloga. Nije ga teško shvatit, naučit i poštivat ako kod pojedinca postoji minimum volje za to. |
Citat:
i prizrensko-timočka varijanta nije nepravilna samo nije književna, a u nju spadaju južni srpski dijalekti...... takoj da mi što zborimo/oratimo na malko porazličit srpski 'ezik ne se računa da neje nepravilan samo neje b'š k'o književan =)) aj zamisli da je Vuk uzeja b'š ovaj dijalekt za književni nego baksuz kad poš'l naovam' b'š t'd s*ebaja nogu =)):lol: :D |
A mi Hercegovci vam to ich ne priznajemo (sa naglaskom na A) :lol: :lol: :lol:
|
Pricaj te i pisi te bar kao ja i necete imati problema...Ja uvijek ubacim smailic ako ne znam gdje ide zarez ili tacka=))=))=))
|
Ahhahahahhahahahahahah kakav kralj! :D
|
Citat:
Pricaj=))te i pisi=))te bar kao ja i necete imati problema... |
Namjerno odvajam rijeci radi preglednosti,da nije sve stisnuto kao sto neko rece jednom=))=))=))
|
Ako je samo to u pitanju, onda je opravdano...
|
Meni nekako ljepse tako izgleda hehhe....Isto kao kad drug Dell pise tekstove pjesmi..mozes cak ako hoces poslije i note upisat na moje rijeci:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org