![]() |
Aaaaaaaaaaa znaci tako sad cu ga izabrat hvala.
@dell ko ceka taj i doceka:)Nek je sa srecom i da te sluzi novi instrument |
Citat:
Jesi li posjetio kardiologa u medjuvremenu??? :) |
recimo :)
|
Stigo mi MOSS Board ne odvajam se cjeli dan!!
|
1 Privitaka
|
Cestitam Salence, da te dobro sluzi i da ne bude bagova ;)
|
Nadam se da nece :)
Dodato: I da se isplati sto prije, a? |
Izvini... aaa... koji je to instrument ?=)) 'Ajd da je sa srecom i pamet u glavu, oblozi ga folijom i to hermeticki sa sve tastaturom, da se slucajno gdje ne ogrebe =))=))=))=)) Sad bez sale, zaista sam vidjao ovako upakovane instrumente.:-O:-O:-O:-O
|
Kolega Tranit, ovo je prvi put da te nisam dobro shvatio ;)
|
'Ajd da pojasnim. Ima kolega muzicara koji svoje instrumente umotaju u providnu foliju "da se slucajno ne bi ostetili" i tako i sviraju (malo teze opsluzuju komande ama se naviknu). Iz tog razloga sam i tebi savjetovao da umotas svoj novi instrument jer velika steta bi bila da ga na prvoj svirci zalijes pivom.=))=))=))=))
|
Aaa, to... Pa nije ovaj ni prvi ni zadnji a nije on mene kupio vec ja njega, tako da folija ostaje da pokriva salatu i mezu :)
|
|
'bem ti sunac... Ja mislio zaebancija...
|
Ti znas da sam ja ozbiljan covjek.=))=))=))=))
|
Znao sam... Al' da si toliko, nisam :)
|
Nakon pune godine dana,završio sam jednu svoju malu radionicu (da je ne nazovem studio,jer to nije). U minusu sam do grla,al sam sretan pa se zato i hvalim. Sad ću metnem par slija tamo negdje... :D
|
Pa3x... Da sam znao, davno bih ga kupio!!
|
Pozdrav svima,
Evo da se i ja malo pohvalim, a prije svega da podjelim svoju sreću sa kolegama koji najbolje znaju kako je to kad ti u kuću dođe nova sprava. Prije nekoliko dana zamjenio sam svoj G800, za GW8 v.2 koji je u top stanju i to bez doplate. (@mrkic http://www.yu-midi.org/portal.php#axzz26rFF7laq). Ovih dana se privikavam na novu tipku, a prvo na što sam se bez problema navikao je daleko bolji (Masniji) zvuk na GW8. S obzirom da nisam profesionalac ovo je za mene veliki pomak ka boljem pa eto da malo podjelim sreću sa drugima. Pozdrav, |
Cestitam... ama kojeg si to nesretnika prevario =))=))=))=)).
|
Hvala kolega Tranzit,
Gospodin sa kojim sam trampio klavijuturu je kolekcionar starijih klavijatura. Moj G800 je bio stvarno očuvan i čovjek mi je sam predložio ovu zamjenu. Ja sam naravno pristao jer mi je i onako bila želja kupiti GW8 kad prodam G800. Stvarno sam ovaj puta imao sreće, a i kolega koji je uzeo moju klavijaturu je zadovoljan. Ovo bi ja nazvao vuk sit - ovca cijela. |
4 Privitaka
Evo da se i ja pohvalim necim novim...:D
Kupio sam Pezo 206 xs Godiste 2001 Motor:1.4 55kw Sa kompletnom opremom sto ide uz model XS jedino su mi na carini maznuli akumulator, uvalili neki stari i sijalice iz prednjih farova. Kupljen u Italiji od prvog valsnika,a vlasnik 1937 godiste.:D Redovno odrzavan u ovlascenom Pezo servisu. Presao 118 241 km. I sad ono najvaznije izasao sa svim osim registracijae 2300 eu\:D/ Vec tri dana ne izlazimiz njega.=)) |
cestitam kolega da te dugo sluzi i da se izvozis, super izgleda a ove felne ga krase ko tortu orasi :)
|
Sinisa cestitam,joooooj,ma nema lepseg osecaja nego kad se auto kupi.A cekaj ko ti maznuo bateriju i sijalice,carina oduzela ili neko bas polasio?Ne vidim,jel ovo koza unutra?
