![]() |
Sve sto je dzaba nije s goreg imati pa ni tako ovaj OS,vidim ovdje se najmanje prica o onome sto je tema vec samo po starom bla....bla......Elvire u pravu si 100%
|
Citat:
potpuno se slazem sa elvirom ovdje,,, |
Hvala na kritikama...Pridruživam se željama i slažem se...Putpuno...;)
|
...............
Evo ja sad sa tezge uffffffff...Ceo sam mokar....
Opet moram da kazem :( Ccccccccccccccccccccccccccccccc.... |
hehe....Blago se tebi----A kakva je ovo tezga a sad dolaziš kući....
CCCCCCCCC |
ljudi pa 800 je zakon da ne valja pricaju samo oni sto ga nemaju i nedim je pricao kolko je dobar i bolji od pa 1x a sad prica obrnuto no nema veze, ja sam prezadovoljan klavijaturom i os i svim ostalim ma radi ko singerica a onaj ko je nema ili je nije ni imao ne treba da komentarise kao ni bilo koju drugu....... a sto se tice os-a sto kaze darko sto je dzaba i bogu je drago
|
Tesla slazem se u potpunosti.
|
Nemoj niko da me shvatite pogresno jer i ja spadam u VAS a mozda sam gori i najgori.
Al ovo ovde, ne u ovom topicu nego na forumu u generalu nema nikakvu smislu vise. Pogledajte malo skoro svaki topic pa videcete, znate i sami o cemu pricam, jedan poceo o Skriptama, drugi koji je Bolji, Treci moj je Duzi, cetvrti moj je Deblji, peti ja ga bolje Udaram, sestri nesto drugo...al ne vidim nikakva profesionalnost ovde. Na kraju ispada da forum koristimo samo za zabavu i nista drugo osim toga, da trosimo vreme a moze se iskoristiti za mnogo ozbiljnije i lepse stvari. Svaki topic postaje svadja, zajebancija, nepostovanje, glupost, vredjanje i sta ja znam jos, da i ja spadam tu i ja radim to. Ovde se mora neki red zavesti pocevsi i od samih Moderatora nekih. Nek Administracija dobro razgleda. |
e nedime za ovo ti skidam kapu
ali moram da dodam moj je i najduzi i najdeblji i najbolje udaram.....................hahahahahah |
E jok, da vidis ti moj, poceli mi se dugmici na sintovima da se zaglavljuju.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org