![]() |
Vidio sam ja negdje na Youtube i Sabana u trenerci:DAuuuu Mitar je meni bio od uvijek sumljiv..I dan danas se sumljivo oblaci:lol:
Dodato: Ali da je pjevacina to jeste svakako Dodato: Nego Sale svaka cast kako si Kolo odsvirao..Svidja mi se.Poz |
Hvala Željko...
Taman sam pomislio da ode tema u off :-) Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Aaaaaa... to nikako ne smije da se desi. Uostalom, uvijek mozes da je (po)vratis nekim novim demo snimkom.
|
Mala digresija...
Sto se Mitra tice, ovo mu je definitivno najbolja kombinacija ikad. Kad sam prvi put to vidio, kocio sam se ko lud majmun od smijeha. |
Dell, ne kvari mi demo stranicu, pomislice ljudi svasta :)
|
Citat:
Sale izgleda više voli Dortmund. :) Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Da se vratimo na na zadnji demo, meni je ovaj bas jako sumnjiv...:confused:
Dodato: A i kontra mi je nešto sumnjiva...:confused: |
Sta li ti je to toliko sumnjivo ? Podsjecas me na Sherlocka Holmesa. Kazes konkretno sta je sumnjivo, pa ce sale_band to da potvrdi ili demantuje, sta god da je.
|
Ok, mislim da je bas nekako mutan i u nekim delovima kola svira pogrešne tonove. Možda ja tako čujem, ako nije tako, moje duboko izvinjenje...
|
@gitar
Dobro ti čuješ, u pitanju je aranžerska pratnja i ima takve "univerzalne" fraze a ni ja nisam odsvirao kako treba i eto, šta je tu je... P.S. Izvinio sam se za greške :-D Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org