![]() |
a vidi ovo..
Pred vjenčanje:
On: "Yes! To! Konačno sam dočekao!" Ona: "Hoćeš da idem?" On: "Ne! Niti pomislio nisam na to!" Ona: "Da li me voliš?" On: "Naravno!" Ona: "Jesi li me kad prevario?" On: "Ne! Zašto uopće pitaš?" Ona: "Da li me želiš poljubiti?" On: "Još kako!" Ona: "Da li me želiš udariti?" On: "Nema šanse! Nisam takav čovjek!" Ona: "Mogu li ti vjerovati?" I sad, nakon vjenčanja, pročitajte ovaj tekst od dole prema gore! |
Kad je bog stvorio MUZ i ZENA... pogleda muza i kaze:Ti si savrsen...
Pogleda zenu: Ti ces morati da se sminkas |
Citat:
|
Preko 7 okeana, 7 mora, 7 jezera, 7 planina, 7 drzava...ziveo je jedan ZMAJ.
Jedno jutro se probudio i rekao: Ma u pizdu mater i ja vise gde zivim. |
Tata pita malog sina:
Sine kako pravi macka? Sin: " Mjauuu " Sine kako pravi pas? Sin: " Av,av... " Sine kako pravi mish? sin: ...click...click... |
Kaže Perica profesorki maternjeg jezika:
- Napisao sam priču o seksu. - Hm... da čujem! - Ustanem rano, idem u školu, učim, ručam, opet učim, spavam i sve tako... - I dobro, gde je tu seks? - U naslovu. Zove se "Jebeš takav život". |
Citat:
P.S. Probudila mi se zena od mog smejanja i pita me da li sam normalan, kada se sam sa sobom, u pola 2 ujutro smejem ko lud na brasno :D |
....
pita uciteljica pericu
-sta ti zelis da postanes kad narastes -uciteljice,Roker.... -pa perice sta radi roker?? -voza motor,pije pivo i *ebe zenske... ...uciteljica ga odmah istjera iz razreda da ide kuci i da posalje svog oca u skolu... dodje perica kuci a otac mu: -otkud ti ranije iz skole? perica objasni sta ga je pitala uciteljica i sta je on odgovorijo pa mu i otac odvali samarcinu i otra ga u sobu i da se nevraca do vecere i da razmisli o nekom drugom zanimanju.... dolazi perica na veceru i pita ga otac: -i sta sad? -pa eto...bicu mini roker. -a sta radi mini roker??? -pa vozacu biciklo,picu mlijeko i drkat... |
Psi
Idu dva psa ulicom, dok se jedan ceska, a drugi slovacka....
|
Antiteroristi
Polazu Amerikanac, Nemac i Bosanac zavrsni test za prijem u Antiteroristicku Jedinicu... Daju im kalasnjikov i kazu: "u ovoj sobi je vasa majka treba da udjete, da je upucate i primljeni ste!" Ulazi Amerikanac, nema ga pola sata pa izlazi, place nezna kolko je dosta i kaze:"Ne mogu, nije ovo za mene, nisam mogao, ipak jedna je majka...." i pade... ulazi Nemac, nema ga sat ceo, kad eto i njega.... "Ne mogu, ona je mene rodila, odgajila..." i on pade.... Ulazi Bosanac i odmah se cuje pucanj... pa dva.... pa rafal... pa opet... pa lomljava, krika, vriska... nema njega jos dva sata posle, kad eto ti ga izlazi sav krvav:
"PA MAJKU VAM JE*EM STO MI NE REKOSTE DA SU CORCI, MOR'O SAM JE KUNDAKOM DOKRAJCIT'!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol: |
Zlatna ribica....
Upeca Crnogorac zlatnu ribicu i ona mu rece: "ako me pustis, ispunicu ti tri zelje" i on je pusti....:D
|
Polaganje1...
Polagao ciga testove za vozacki, i kad je zavrsio i
pandur mu pregledao i kaze: "U Cigo, pa tebi fali samo jedan bod da polozis, ajd da te malo propitam pa da polozis ako znas!" na to ce ciga:" Joj nemoj kume nesto tesko evo priznajem, sve sam prepis'o, daj nesto lako k'o Boga te molim!!!!", i pandur malo razmisli pa rece: "ajd' ovo, ovo je lako: okaceno je na banderi, na svakoj raskrsnici i pokazuje bojama ko ima prednost...", Ciga: "Joj kume, teshko daj pomozi malo..." Pandur: "Ima crveno, zuto i zeleno..." Ciga: "Dal' nije....ZUTO!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol: |
Polaganje2...
