![]() |
1 Privitaka
ja bih voleo da imam ovakav radni prostor:lol:(mala sala)
|
Hehehehe toooo brale i ja se drzim samo kreveta i ostalog sto uz to ide:)
|
ja bas ne znam kako da stavim slike ovdje na ovu temu, ali svakako ima u albumu sto sam sada uploadirao slike, pa pogledajte, znam da nije nesto i ne moze se usporediti sa vama koji imate naravno mnogo bolje instrumente i razglas i sve.... al eto, i mi manji da se malo pohvalimo ;) :) svako dobro svima!
|
Cestitam Makso, smekerski kao i uvek. ;)
@Nesaband: Kolega, zamolio bih vas da ne stavljate slike moje spavace sobe na forum. Hvala. =)) Salim se malo, ne zamerite. :) Nema sta, super nam je ova tema. Uvek me oraspolozi. :) |
=)) blago tebi brate,misli soba ti je strava,ja ne bih izjazio iz nje,samo bih komponovao u njoj:lol:
|
Eeee da znate samo ko je sve tu komponovao sa mnom... =))
|
@Neso
A gde su ti instrumenti u sobu ?? :D Ili bolje "instrumentke" :lol: @mirandes Sta ti fali, nisi ti uopce los .... ima i gorih, nemas razloga da se bunis ;) |
@Acekorg: znas onaj vic za muju kad je otvorio javnu kucu i hvalio se hasi?
Hasa ga pita?a koliko imas prostitutki koje rade za tebe? Muja mu odgovori:E moj haso,za sad radim sam,kriza je=))!!!!! tako i ja mastam da otvorim javnu kucu:lol: ali ja ne bih naplacivao nista pa bi brzo bankrotirao |
Vicevi u drugu temu...tamo gdje pripadaju a ne ovdje,pa da moram da zakljucavam temu=))Salim se nemoj da me sada moderatori napadnu:DJbg nisam ja bas taki kao sto izgledam...Pooz
|
dobro rece zeljko ;)
|
@acekorg
ma znam da ima i gorih, ali kontam, i ja da se malo "pohvalim", znam da nije nesto ali eto, u stvari ima i gorih kako ti kazes, hahahahahahaha :D |
2 Privitaka
Evo i moj cosak ako uspijem da ubacim sliku .
|
Fico,koja ti je ovo klavijatura levo,prvi put vidim i koji ti je ovo softver na kompu i za sta?
|
Novation SL61 MK II midi kontroler a softver je Live styler koji ima funkciju aranzera ali je daleko ispred svakog sinta sto se tice mogucnosti. Mozes da pomesas 8 boja zajedno kao i da stavis efekte na koju god boju hoces u ritmu i solo.
|
1 Privitaka
Evo doslo je do manjih izmena pa da postavim. Skromno ali eto... :)
|
do jaja Emire ;)
|
Nije bas do jaja, iznad malo gore mada moze stalak jos da se spusti... :))
Salim se malo, hvala Dell. ;) |
Nije bas do jaja,ali je tu negde oko jaja!!! :)
Salim se malo,ali lepo izgleda!!!!! |
**
Ma...Schön...bre...;)
|
Super.Emire...Hajde ljudi idi neko napisi bilo sta u temu hajde da se zalimo pa da mogu i ja da se pozalim,posto sam zadnji.... auuuuuuuuuu...sto boli:(
|
2 Privitaka
evo moj muzicki kutak...:D
|
Hvala drugari, skroman kutak ali svaki dan neki novi detaljcic. Nadam se da ce jedan dan biti neki omanji studio. :)
Brezina, jako lepo... :) |
Emire, samo nek nije "u jaja" i dobro je :D
|
3 Privitaka
Evo,ovako to sad izgleda:
|
Samo jedno kratko pitanjce u raskoraku
Dali ovaj N5 ima portamento? |
Ima portamento,mene je iznenadio sa kvalitetom boja..Ja ga pored Tyrosa 2 koristim kao solo klavijaturu...Pozdrav!
|
1 Privitaka
Evo malo kako to izgleda kod mene kad se sve namesti u sobi :)
Tu je i nalepnica :) |
|
Aaaaa, lepo milje...:D
|
1 Privitaka
Iako se često selim tamo-amo, evo radnog prostora u kome se trenutno nalazim.
Primetićete kuhinjski sto, pošto ni jedan normalan radni ne zadovoljava moje zahteve za prostorom. :)) Postavio sam čisto da vidim kako radi tapatalk. :) |
Vax,koja je ovo dzitra?Mislim,ova Fender look,je li Fender ili Squier ili neka kopija?
|
Vintage.
Dobio sam je na poklon, a poklonu se u zube ne gleda. :D |
3 Privitaka
Ovo je moj novi setup(Tyros 2 i Alesis QS6.2) :
|
Najvise mi se na tim slikama svidjaju radijator i televizor... a tek frizider. Salim se, Alesis je mrak, jos da su mu stavili dobru klavijaturu bio bi paklena masina.
|
makso,
alesis i ovako (sa oprostenje) malo izlupan i opet lepotance od sintisajzera :D kad budes imao vreme ubaci i njega u neki demo snimak da ga cujemo u akciji :) naravno moze i u duetu sa tyrosom ... al smanji tyorsa malo da cujemo alesisa :D pozdrav |
tranzit,ima i sa dobrim hammer dirkama(Alesis QS 8.2).To je softverski ista klavijatura,ali ima 88 hammer dirki..,a bjela tehnika(frižider,šporet i to) je obavezna oprema.:))
grandia,tek ga proučavam,ima odlične interne boje i dobar editing,ali nisam još ništa radio na njima.Kad ga sredim biće snimak.Jbg,kupio sam ga od nekog mladog rokera,a znaš kako oni čuvaju instrumente.I to ćemo srediti,te stranice se skinu i ofarbaju,ima da bude kao nov..Pozdrav! |
@ Makso,odlicno su se uklopile i dizajnom,snimi nesto da cujemo malo od alesisa sta nude
P.S. U vezi slike br 3....sta je krcka u crnoj serpici? :lol: |
Rekao sam već,biće nešto kad ga malo provalim..,a u crnoj šerpici je špinat(spanać) :))
|
auuu,u onoj pored mora da je kiselo mleko? :D
|
5 Privitaka
Trenutno je kod mene ovakva situacija, Pa500 + UMX 610.
Zbog drugih obaveza ne izlazim na tezge, tako da se gledam kao home muzicar :) . Kombinacija Pa500 + Umx 610 + PC (kao externi sampler) + Ultratone K450FX, nude sve sto je potrebno za kucnu upotrebu :P. |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org