YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

caka012 20.04.2009 19:18

grandia, srecan ti rodjendan. Ziv bio.

makso68 20.04.2009 19:28

Neka je sa srećom i od mene.Pozdrav!!!

mimiki 20.04.2009 19:38

srecan rodjendan i bratu blizancu:)

harepa50 20.04.2009 19:41

sretan rodjendan i sve najbolje!

grandia 20.04.2009 21:14

da ne dugovlacimo mnogo ...

havala svima od srca:D i oprostite mi moj sarkasticni humor .. takav sam ja ... :"> (evo sad se jos i stidim ...)

pozdrav svima i takodje zelim svima isto sve najbolje!

svirko 20.04.2009 21:37

Sretan rođendan prijatelju,

i da mi doživiš barem još tripšut toliko, u zdravlju i sreći!!

jeftabgd 02.05.2009 02:22

Moram da vam ispricam ovu pricu iako licno nemam(nazalost)nikakve veze sa tim vanserijskim dogadjajem.Naime,radi se o tome da cetvorica nasih kolega iz Bg,vec 2-3 god.sviraju za naseg(Sr)proslavljenog fudbalera,kapitena reprezentacije D.S.To su Daca pevac iz Zemuna(Daca bokser),Misko debeli violinista,Ivan Radovanovic(Ivan debeli(sorry),i Misa Pavlovic,klavijaturista.U proseku sviraju jednom mesecno te zurkice i D.S.to nagradi sa po 1500-2000e,po coveku.Vec nekoliko puta su bili u Milanu,i te price su stvarno fantazija.High class u svakom smislu,pocev od hotela do gledanja utakmica iz svecanih loza pa do svirke za najbolje fudbalere sveta.Kulminacija tog druzenja je bila pre neke dve nedelje kada je taj covek-div kupio nove instrumente svom orkestru.Misa klav.je dobio Roland Fantom G6(2000e),Misko violinu(3000e)i Ivan harmoniku(Scandali 8000e,kupljen od Bobana Spasojevica iz Zarkova).Ta harmonika je jedan od onih komada koji se srecu jednom u 1000 godina.U nabavci instrumenata je ucestvovao Daca pev,a u odabiru harmonike mu je pomogao Endzi Mavric.
Dodato:
Prica je za Ginisa ali je ISTINA ZIVA i to nije nikakav problem proveriti.Hteo sam samo da kazem da jos uvek ima dzentlmena kao sto je D.S.koji postuju muzicara kao coveka i kao umetnika.Nadam se da ce ovaj svetli primer uticati na jos neke kojima novac nije problem da ulepsaju ovaj nas muzicarski,za*ebani posao.

milanche007 02.05.2009 04:16

hehe,jefto cuo sam za tu pricu bas pre nekih nedelju dana slagacu te...jos uvek ima smekera.ima par fudbalera koji su bas darazeljivi,imao sam i j aprilike da se ovajdim par puta,naravno ne kao ivan debeli i ekipa.ali ja i to cenim ipak momci sviraju,ja cenim ivana kao sviraca tako da sumnajm da bi sa sobom vodio indijance na tezge,tako da je to sve zasluzeno.daj boze da bude vise takvih ljudi.

jeftabgd 02.05.2009 11:22

Svi su extra muzicari i dobru ljudi i zasluzili su da im se tako nesto dogodi.A sto se tice fudbalera oni su i meni najjaca klijentela.

milanceshow 02.05.2009 13:39

Svaka mu cast kako je ispostovao muzicare.....

Trenutno vrijeme na Forumu 21:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org