![]() |
ja sam sa 15 dok je bila pauza u skoli =))
|
Citat:
|
ja samo 15 ona ofucana pala je al bila je tucana
ali prc dzaba meni sto volim corbine stihove kad je tek sa 21 - godinom bilo nesto vise :P al dobro kako sam ja u pitanju dobro je da je u opste i bilo :P |
Ti odlučio samo u jeba*kim temama da pišeš :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
hahahah nije bas tako al dobro staces kada je najzanimljivije :) sada sam se prebacio na demo snimke slusam ovog sto je objavio narcis beli xD a razmisljam da okacim tamo moju sramotu i nesluh koji imam dok sam imo casio xD pa imam neke snimke :P
|
@Dell druze i sta bi natacel i ti vec stogoder ili jos nista?Ja mislim da se ne skidas sa zenki,jer u zadnje vrijeme si sve manje i manje na Yu-midi:)
|
Ajmo Dell jeli bilo trpanja ili nije ovi 2-3g?Ti si zapoceo temu,ajmo sta smo stali?
Ali kuku meni od kad si kupio T3 izgleda da nije bilo jesr si strahovito napredovao na polju muzike,aa?=)) |
Hahahahaha, sve ste sami rekli. Problem je u tome sto ja sve odradim kako treba, ali sam toliki baksuz da to nije normalno pa mi se sve izjalovi ili se na mene nakace ribe koje bi da se zene, a ja necu se zenim :lol: :lol: :lol:
|
Eeevo reeeseeeenjaaaa!(Radovan III)!Ti meni (na neko vreme) T3(sto posto ti je baksuzna po pitanju zena) a ja tebi proverenu i overenu psr3000,da malo probamo,mozda uspe!! =))
|
A je l' ne znas da slazes ?
|
P.S.cuvaj se tih tamo "krsarica" te su opasne,ljuce od ridjovke,zato se neeeemoj zeniti!!!
|
Ne zeni se crni Lazo, lepo sam ti kaz'o :lol: :lol: :lol:
I PA50 mi je bila baksuzna tako da... |
Nista onda,trebamo se mejati za klav i ja ti sve ove "babe " od oko 25 saljem u z Yamahu!
|
Onda moras u njemacku pod hitno.Ovdje ima zenski koje samo gledaju da ich nataknes i svako sebi:lol:Te nase su zaostale.Misle ako daju onu stvarcicu da su osvojili neku budalu koja ce za njih da crnci citav zivot a one da ispijaju kafu po komsiluku hahahaha
Nema Toga vise prosla su ona stara lijepa vremena sad se mora da radi.Prvo proba,pa tek onda se odabira hehe |
evo i ja da se pohvalim (postidim)... sa 17.. bio sa rodjakom na moru na Pelješcu... Austrijanka Sabrina xx(19 tada) poslije pijanke otvoreno mi kaze da zeli sex i da dodjem za sat vremena u sobu 121 na 2 katu.. ja se ustrtio, nisam znao sta bi, uzeo od rodjaka kondome, i zaputim se ja prema gore...
kucam na vrata, otvara ona, samo u tangama (automatsko dizanje dakako)... te sjeo ja na krevet, ona pocela lagano da ga šipu, navuko ja kondom nekako navrat nanos, i počela akcija... poslije minut, ili max 2 minute... svrsim ja u nju, ali mi bilo lijeno da ga vadim (i dje cu od bruke svrsit tako brzo) i ja nastavim da je karam i drugi put... Mislim, meni je dobro bilo, samo sto mi je kondom u njoj osto xD, i što sam češu fasovo, pa me svrbilo ko đava 10 dana... srecom, nikad je vise u zivotu nisam vidio hahhaha =)) |
Sve mi se čini da ako je vidis opet da bi mogla bit u društvu diteta koje sasvim SLUCAJNO podsjeca na tebe. :-P
Sent from my ST25i using Tapatalk 2 |
ne sluti...:confused: :(
|
Blago vama....ja se ne sječam ni kad je bilo zadnji put...a kamoli prvi....:confused::confused:
|
Pocinjem da se brinem za tebe druze =))
|
@nesaband
Ma druže moj....lijepo je ovako....godine jesu...pameti jok.... Udri brigu na veselje=))=)) A i što bi moj pokojni djed rekao..." Nikad mi nije ovako dobro stajao, kako sad dobro visi" |
Ima u nas u selu kafana "Dolly Bell" ...kod Kleme... kurve 3 rade, ziva muzika, pevaljka pjeva li pjeva... 20KM i opleti...
(mi u komšiluku moremo i na teku) haha otvoreno 0-24 :D naleti u Mostar, pa te vodim :) |
A čuj...hvala na ponudi..
U mojim godinama se već polao govori..."Hvala kao da jesam"=))=)) |
pokusavam Marnela natjerat da samnom ide dole.. da vidi sta je masna pi***.. :) nikako... boji se :p =)) pa da i on moze pisati kad je prvi put (sala) :D
|
Ccccc, kako lazes pokvarenjak jedan :D Nikad nisam rekao da necu da idem dole, oticemo kad budem imao vremena. Doduse, dole samo mozemo navuc neki triper, sifilis ili abecedu hepatitisa. :lol: :lol:
|
ja veceras dole idem, dobro popijem, nema guzve to mi se svidja... ima pajdo sto svira na pa800, pa se ja ubacim malo da on odmori koju zavijušu... os samnom? :D
|
Mozda naletimo ja i gitarista poslije probe niz Vardu :) Sudeci po potpisu ti, mogao bi ja tebe nategnut za prvi put :lol: :lol: :lol:
|
javi ako budes dolazio, ja cu oko 11 tamo... pevaljka je samnom za stolom dok pjevac pjeva... ;) muzika je do 3-4 .. zavisi dokad gostiju bude...
P.S. ja sam zašio šupak, tako da nista ne ulazi, serem sad samo na usta hahaha =)) =)) =)) a i dje ces mene pored 3 kurve i pevaljke? nema logike :p :D |
Mene ne zovite, ja ne zelim da mi se glavic otkotrlja niz krevet XD hahahahaahhahaah sala, ne smijem ja tamo :P :D
|
brate dobrodosao si! :D jasta ces nego doc... :D
|
Citat:
|
Citat:
|
Nece ti od picajzle nista bit... 10tak dana cesanja i gotovo... a umocio si hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org