Dosao ciga da polaze testove i kaze mu
Pandur: "e cigo ti nema da pises, ti ces usmeno ovde da odgovaras, da nebi prepisiv'o! Pazi sad, vozis ti i ulazis u tunel, kad sa drugog kraja tunela ka tebi ide jedno svetlo, sta je to?" Ciga iz prve: "MOTOR!!!" Pandur: "Pao si cigo, pa treba da kazes jel yamaha, kawasaki, honda..." Sledeci put isto, samo pandur izmeni pitanje: "vozis kroz tunel, kad ka tebi idu dva svetla, sta je to?" Ciga:"Auto kume!!!" Pandur:"Pao si cigo, pa treba da kazes jel yugo, BMW, mercedes.." Treci put isto.. i pandur opet drugo pitanje:"ista situacija, samo prema tebi idu cetiri svetla, sta je to?" Ciga:"Kamion!!!" Pandur: "Pao si cigo, pa treba da kazes jel FAP, MAN..." Na to ce ciga: "A kume da te pitam ja tebe nesto, pazi sad, vozis ti tako, udjes u tunel, kad na izlazu iz tunela devojka stoji i vrti tasnicu, sta je to?" Pandur:"KURVA!!!" Ciga:"Pao si kume, pa treba da kazes jel ti majka, cerka, sestra...." :lol::lol::lol::lol::lol: |
Vicevi
za vrijeme rata u Hrvatskoj otisli Jozo i Ante u sumu da vrse Veliku Nuzdu ,joj kad zagrmise granate oko njih,a Jozo upita Antu "sta je bilo jesil se to uplasio" a Ante njemu odgovara, ih ja da se uplasim stari borac ma sta ti je.e veli njemu Jozo, pa zasto onda brises moje Dup.
|
ahahahahahahahahahahaaa=))=)):lol: pa zasto onda brises moje dupe:lol:
Citat:
|
zasto crnac place dok kenja... misli da se topi
kako se zove crnac sa velikim boginjama... cokolada s lesnikom idu dva ku#ca ulicom, dodje pandur i pocne da ih drka:lol: |
Citat:
|
"O,-gde si Jelena"...
E,-danas sam zeznuo jednu iz prodavnice...
Znam joj ime,-zove se Ivona,-al' namerno sam je pitao... Izvini,-jesi ti Jelena ? -Kaze ona,-"ne,-nisam"... Ja rek'o : "Onda je jelen tebe... :lol: A,-ima i ona fora...B-) "Kog lka bi najvise voleo da imas na majici"... -Kaze moj drugar,paaa... "Ja bih najvise voleo da imam Djanija"... Kazem ja njemu... "Jadna tvoja majka"...:rolleyes: (Majici,majci,-majka):D |
Neki Mali Pita Svoj Cale-------tata Ko Me Doneo Na Ovaj Svet ----cale Kaze Pa Roda Sine A Mali Opet Pita Pa Tata Od Toliko Zene Gde Si Naso Sa Roda Da Ides
|
Dajte jos...ajde obozavam ova tema!!!
|
Ceka Mujo Taxi Jedno Dva Sata Na Kisi,kad Napokon Stize Taksi I Mujo Nako Sav Nervozan I Ljut Sto Je Ceko Dva Sata,ulazi I Pita Vozaca Prijatelju Mozeli Se Pusti U Autu,kaze Vozac Ma Slobodno Samo Neznam Dali Ce Ti Volan Smetati.
|
perica
Nova profesorka psihologije pocinje prvi cas:
- Neka ustane svako ko misli da je glup. Niko ne ustaje, i najzad se Perica dize... - znaci, Perice, ti mislis da si glup? - U stvari ne mislim gospodjice, ali zao mi da te gledam kako sama stojis... =)) |
...da se Pirocanci ne uvrede :D
Ozenio se Pirocanac, pa posle svadbe racuna koliko je potrosio para za svadbu, koliko je nova zena donela u miraz .... Posle duzeg kalkulisanja kaze on: "Zeno, majku mu .... pa sad ce jos da ispadne da sam te ozenio iz ljubavi???!?!" =)) |
perica:"tata,tata,ko je pametniji,ocevi ili sinovi?"
cale:" paaa,ocevi,naravno.." perica :"aha,...a ,kazi mi,ko je izmislio sijelicu?" cale :"edison" perica :" pa sto mu je tatko nije izmislio???" |
ugledao mujo hasu na autobuskoj stanici i pita ga,gdje si jarane kako si,jesi li se ozenio.