|
Citat:
GW 8 je odlicna sprava,ja sam je imao 3 godine i slatko sam radio sa njom.Ako ti treba neka pomoc oko podesavanja imas ovde dosta toga da procitas. Preslusaj moje demo snimke i kolege@boban010 demo snimke da cujes kako zvuci GW-8 kad se sredi. |
mladenkom@ Ma maznuli dok je stajo ti par dana na carini. Nisam siguran dali je bio i cd sanzer u gepeku ali nema sad ni njega.:( Kradu sta stignu...
Nije koza unutra. |
@sinisa mislim da je za 206 sarzer ispod cdf playera a iznad podesavanja za grejanje i hladjenje
|
Nakon poduzeg vremena od kako nisam pio pijem upravo nasu kafu(tursku)Noge na astalu kao kauboj i pijuckam laganice:)Mozda se nebih ni sjetio da imam da mi nije nestala espresso kafa koju koristim u espresso masini...Bas pravo sjeda kao sargi motka:lol:Pozz
|
Pijem kapucino cokolada ,a kraj mene kcera pjeva,vjezba za,skolu.
Neprocjenjivo :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Bas lijepo nek je ziva i zdrava:)Pozdrav
|
Hvala Zeljko
Postovano sa mobilnog uređaja |
A ja jadan mislio romario momcic... a njega kcerka vec zove "stari". U svakom slucaju, nek je ziva i zdrava i... drzi je daleko od mikrofona.. sto dalje mozes, jednom ce ti valjda biti zahvalna.
|
Hvala tranzit ...
DRago mi je da i Ti možeš pogriješiti ;) 40 godina,piše ;) A Romario se nasvirao sa svim i svakim u prošlih 25 godina , a mozda i s tobom ;) Nego ,nešto sam razmišljao sinoć o tome što sam napisao, o ovome što se Ti Željko komentirali . Drago mi je da ovdje ima ljudi sa kojim mogu "podijeliti " svoj neki sretan osobni trenutak . eto . |
Eeee... romario, ne da mogu da pogrijesim, nego mogu da se skroz na skroz "upustim"...hahahaha.
Nista drugo nije ni bitno... i to uopste nije bitno, do samo tih "sretnih osobnih trenutaka". Sve ostalo je virtualno, lazno i sterilno. Ne bih rekao da si mogao svirati samnom i to iz cisto fizicko-tehnickih razloga... predugo sam van Balkana i van takvog posla, mada nije iskljuceno da cemo ipak negdje zasvirati. Cudni su putevi gospodnji !!!! |
Alo momci jel se to pravi orkestar?
|
imam pjevacicu 19 godina lijepa ko lutka i dobro pjeva a sto je naj vaznije ne pravi se pametna i na ukazane greske ne reaguje arogantno nego lijepo prihvata svaki savjet i gleda daih otkloni pa zar to nije za pohvaliti
|
De postavi koji demo da je cujemo,po mogucnosti video da je i vidimo malo ako moze:)
|
@Gretta,bilo bi lepo prvo da nam se predstavis,ima jedna tema na forumu posvecena tome da se novi clanovi predstave i da procitas pravilnik foruma cisto da se upoznas sa pravilima ovog foruma.
|
Kupus je vec pripremljen i ubacen u bure da se kiseli,tako da ce biti i ove godine sarmica a bogami i rasova za zimnice i posebne prilike kad zatreba:DJa sam se pripremio ko nije nek to ucini bice zahebana zima moja prognoza:)Pozz
|
Riješio se dugogodišnje Rolandove tradicije... prešlo se na Korg...
kupio PA60... malo se još gubim na njemu, ali doći će valjda sve na svoje, ima puno toga pisanog ovdje :D |
Evo i da se mi pohvalimo. Već sada davne 1977 godine, moj stari je osnovao ovaj naš (moj) sadašnji Codexi band. Dakle danas nam je punih 35 godina aktivnog djelovanja. Eto, još da nam je toliko, svima dobro.:-D
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org