![]() |
Uff umorno,oznojan sam...idem da se istusiram.
Igrao sam fudbal sa drustvom,po najvecoj vrucini.;) |
tuzno! sad sam citao u blicu vest o pogibiji cetvorice muzicara iz Krusevca i Trstenika koji su se vracali sa svirke u Goci.
|
Umornoooo
|
doslovno ko govno, nocas sam zaspao u 4 i po i digli me u 7 sati da radim oko vikendice gdje ce svatovi doc po moju sestru, jos imam upalu misica od krivog bencha, jos radio i sto je najgore zaspao, pa me sad sve zivo boli, svaki misic i grlo me boli i sve :)
|
osecam se odlicno,posto sam zadovoljan svojom svirkom veceras,prvi put posle nekog vremena.takodje je bilo kesa,a sto je najvznije nisam nosio instrumente....;)
|
Imam temperaturu, ali sam odlicno kad znam da postoji Yu midi forum, jedini normalni forum na planeti Zemlji....:):):)
|
Osecam se :)
|
Citat:
Ovo da je neko od nas muških napisao dobio bi ban...:-h |
popio sam dva piva sad sam ko nov haha
|
Odradio sam svoju standardnu pesacku turu posle nekoliko dana pauze pa malo 'treperim',(tresem se ko trovan mis).=))
|
osjecam se shebano jer je pobijedio moj strah od letenja avionom, pa sada lijetam po cijeli dan na biciklu kao tuka bez glave.
|
Besno!Neki klinac debil mi je ukrao ceo set iz klavijature,zamislite koliko je to pokvareno i bezobrazno.Sad samo cekam kad ce da pocne da kruzi set ida se prodaje kao sto je vec bilo.Eto radis nesto kao idiot danonocno i onda dojde jos veci idiot i skroz te sj...tvoj trud i muku.
|
au brate kakav klosar!!!!stvarno ne razumem takve jajare...covek ne zna sta da radi sa takvim indijancima,da li da mu slomis ruke ili da pustis da se zakaci na nekog drugog pa da mu taj presudi....
|
@Dare82,
kako ti se zove set, i za koji instrument?? |
mislim da je vec bilo tema oko toga, neko je pricao kako iskljuciti floppy drive u klavijaturi
|
Eto vikend stigao, ja se uvek super osećam kad dodje vikend-:) da vam poželim svima usput jedan veoma lep vikend!!!
|
Naspavanoooo
|
Osećam se kao nov :lol: ijaojj što volim vikend =))
|
Juce sam radio na mesalici(beton) nekih 6 sati i danas mogu samo oci da pomeram.Uzas.
|
Kolika je ta mesalica bila kad se Jefto umorio :confused: Da nije onaj kamion mesalica od vise tona =))
|
Skuvano
|
Bogami i ja sam se skuvao.....
|
Blago vama ovdje u njemackoj hladno kao u sred zime i bog okreno ledja od svaba
|
a ni mi balkanci ne znamo vise ni sta cemo :D pogledajte par stranica unazad, prvo smo se zalili na kisu, a sad nam je vruce :D
|
dellboy upravu si ali je i jedno i drugo zaj...no
|
osecam se sigurno....(*)
|
ovi komarci jaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!poludeo sma od njih:mad:
|
Kad vidim da je Neca tu....sve mi lepo......;)
|
aj izvolite kod mene na Vlasinu da se ohladite :-)
|
Uuuuu, danas ovde u Austriji neka africka temperatura udarila
pa reko malo na bazene da odem i evo sad gorim ko ulje na vatri. Izgorio sam opasno. Pomagajte!!! |
Trezno...:D
|
ne osecam se..
|
:mad::mad::mad:
|
|
trenutno sam srecan zato sto sam napokon ucitao **** set,al cu da budem nervozan posto sve smoje semplove moram da ubacujem jovo nanovo :)
|
Super.Radi mi komp.posle nekoliko dana.:D
|
http://i256.photobucket.com/albums/h...ikey/music.jpg
neraspolozeno, smoreno.........................:(:(:( |
Čudno, pada snijeg a nekako mi još rano, ne mogu da se naviknem... :confused:
|
ODLIČNO!...Sazno sam danas da odlazim iz Slovenije i Europe i ne može biti bolje...Ali o tom potom...Sad samo uživam...I slušam JuVe...;)
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org