![]() |
Ridjake Jefto, blizu si, nema sta...:lol:
|
:)tema vi je super a dali ste vi doziveli neku tezgu u kafanu kad postane opsti haos ne se zna ni ko jede ni ko pie ima ih oko 40ljudi sve pijane u nutra svi se tuce ali ne se zna ko na ko baca flase i najdnom flase na binu jaooooooo ovo nikad ne mogu da zaboravim mi sve instrumente izvucemo preko prozor od wc nismo mogli preko pravi izlas jaooo svasta ljudi a iz kuci smo jedno 350km trebali smo da sviramo svaku vecer :))))) kad je postao opsti haos ni gazda ni obezbezenje ni su bili tu sve je pobego ostavili su kafanu na milost i nemilost
|
Sad u subotu, prilazi lik pevacu i kaze:
Ejjj, ajde sad onu "Mlinarica".... Pevac: Iii, brate, pa koja ti je sad to pesma....!? A, ovaj mu zacudjeno kaze: Pa kako ne znas tu..!? I pocinje da peva: Na potooooku usred gajaaaaa, vodenicaaa........... :lol: Kad ne padoh sa stolice od smeha....hahahah |
Kod mene ima jedan pjevac koji u [srno moja malena ] pjeva "KAD TI USNE PREBLIZIM"
|
Kod mene ima jedan pjevac koji u [srno moja malena ] pjeva "KAD TI USNE PREBLIZIM"
|
Ahahah...ludi ste...pa majku mu gde neki sviraju....od traktorske prikolice do "hajata" .....
|
A pevac sa kojim radim je jednom prilikom pevao:"Gledam idu dva zagrljena leptira.."
a moj kolega ce na to:"Sigurno se vracaju od zurku mrtvi pijani"! |
Svirali smo preko svadbu,kad odjednom nestade pevka i posle pola sata vraca se sva u cudu i kaze"Ljudi koliki kum k.... ima veci nisam u zivotu videla"
|
Sad u subotu sam svirao pod satrom, a odmah iza nas svinjac!:D Prilazi mi lik i kaze: Auu jebote, nisam znao da je tu odma' svinjac, ja mislio vi smrdite!:lol:
|
E Milane,najjace su ti anegdote=)).
Daj jos neki dogadjaj ako si svirao i okolnim mestima - koceljeva,slatina,zablace.......=))=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org