![]() |
@boychek
Ne daj se cimati....nije to ta ukradena klavijatura....i ne se sekiraj vidis da te pale. Ti si je uzeo takvu kakva je i molim lepo. Vazno je da si ti zadovoljan sa njom i ubedjen da si napravio pravi korak. Uzivaj brate Pozdrav;) |
Tyros 3
Stigao u petak,zasada josh opipavam :D vidim vec sta ce biti...,,Alisa u zemlji chuda,,=))
|
Nek je sa srecom,a sta moze da bude,bice sigurno extra,nema tu puno filozofije,kad udjes u fazon.
|
Neka je sa srećom.Pozdrav!
|
Ma uzimaj druze ako je samo ogrebotina, daju valjda garanciju na ispravnost, dok nije neko drugi maznuo :lol:. Izvinjavam se nisam vidio da ima i 6. strana,hehe. Pozz
|
Damire ti opet mesas babe i zabe procitaj temu od pocetka,Boyc je vec odavno kupio Tyrosa,vec i demo stavljao,a Gega da ne otvara novu temu nastavio je tu i to je ok,one je sad kupio Tyros3,a ti ocigledno si procitao samo prvi post,a ostalo ne,pa ti sad post nema smisla.
|
Pa ljudi vi se staaaalno ljutite na mene =(( ..hehe. Izvinjavam se stvarno mi je zao, desava se, al potrudit cu se da se ne ponovi...
|
Nek je sa Gega srecom,da te super posluzi.Cestitam,ekstra masinerija!
|
Good choice! :)
Sretno ti bilo! Samo se ti javi na skype, a još bolje msn da pomognem u bilo ćemu što se tiće ty3 |
Gega,generacijo,pa ti nisi normalan,pa ja jos nisam vidio 3-cu,i samo jednom probao dvojku...salim se ,naravno ,druze neka je tebi sa srecom kupnja,uzivaj,samo se pripazi kakvih "babetina" od 20-30 godina.Js jednom srecno majstore!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org