![]() |
Mrzi me da listam temu natrag ... jesi igrao Jackie Chan-a na PS1 ..... meni je ta igra odlicna bila. Ko zna koliko sam sata proveo na nju, sad je odavno nisam igrao ..... :)
A igrao sam jos jednu Arcade tip .... nesto Legend se zvala, nemogu da se setim tacno, al odlicna igra je bila .... |
Trka na ps ne moze bez Gran turisma :-)
|
Bas tako dell. Mislim da sam presao 3 puta celu igricu, ali crash bass je meni nezamenjiva igrica za sony 1.
|
Koliko mogu da dobijem za PS 2? Zna neko?
|
1 Privitaka
ja bi preporucio za ljubitelje AVANTURSKIH IGRICA : GRANDIA
ili FINAL FANTASY VII ... problem: traze se cene jos po 70,- evra i vise - tj. ako neko jos prodaje = raritet :mad: sad znate kako sam stigo do mojeg nicka :lol: PS: za PS2 se moze dobiti 20,- evra ili BANana :( |
@Grandia
To uopste nije problem posto mi je PSOne cipovan :lol: Srpska posla :D |
@skore ...
tek sad sam skontao ... "ne znam sta da skinem" :lol: a moram da priznam da sam i ja davno fushirao - imao sam HD80Gb zakacen za slim PS2 + neki cd bez kojeg ne bi mogao da startujem igre sa HDa a igrice sam "skinuo" iz videotheke =)) da ne promasim temu, al stvarno ne mogu da kapiram zasto bas ps1 ?? ijaooo, pa jel jos funkcionise ta stvarcica? :-O ja bi pre neki emulator skinuo ... a ima ih dosta pozdrav |
ma brate ps3 zakon mani se PC dok snimis ihru dok se krekuje dok je pokrenes vise ti se ni neigra eheh...
|
@Grandia
Imam neki filing prema njemu, ne znam, prema dvojci to nisam imao. Koristio sam i emulatore ranije, ali na monitoru nije to ta grafika, niti osecaj da igras na onaj originalan PS1 dzojstik. A druga stvar, nije mi racunar toliko mobilan, a i vredelo je stvarno dati mizernih 8 eura za konzolu koja je kao nova + memorijska kartica + dualshock 2 dzojstik. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org