![]() |
ako se ne varam....colic je prvi snimio i to...1978,a zorica tek 80-81
Dodato: ah da.....kad smo kod originala i plagijata....ovo je original 100%!!! |
Verovali ili ne pesma Dodirni mi kolena je ukradena :)
|
5 Privitaka
Skupio se nekoliko pjesama od kojih postoje verzije na razlicitim jezicima. Koja je verzija zaista originalno zasigurno neznam. Sudite sami...
Na forumu postoji skripta za upload fotografija tako da je linkovanje prema drugim sajtovima nepotrebno a i zabranjeno Pravilnikom. Povedite računa o tome. Hvala |
Ovo je vjerovatno opste poznato,ali hajde da postavim reda radi:
Dino Merlin - Mjesecina "Uvijek originalni" Bregovic - Bijelo Dugme - Sta bi dao da si na mom mjestu: Zabranjeno pusenje - Zenica Blues Za ovu nisam siguran da li je kupljena ili je "maznuta". Pozurite konji moji - Bijelo Dugme..........Ceca - Svice dan Doduse,nisam provjerio da li su na Vuletovom spisku iz prvog dijela ove teme.;) |
ali je jhonny odera :D
|
Poslusajte ovo,da li je prepjev ili je neko nekog polapao,neznam,ali vredi poslusati.Posle Drljace,ovako nesto;
:D |
@Vunimrav: Jes si digo staru temu, nece moderatori valjda da zamere.
Evo nesto sto mi jedan prijatelj rece pre neki dan: |
I pre TVa i radija...
... su se iste pesme pevale na ovim prostorima od razlicitih naroda.
|
Evo nadjoh na youtube ovu pjesmu, ista melodija kao od Ane Bekute Veseljak
I napisem ja to prosli tjedan u komentaru na taj video i obrisase mi.
|
"NO COMENT" za sve ovo gore sto sam video.Znao sam da oni kraduckaju,ali oni bre kradu...Zorica Brunclik i Zdravko Colic imaju istu pesmu.....Meni je stvarno neverovatno......Kako da saznam cija je zapravo pesma.......Od Zorice ili od Colica....:confused:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org