![]() |
Dzaba,oci mi ispadose.
|
Pa da dodjem u Apatin, sta da radimo ?
|
U svaka doba!Resio sam problem!
Izvini sto sam te gnjavio,necu za neko vreme;) a hvala ti mnogo si mi pomogao,em sto sad imam bolju karticu,em sto sam "drajverisao" oko nje,ali isplatilo se,svaki minut,nesto sam naucio,valjda:( Drugarski pozdrav,druze omladinac!!!! |
Popravio si mi dan sa tim tvojim rjesenjem problema.:lol::lol::lol::lol:
|
VUNIMRAV, druže ...
Pa zamalo ti čovjek dođe kući,a ti : "popravio sam " ;) ccc...;) |
E brate,smorio sam i sebe i okolo sebe!:-t
Dodato: Ali vrag neda mira,kakav je snimac-pleyer od ove same kartice,kopka me? |
Sama karta nema nikakav svoj recorder ili player, koristi aplikacije koje ti odaberes.
|
Evo ga,tenutak istine,iz mxera u line in i u SF.Odabir instrumenata mozda nije najbolji(u aranzeru) ali to je sad menje vazno kao i akordicija i eventualno solo.
Da li je ista bolje,ili [-X Dodato: Zaboravih link <a href="http://kiwi6.com/file/zt8vh4jyd0">http://kiwi6.com/file/zt8vh4jyd0</a> |
Jedva jednom... hahahahaha. To je to. Sad ti samo preostaje da investiras desetak godina u studiranje miksa. Uspio si.
|
=))=))=)) ne mogu da verujem,a cekam tvoj odgovor kao janje noz!
E sad se mogu ici pakovati i treba veceras uzeti koju kontu1 Hvala svima a tebi potovo!^:)^ |
care , odlicno ti zvuci
|
Eheeeeee,bravo kolega,to je to :) Sad navali sa snimcima.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Hvala mladjo,pa izludilo me vise,dva dana!Da sam ja bolji pozanavalac PC ne bi ni doslo do tako necega,nego brate i to sto znam je sve na misice.Dovoljno je reci da sam u skoli ucio Ruski jezik,sta dalje reci.
|
Ma vazno je da si vredan,pravi mrav!
p.s.Kod nas se kaze "brobinjak"...=)) |
Od sad mi se bend zove Mali Brobinjak! :rotflol:
Dodato: P.S.bolje i tako nego brabonjak!:rotflol::rotflol: |
Eto ga sad je super snimak.
|
Kao sto mnogi govore,pa i ja cu.
Ovo sam se zezao danas,a odsvirano je sve na yamahy psr 3000,to naglasavam jer su mnogi skepticni na yamihin saundI naravno u nuendu,zahvaljujuci "omladincu". <a href="http://kiwi6.com/file/9rc72limvl">http://kiwi6.com/file/9rc72limvl</a> |
Najzad i ja da mogu da cujem tvoje snimke.Posle toliko muka,trud se isplatio.
Lepo ti radi Yamaha druze. |
Tooooooo druze super ovo,kao da svira orkestar Ljubise Pavkovica svaka cast..Pozz
|
E moj Neso,ti znas a i mnogi drugi sta znaci "upucati" aranzer.Koliko rada i vremena treba potrositi. #:S
Da,da ne budem lazno skroman,mislim da je prilicno dobro "upucana"ali,mislim da nije ni polovina od mogucosti koje pruza ovaj aranzer,iako je kao i cela psr serija zapostavljena(nepravedno) na nasem trzistu. Inace sanjam o T3 [-O< Dodato: @zeljko,jeste Zeljane,simpatico zvuci, i to je jos totalno sirovo,nabacano s brda i dola(bolje ne znam) a i nije mi se ponavljalo na par mesta,ali opet u odnosu na prosle snimke zvuci dosta dobro. P.S.:sad: dok ne 'dodje" nas omladinac! |
Druze stvarno meni se jako svidja kako si ovo odsvirao a i snimci su sada puno bolji..Izgleda da cu jos malo i tebe morati angazovati da snimis nesto za meine ako htjednes..Pozz
|
Pa naravno,care,tu cu se cak malo vise potruditi!!!
Dodato: P.S.Druze,predlazem pesmu,mojuomiljenu vec 30g,"Pesme moje" Toma. |
Čestitam kolega ,pravo dobro zvuči .
