![]() |
Cak Noris moze da izd**a na Mariju Serifovic!!!:-O
|
Gledam tv sada i odlucih da prebacima na neki drugi kanal AL.... nema upravljaca... poceo sam da trazim po dnevnoj sobi al neuspjesno pa sam i zenu zaposlio da trazi... trazili smo po citavom stanu ali kao da je nestao sa zemlje i ja hocu da sjednem KAD me nesto u dzepu zazulja i haj pogodite sta je... :D desava se
odoh sada jednu popiti al ljjutu da se saberem :D |
Ne znam dali je ovo za "hajde da se zalimo", al jucer, posto je vrijeme bilo lijepo odem s djevojkom u park, i malo tamo-vamo zezajuci se ona mi bukvalno skoci u krilo i kako je palo njeno dupe na moje noge izleti mi jedan sočan, al pravo sočan prd*c da sam mislio da sam uneredio gace :(, crnjak teski, i jos gledam u nju i puknemo se smijati oboje.
|
=)) =))
|
Nezgodna situacija brale....=))=))=)) Nego, sad procitah celu temu i sve komentare....Znaci valjao sam se od smeha! A evo nesto zanimljivo sto se meni stalno desava.... Kada se nadjem sa nekim u zatvorenoj prostoriji i tom prilikom pusti neko goluba od nas....al onog od pokvarenog piva...posle toga se 10 min smejemo neprestano kao da smo drogirani... Pa me interesuje, dal taj gas koji ispustamo ima u sebi neki sastojak koji utice na psihu??? :lol:
|
eee Damire ja mislio osteceni ti bili "vitalni organi" ova steta na gacama se da nekako popravit :lol:
|
ma vitalni su ok, al mi zao gaca, tek ih kupio, alu-končići, spojler pozadi, pise sport na njima.. =)). Nego ljudi desava li se vama da vas svrbe ja*a i da posle dodje do promjene vremena? Meni se cesto desava da pogodim vremensku prognozu na osnovu toga.. :confused:
|
pa znas kako kazu, mala moja svrbe me jaja, bice belaja :lol: moguce ako si imao raniju ozljedu na tom mjestu :)
|
Neznam za vremensku prognozu ili za belaj,ali ja ih tada pod hitno operem!!!!Neznam kakva je situacija kod vas??!!! :)
|
Pa vjerovatno i oni operu,ali opet nakon dva mjeseca pocne da ih svrbi vjerovatno.
I onda opet treba prati....:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org