![]() |
Neka, neka i treba da se ženi,
što da njemu bude bolje nego nama...:D Znate kako naš narod kaže: "Živiš, živiš, pa se oženiš"...B-) P.S. Neka je sa srećom!!! |
Krešo : Na koliko radiš servis!? Ako nije tajna! He,he
|
Evo citam ovu temu i isprepadaste covjeka pravo.
Moze se i predomosliti-a nece naravno. Ma nije to druze kako oni pisu-Samo je malo gore od toga-ali ne mnogo....:) Ali nadoci ce ostalo sve u voznji.... Ma sa srecom....i samo hrabro. |
Evo moram da se pridružim čestitkama pošto mi je Igorčina velika faca i dobar momak---JARANE neka vam je sa srećom i živi i zdravi bili...Evo ja već drugo djete na putu a izbjegavam tu hebenu svadbu-valjda se plašim...Al u svemu kad to sve prođe javi mi se drug pa mi sve ispričaj šta i kako nebil me ohrabrio da se i ja vjenčam...Mene moji gone,čak bi i svadbu da plate al me strah u PM...Ne znam,et čekam na tvoje doživljaje...Pozdrav!
|
I ja se pridružujem čestitkama. Želim ti sve najbolje u budućem životu, puno zdravlja, djece, sreće i naravno para!!!!
Jedna napomena: Nadam se da si je pripremio na stalna izbivanja vikendom... Ne volim o tome pričati, ali ću ipak ispričati svoje ikustvo da vi ostali koji još niste vezani ne krenete krivim putem. Ja sam se ponajviše iz tog razloga i razveo od svoje prve žene, zato jer sam kroz tjedan puno radio a kroz vikend svirao a ona hoće pare i mene da budem kod kuće... Kad sam upoznao svoju drugu s kojom sam već pet divnih i sretnih godina odmah sam joj rekao da sam muzičar, da puno sviram i radim i neću biti puno kod kuće, pa ako joj se to ne dopada može odmah otići!!! Naravno nisam je još ženio. Za papir ima vremena, a o mojem životu neće nitko drugi odlučivati osim mene pa makar to bili roditelji!!! Ali ipak je ostala a to je naravno rezultiralo sa "malim tatinim ponosom" koji već zna pomalo o muzici i svira sa svojih 3 godine..... Nadam se da sam puno pomogao! |
@ Igorčina
Na koliko servisiram ? Pa svaki dan barem jednom, a kad je svirka prije svirke i poslije svirke ma kako pijan kući došo ;) Onda obično njene mušice podivljaju, al ih moje alkoholnim parama potamane brzo. Malo se buni, al kad joj pokažeš malo para, odmah je prođe i glavobolja i teškoće kako ona mora sve kući sama ... ma što da ti pričam .... Vidjet češ prijatelju, sve je super prvih par mjeseci, a onda tek pokaže pravo lice :lol:. Samo, meni može kokodakat do besvjesti, meni kroz jedno uho unutra, kroz drugo uho van. Glavno da je meni dobro, a za sebe nek se pobrine =)) |
[quote=kreso;42612]
Na koliko servisiram ? Pa svaki dan barem jednom, a kad je svirka prije svirke i poslije svirke ma kako pijan kući došo ;) Kreso prijatelju, Pa taj tvoj servis radi non-stop.Isto kao ono-"pomoc na cesti". Moras to malo razrijediti druze-treba nesto i u penziji cvaknuti.:) Nekad je dobro malo i oprasiti i skinuti paucine prije servisiranja. Kilometar sat neumitno pokazuje koliko si presao,pa da ne bude rano da nemozes da upalis....:D Zivio mi druze i sve najbolje, |
...
Ehh sto bi voleo da ovde zene pojedinih vide kakve komentare daju bilo bi belaja =))
|
Joj samo kad bi znale!!! Bila bi fora da ih registrujemo na sajtu pa da se ubacuju.
Ha,ha... bilo bi mrtvih ups! |
:lol::lol::lol:
Može me samo otrovat, tj da mi stavi nešto u hranu pa da crknem ko pseto. Ma ja joj dam i passworde za login i dozvolim joj da se registrira, al ona kad čuje da je riječ o muzici diže joj se kosa na glavi. Kolko je puta samo rekla da sam se oženio za bend koliko sam s njime =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org