Jel kontra gitara nasnimana ili je takva u style ? |
Hvala Mario,kompletan je ritam i forspil je odsviran prvi put a posle sam dodao jos dve trake
Dodato: Da ne bih zaboravio,za style se pobrinuo nas kolega Gagan! Dodato: Zeljko,evo ja sam malo bio vredan od jutros pa sam nasnimio moju omiljenu,ako ti odgovara,volio bih kad bi joj dodao svoj(Tomin)glas!!! <a href="http://kiwi6.com/file/65gyl5j1qt">http://kiwi6.com/file/65gyl5j1qt</a> |
Kontra gitara je prepoznatljiv proizvod Gagija i na Yamahi najbolje zvuci.Ne zvuci ni kod mene lose.
|
1 Privitaka
Evo, dok Zeljko ne dodje, ja se malo poigrao... Tvoj snimak nije opet nije bas najcistiji, ali moze da prodje
Mozda mi je cak malo visoko ali, sta je tu je... ;) Nadam se da vam se svidja |
=)) vrlo simpaticno!!Evo kako korisno i natistresno moze delovati duzenje na YU-midi!! :)
|
Moze, a i ne mora biti... :D Ponekad je sreca pa su strane iz kompijuterskih ekrana, da su za stolom u kafani, svasta bi bilo... :)
|
Hehehe tooooooooooooo druze Sale super jbt.Jest malo povisoko ovo a i kao da je brze nego sto treba ako se ne varam..Snimak nije los ali moze i bolje sigurno.
Sto se tice Vunijevog sviranja nema dalje super si i ovo odsvirao druze.Probacu cim budem imao volje i kad se malo smiri situacija ovdje kod meine u zgradi hahaha.Posto sam neki dan snimao i pravio buku sad malo pauze pa ce i ovo biti.Ko zna mozda i danas vidjecemo hehe.Pozdrav i hvala druze na matrici |
Hvala Zeljko i Vuni ;)
Doduse, grlo mije u "outu" jos od prosle subote, moze se cuti na "dankaaaa..grr" :( |
2 Privitaka
Ma teska pjesma nije ni malo laka.Evo sad cu ja postaviti dvije verzije jedna iz orginal kako je vuni svirao a druga pola tona nize,samo prva strofa i refren brzo osnimljeno i nisam nesto posebno miksao.Mozda ima malo i vise efekata itd.A upravo sam dosao od zubara pa mi nije nidocega heheh i kod mene je na nekim mjestima ispalo kao da sam malo promukao a to je zbog Toga zeznem se i ne pustim dovoljno glasa pa ispadne tako:)
Sutra mozda snimam cijelu i postavljam u svoje demo:lol: |
Ljudi,ne kvarite Vuniju demo stranicu.Postavite snimke u svoju demo pa da tamo komentarisemo.Zeljko,kao i obicno pevas pa rasturas.
|
Daj cuti Neso hoces da Dell vidi pa da i mene banira i onako sam zasro malo :lol:
|
Odlicno,samo da si za nijansu pojacao vokal,a sad bi trebalo i prateci u refrenu da to zbilja zvuci tip top!
|
Svidja mi se tvoja boja glasa... Mog'o bi ti dobro proci kao pevac tu u Svapskoj... ;)
|
Ma druze moze ovo jos bolje.Da je kvalitetniji snimak jos,mislim nije ni ovako lose samo kao da je malo bass breglasan i mutan snimak,a ja nisam nista podesavao upalio mikrofon ubacio matricu i probao.Probacu jos bolje ovih dana da to skuckam.
Druze Sale ja mogu da mijenjam glasove:lol:Ovo npr.nije pjevano iz grla kao sto si ti pjevao ,dok npr.neke druge pjesme kao sto su Halidove bogami ponekad treba pjevati i iz grla tako kao ti. Vuni ti ces otpjevati te druge glasove a sta kazes? |
Rado,odmah biali i ja sam dosao od zubara pre 20 tak min!
|
Mozes zamislit kako je meni bilo pjevam a jos pod dejstvom inekcije,imao sam osjecaj da mi je gubicurina kao opanak:lol:Mozda i zbog Toga sam tako lose otpjevao hehe
|
Bravo momci,ovo je lepo I cuti I videti.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
A.... Sta li si ti vidio?.. Hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org