![]() |
Ja koristim uglavnom Durex,al mi se desilo juce da kupim 5 komada i svi su mi mali.Neznam sta se to desava!
Mozda je i kod njih kriza pa stede na materijalu i tako ispadnu manji kondomi. Mada opet mislim da sam ja u pitanju! |
Brate,meni tako stalno...i kad ga savijem na pola opet isto...:lol:
...zato ih i ne koristim...B-)...a i nema se gde,recesija...:rolleyes: |
Milanche, a da ti nije ušo stršljan u gače pa te ubo za mašinku pa je natekla ;)
|
Moguce je Kreso......U svakom slucaju cu od sada da trazim da mi radnica na trafici prvo uzme meru,pa onda da mi proda kondom.....
|
@ Milance
Al će one babe po trafikama da se obraduju :lol:=)) |
:lol:
A jeste li ikad bili toliko pijani da ste posle pišanja patentnim zatavračem na hlačama uhvatili kožicu od malog :-O Hebo te, al je bilo krvi, ko da sam zaklo prase =)) Da vidiš kako tek onda natekne. Deset dana sam imo pun kurton kreme i nataknut na macana da mi ublaži boli |
Citat:
|
@kreso-Desavalo mi se.Vristao sam kao konj.(A sta je najveci bol sto se tice genitalija neznam da li da vam pricam,malo je licno ali sam ubedjen da to niko nije doziveo).
@milanceshow-Ti moras da ides na estetsku hirurgiju.Preporucicu ti ja doktora koji je i meni radio skracenje.=)) |
pa kako ne znate sta je najveca bol :D pa kad vas spici neka riba u klikere :) a ti milanche brate odsjeci ga na pola sta da radis drugo :D :D idi u zoloski vrt sto ona gospodja iz javne kuce kaze preko telefona
|
@jefta
Da to nije onaj doktor sto skracuje motorkom "stilovkom"....;) Jer,po onome sto sam procitao,jedino tom alatkom.... |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org