![]() |
Zbog pica sam dva puta isao peske po tri meseca.Prvi put je bilo leto a drugi put je bila zima :( ali i dalje nemogu da odolim kad odem na svirku da nedrmnem 2,3,4.......8,9 lepog znojavog hladnog piva.Sto se vise popije bolje se svira :lol:
|
Kod mene zavisi o raspolozenju i okruzenju. Kao pjevac pretezno gledam da se ne zaljevam previse alkoholom. Najvise volim ako ima, sok od jabuke ili vodu bez mjehurica, i nista hladno, odnosno oznojene flase i case kod mene ne dolaze u obzir
|
Od previše akohola zaboravljam pjesme, zaboravim ritmove, ne sjetim se gdje je stajanje u pjesmi, ispadam iz ritma,..... al osječam se suuuupeeeer!!
|
Ali se zato gosti ne osecaju bas super a ?! :lol:
Muzika im ispada iz ritma. |
rakija sampanjac moze moze
|
daj meni, daj kafani... nesjecam se jos svirke bez alkoohoolaa :) cisto da se opustim malo... umjereno naravno :)
|
ne treba piti dok se svira. nemora da bude problema dok se svira, nego moze da dodje do problema kada treba kuci. cuvajte zdravlje i vozacku!
|
U pocetku na nastupima sam pio sokove(bio sam mlad), pa me je svako vece boleo stomak itd...
Shvativsi da to nije resenje, presao sam na pelinkovac, zatim na domacu rakijicu... Shvativsi da ni to nije resenje, na svirkama sam poceo piti pivo...pa kiselu vodu... Posto ni tu nisam video resenje, sada na svirci narucim jednu rakijicu, ili nesto kratko(ali samo jedno) i narucim veliku flasu obicne vode...TO JE ZA MENE RESENJE! |
Uhhhh taj Alkohol...Jedno vrijeme tokom nije bilo sanse da se napijem sta god da popijem. Racun mi je doso tek na kraju kad se trebaju instrumenti pakovat, tako sam dva zvucnika izgorio. Onda sam preso na umjereno i bilo ok ali ima ta jedna mala pokvarena granica izmedju biti dobar i mortus pjan. Sve do odprilike godinu dana kad sam preso tu granicu. Krstenje. Ti ljudi me zovu na svaku zabavu sto prave i tu sve userem. Nisam mogo stojat za klavijturama i na kraju se potucem i belaj napravim. Eh od tad drustvo moje vjerovali ili ne, ni kap alkohola ne pijem kad sviram.
|
Pijem rakiju, najcesce, ali se trudim da ne preteram (koliko je to moguce). To mi nekako najvise prija. Od piva se cesto ide u WC, a to nije bas dobro za svirku... :)
PozZ |
Da li se bolje svira, ili se samo cini?
|
to se samo cini. ali si opusteniji i nesmetaju ti pijani gosti sto narucuju sve jedne te iste pesme jer su tolko pijani da nemogu da se sete ni jedne dobre pesme sem onih koje smo nametnuli prvih 2-3 sata dok su bili trezni
|
Izgleda da sam ja jedan od onih malo kolega muzicari koji uopste ne piju.:)
|
Definitivno ali Definitivno je najbolje kad sviras Pijan .. Ja sam imao dosta iskustva kad cak nisam ni poverovao kad sam bio trezan a pogledao video clip da to ja sviram ... ;)
|
Jelo je navika, spavanje je luksuz...a piće drži čoveka !!!
|
Ako sviram negdje bliže kući il ako netko drugi vozi , popijem koju pivu ili gemišt... u svakom slučaju dobro za opuštanje
|
Valja se malo popiti radi nervoze, ali malo, ja se najviše bojim drotova kad se vraćam autom kući sa svirke, da ne bih imao problema...
|
Treba malo popiti,bolje si u kontaktu sa gostima.
|
inače ne pijem alkohol,pa tako i na svirci.Čovjek dok svira mora ostati priseban. Da ne mislite da sam neki čistunac,ja sam davno svoje popio(bijeli miševi itd)
|
Kolega @ratke62 i ja sam, ali davno pre faze belih miseva.
Salu na stranu, na svirku idem sam i na kraju treba i poneko trezan u kafani.Iz mnogo razloga ne treba preterivati sa alkoholom, a ko je u stanju da ga ne konzumira taj ima mnogo manje problema. |
Ma sve zavisi ali pretezno se raznesem na kraju haha.
|
Ma sta je jedno 10-tak pivica za jednu svirku?Netreba samo pretjerivatiB-)=))=))
|
pa po jednu nije lose pre svirke ali samo po jednu:) ali zato posle svirke ako se prodje dobro odvavljivanje=))
|
Ljudi, vidjeste li ovo , prejako, hahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JHQqJDBjfSM |
Ja sam se davno zakleo da ne pijem vise, a ni manje!:lol::lol::lol:
A sto se tice pjevacice, nemam ja problema ama bas nikakvih sve ide po ps-u. Prangija radi dobro svoj posao!:lol::lol: |
Bitno je popit umjereno jer kad pijes umjereno mozes popit koliko hoces.....Hahaha....ja pivu tucem osim kad hocu da smuvam neku dobru ribu onda pijem crno vino satro ovo ono i znaci uvjek se odvalim momacki od njega...a pjevacice u poslednje vrijeme izbjegavam u sirokom luku....hehehe :p
|
Jedan profesionalac treba da ima granicu u picu, a pogotovo na radnom mjestu, jednostavno pijes dok se ne u*eres i to je to.
|
Kod mene, nikako alkohol.
Kao prvo mlad sam, šta će mi to u životu, a kao drugo uopšte ne volim alkohol, ne prija mi. ;) |
Vjeruj mi, 1 loza ti nece skodit, pogotovo ako pjevas, da znas kako propjevas od zabaljske rakije auuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
|
Nije bila loza nego kajsija,a od te kajsije si propevo ko slavuj...i nije bila jedna nego tri....;)
|
Znači tako Dell, piješ krišom? To je već zabrinjavajuće ;) Ha, ha šalim se, lepo je rekao @Tranzit, treba imati meru :D
|
muzika bez alkohola ne ide...ja pijem sve
|
Nikad ne pijem na svirkama. Moram paziti na pjevaca koji se svaki put napije pa zaboravi i refren i melodiju i strofu =))
|
Ja popijem i kad nesviram,ali nisam vec duze vrijeme nista popio od alkohola,a spremam se da se olesim jednom pravo zbog suzenog krvotoka,da se malo prosiri i da mozak opustim malkice:D
|
ja otkako sam prestao da pijem, (tj pijem ali par pića zbog rigoroznih kazni) sve mi živo fali, te ovo te ono..... i pravo da vam kažem neće ni prsti da krenu dok ne uzmem neki aperitiv....
|
ma nema svirke dok se ne popije koja :D
|
Šta kaže Aristotel? Treba piti umereno, jer kad piješ umereno, možeš piti koliko hoćeš! :D
|
Ja ni jedan put nisam popijo ali kad mi dodju gosti u kuci ja sviram pogresne note hahahaha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org