![]() |
Mislim da je ovde Mix poboljsan a i fakt da su ovo malo VISE Jugoslovenski nego
proslih 16, onda su ljudi malo izbrzali, njima je smetalo sto su vise bile Talava ili Ciganski a vrlo lepo stoji, BALKAN a ne samo JUGO...znam da me razumes. |
""Pusti ove MP3 ti, po MP3 ritam se nikad nemoze proceniti.""
Upravo to sam i mislio.;) |
Ovako slicni ritmovi se sviraju na prostoru bivse Yuge.Tako da ovo ima prolaz kod ljudi.Tako da ti je ovo mnogo bolje nego ono pre.Krenuo si u dobrom pravcu.Samo tako nastavi......
|
Ja ne sumnjam u tebe nedime.
Ovo sad nisam slušao,ali ono od prije mjesec dana jesam. I to je bilo odlično.Sad ,ako si to poboljšao još bolje. Svaka čast , majstore! |
Pa brale oni su uvek u dobrom pravcu samo oni na balkan nisu mislili samo srbija
i bosna, tu spadaju i cigani, albanci, grci, bugari i svasta nesto, zato je bilo i tih ritmova pomalo, ne samo ovo tipicno. |
Pa valjda je i Hrvatska balkan:).
I mi sviramo i narodnjake i zabavnjake i tamburašku glazbu... |
Kakva bre Hrvatska, vi ste sigurni na Suho gore, mi cemo potonuti vamo,
mala dalga i odosmo...dole u Egipat. |
Baš ćeš Ti potonuti ...NYC :lol:
|
E ovo je jako dobro...ide na bolje ;)
Jel ritam VARNA namjenjen za Viski-kokakola? :) U par rtimova su mi poznate gitare.... :( Ocjena -5 :) |
Nijedan ritam nije convertiran, cucete mnogo stvari slicni il isti al sve sam od 0 radio.
Varna Var 1-2 su jednoj pesmi Samo 5 Minuta a 3-4 je Viski Koka Kola a u Fill 3-4 su one poznate Fill Ins sa Viski Koka Kola. Od ovog ponedeljka pocinjemo novi projekat za Ketron, Audya mi dolazi sledecu nedelju isto, bar tako mislim a u medjuvremenu pocinjem da radim jedan mali Ketron project u PA800 al to sam na svoju glavu. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org