![]() |
svirka i alkohol
eeehh prijatelji moji sa pjevacicama je prava .izdarija pa zbog toga sam pola moga muzickog staza radio bez njih jer se moglo, imao sam pored sebe punih 8 godina jos jednog izvrsnog pjevaca.mada sam ipak puno radio sa pjevacicama ali ovim velikim zvijezdama i to traje samo jedan nastup(jednu noc)pa nije bilo velikih problema.A po nekim pravilima je uvijek bilo uzmi si pjevacicu nauci je pjevanju i ponasanju pa postane malo trazena i odeee u drugi bend.tako je to vjerovatno i danas ali fala Bogu ja mogu bez njih.
|
ne ide svirka bez alkohola, nikako, mora se popiti, bar malo. samo oprezno, bez preterivanja. ja znam za mene, par puta sam se odvalio u kafani, dok sam radio, pustim ja klavijaturu i odmah se hvatam za mikrofon. kakav pevac, ma sta ce mi on. jadan covek ni ne moze da peva od mene i da hoce. a ne moze ni da me iskljuci kod mene je mixeta :) pozz
|
Ja kad se "ušikam" na svirci ladno mogu da radim samo na hornama...ha ha ha...sav ton mi ode u bas i stalno mi fali visokih...
|
Citat:
POUK-rekao sam da ne pijes VISE ali ni MANJE hehe he POZDRAV . |
Ovde koliko vidim samo ja ne pijem na svirci,ja pijem sok od jabuke :),i bas sam u dobrim odnosima sa pevaljkom,dok peva ;)
|
A dok ne peva?:D
|
Ma samo "Gorki list" i pici!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sad na ovim vrućinama 'ladan špricer...letnji...malo više kisele i udri...nema da boli glava...
|
rolandijnos vidim ovdje na tvom postu nesto vezano za Postojnu pa se pitam da i ti nisi slucajno iz Postojne.mozda sam provalio kakvu glupost ali ne razumijem engleski pa nisam skuzio o cemu se radi.
ajd pozdrav. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org