YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

nesaB 15.05.2016 07:21

Cao drustvo ja sviram ea7 vec par meseci uz pa3x ,meni je veci problem sto uper 1 ,2,3 ne mogu zajedno da pojacan tj smanjim kao sto je to dlucaj kod Tyrosa i Pa 3 x ima li tu neko resenje pozzz svima
Dodato:
Dali je moguce na pad importovati midi zapis ako bi to bilo moguce onda bi mogla da se odsvira druga harmonika na nekom programu i importuje u pad i u svakom momentu nezavisno od ritma imas midi zapis na padu kod korga je to moguce kod Tyrosa mislim isto da je moguce neka me neko idpravi ako gresim
Dodato:
Sta me jos strasno nervira iako je odlican instrumenat kad uhvatim mol sedam on mi svira bas figuru od normalne sedmice i u dvojci to ne pase nikako

mimiki 15.05.2016 07:36

ja razumem ljude da ih nervira sto nema opcija da se iskljuce,ali da se tolika frka dize..imao sam E50 pre 10god i samo mali dzekic resava problem lakse mi to nego da ulazim u opcije,bilo bi dobro da ima ali ne treba dizati frku oko toga ako se gase kad gurnes dzek u phones...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

nesaband 15.05.2016 10:10

Citat:

Originalno postovano od nesaB (Post 289860)
Cao drustvo ja sviram ea7 vec par meseci uz pa3x ,meni je veci problem sto uper 1 ,2,3 ne mogu zajedno da pojacan tj smanjim kao sto je to dlucaj kod Tyrosa i Pa 3 x ima li tu neko resenje pozzz svima
Dodato:

Dodato:
Sta me jos strasno nervira iako je odlican instrumenat kad uhvatim mol sedam on mi svira bas figuru od normalne sedmice i u dvojci to ne pase nikako

1
Imas tri slajdera za pojacavanje i smanjivanje up 1 2 i 3.
Moze to da resis i sa EV-5 pedalom.

2. A u kojoj to pesmi u dvojci imas mol sedmicu pa ti to predstavlja problem?

Ajde ljudi,malo se uozbiljite.Ne vidim potrebu da uporedjujete EA-7 sa neki Korgovima Tirosima,te da li mogu da se iskljuce zvucnici ili ne mogu.

Mislim da ovo pljuvanje po EA-7 ne vodi nicemu.

Ovo mi deluje kao da se pravi negativan lobi protiv Rolandovih aranzera.

Meni se na primer ne svidja kako zvuci Korg ali ne pljujem po tom brendu.Neka svako svira ono sto hoce i sta mu odgovara a ne da se na ovaj nacin omalovazava jedan sasvim solidan aranzer koji je sve u svemu jako operativan i podesen da moze jako brzo da se radi sa njim.

Tomy 15.05.2016 17:10

Opet kolege poredjuju ea sa npr. pa3, odnosno 1000 eura€ sa 2000 eura€. Ne moze aranzžer za 1000 eura€ imati sve šsto i aranzer za 2000 eura!!!

boomerang 15.05.2016 18:35

Ne mjeri se zvuk po eurima nego po kvalitetu. Nemojte ih uporedjivati nego svirajte šta ko voli.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

tihi05 15.05.2016 19:11

Kolege samo svirajte uzivajte i ne zamarajte se sitnicama :)

veselinovicvs 16.05.2016 13:01

Jos drum traka

Ajd da ponovim pitanje...
Kako da na neku ACC traku stavim perkusije...:(.
A hteo sam i da ja postavim pitanje kako se gase zvucnici i sad citam i ne verujem...

Boban010 16.05.2016 15:19

Za sada samo radim konverziju mojih ritmova sa GW8 koji vec imaju vise drum traka pa ti ne mogu reci da li moze jednostavnim snimanjem ali ovo sigurno moze.Iskopiraj drum traku u recimo Acc6 pa pobrisi note ili snimaj ponovo tu traku sa zeljenim setom bubnjeva...
Kod GW8 je kasnije bilo problema kad sam tu dodatnu drum traku kopirao na mol i 7th,izostavljao je pojedine udaraljke.Pa ti probaj da kopiras i javi rezultat pa cu ti dalje pomoci,ako se isto desava kao kod GW8...

gorangica 18.05.2016 11:21

replika ;)

A mene recimo nervira zasto ako postoji forum ne sme nista da se pita, slabo se dobijaju adekvatni odgovori a kritike samo prste li prste... Kolega je npr. pitao nesto u vezi layera... i dobio po "nosu"...;)

nesaband 18.05.2016 15:27

Kao prvo upadas ovde kao padobranac,nisi zadovoljan nacinom funkcionisanja ovo foruma.
Ne vidim razlog zasto bi se zadrzavao na ovom forumu ako vec nisi zadovoljan kako ovaj funkcionise.

Probaj neki drugi muzicki forum,mozda ce ti se tamo dopasti vise nego ovde.

Trenutno vrijeme na Forumu 10:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org