ma nisam ba jos, eee pa sta cekas bolan, ma hebiga cekam autobus kaze haso. |
Pita Mujo Hasu:
Pita Mujo Hasu:
- "Kol'ko je 2 minus 1 minus 1?" - "Ne znam." - "Pa gledaj, npr, imas 2 jajeta i jedno das meni, a drugo Fati. I sta ti ostane?" - "A ostaje mi kita, sta drugo. |
http://www.yu-midi.com/forum/images/icons/icon10.gifCrnogorac i Hasan
Otisao crnogorac u neku tursku zemlju,i tamo ustine neku zensku za dupe.Odmah odvedu oni njega u policiju.Kaze policajac:Zovite Hasana neka ga Kara u Dupe,dodje Hasan,mrga od covjeka,ko tri ormara.Crnogorac se prepade pa rece:Nemoj coce,nije to ljudski da me karaju u dupe.Policajac samo rece vodite ga.Kada idu vode drugog covjeka kaze pravio neke pizdarije u dzamiji,Policajac rece:Hasane odsjeci mu obe ruke,vode treceg kaze krao na pijaci,opet policajac:Hasane odsjeci mu i ruke i noge.vode cetvrtog kaze ubio covjeka pa policajac rece:Hasane odsjeci mu glavu.i tako uprti Hasan sve cetvoricu kad ce od jednom crnogorac.Hasane,Hasane?kaze Hasan:sta je..,Crnodorac jel znas ti koga trebas karat?
|
....
pita kamila mamu kamilu:
-mama,za sta nama sluzi grba na ledjima? -pa za to da imamo vode dok hodamo pustinjom. -a zasto imamo duge trepavice?? -e pa to je da nam pjesak neuleti u oci kad je oluja u pustinji. -a mama,za sta nama sluze ovolika kopita??? -e to je sine da nam noge nepropadaju u pustinjskom pjesku. - pa mama....koji ce mo mi *urac onda u zoloskom vrtu???? pita polarni medvjed negdjena sjevernom polu svoju mamu. -mama,jesam li ja pravi polarni medvjed?? -jesi sine. -onaj pravi pravcati?? -da -a tata,jeli i on polarni medvjed? -jest sine. -a jeli i on pravi pravcati?? -da sine,jest. -a mama,ti?jesi li i ti polarni medvjed??1 -jesam sine? -pravi pravcati polarni medvjed?? -da sine...sto pitas??? -...mama,meni je ovde `ladno u *icku materinu!!! |
oglas...
ja,mlad,zgodan,dobro situiran i neozenjen
nepusim i nepijem imam svoju firmu kucu,vikendicu,vilu na moru,jahtu netrazim nista,samo se hvalim.... |
oglas 2
usamljena plavusa 30-ih godina
playmate godine visoka,bujnih grudi i uvjek spremna.. prodaje motokultivator IGM-550.. |
Naj gora kletva:
Dabogda ti sin doveo zeta u kucu. |
Sta je vise vazno za dobar sex?
Duzina ili Tehnika? |
Interpol trazi Maradonu
Pita Suljo Muju:
-Mujo, jesil cuo da Interpol trazi Maradonu?? na to ce Mujo: -Ma jebes Interpol, ne bih ja za njih igro ni za 50 miliona, slabi su oni... |
Oglas:menjam ulazna vrata za izlazna?!
|
Uzeli se mujo i fata ,i sad prvu bracnu noc legli u krevet i posli da se skidaju,prvi se mujo skino kad se fata nasmija,kaze sta je to mujo,puno ti je mali,kaze njoj mujo ma nema veze sto je on mali ali je zato tehnicar prve klase.kad se fata opet nasmija,ama djaba mujo da ti je inzinjer mali je.
|
znate li zasto se Vitez Koja (za kolege iz HR korni kornjaca) ubio???
nisu ga primili u nndza kornjace................ |
Sta je vodjenje ljubavi?To je ono sto radi zena dok je muskarac j*b*.=))
|
Haaaa ovaj dobarrrrrrrrrrr=))=))
|
@jefta, hahahahahaha=))
A znate li sta je ljutito rekla krava, kad je na štakama usla u restoran? - ajde sad da cujem mamu vam hebem, tko je narucio koljenicu?? :lol: |
Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu.
Džejn je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu: - Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje veša... Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini.. Sljedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je iscrpljena Džejn uspela da dođe do daha reče mu: - Tarzane, slušaj me... Pranje te tvoje krpice ne sme biti tako često jer će se ona isprati. Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana nije je pipnuo. Džejn uhvati nervoza i jednog dana ga upita: - Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini? Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori: - Tarzan naučio prati na ruke!!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org